-2°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

JUTARNJA GIMNASTIKA Lizala ih je cela, odvajala zubima, grickala nežno, i pljuvala

Ništa bolje nego kada decembarski dan može da se provede u krevetu… Ušuškan, pored osobe koja ti tako prija i čija blizina ti izaziva čudesno turiranje kroz telo. Tišina, koju na trenutke narušava totalno nezanimljiv film pušten na laptopu.

Ona ga gleda krajičkom oka. Fokusiran je na film. Ili joj se samo tako čini. Situacija je kao stvorena, stvorena za divlji seks, za manijakalno rasturanje njene ribice, ali... Zna da će ovaj put to izostati jer je nenajavljeno i van svakih rokova, došlo do mece, mesečne nezaobilazne posete. Do đavola! Njemu pažnja popušta, ili je sve to deo njegove taktike. Prsti kreću da mu šaraju njenim butinama, grudima. Oseća njegov vreli i vlažni jezik na vratu i ušnoj resici. Njegovo toplo telo uz svoje. Njegov ukrućeni kurac na svom stomaku.

Ma koliko da je napaljena, trudi se da mu ne odgovara istim tempom, jer zna. Ako se bude napalio... Nema joj pomoći. On ne odustaje. Napada, ljubi, grli, mazi, stiska, štipa. Ne bi ni pristala da dođe u njegov krevet, ali nije znala da će ovoliko navaljivati. Međutim, popustila je u jednom trenutku. Dozvolila mu je da je skine u veš. Po njegovom zahtevu je legla na stomak. Dobila je ono što je najviše volela – hiljade i hiljade ugriza. Po ramenima, ušima i vratu, rebrima, kukovima i laktovima. Po guzi.

PROČITAJTE I OVO

SITUACIJA JE ALARMANTNA: Proradio poseban broj za prijave nepoštovanja epidemioloških mera

NAJVIŠE OBOLELIH U BEOGRADU: Krizni štab najavio oštrije kontrole i sankcije

APEL DOKTORA SRĐE JANKOVIĆA: Postoji rizik zaražavanja i na otvorenom

Budući da joj je guza bila najveći adut, i da je u nju najviše nade polagala, i očekivala je da se tu najviše zadrži. Njemu nije smetao uložak koji se video, ni to što je u "onim danima", nije mu smetalo što ne može da skine gaćice, već je grizao, ljubio, lizao, cmakao i stiskao to dupe. Kada joj je sve to postalo dosadno, počela je da se smeje, što ga je donekle razljutilo. Izvadio ga je. Lupio ju je nekoliko puta po dupetu, od čega se ona uplašila i ućutala. Kroz glavu joj je proletelo da joj taj smeh baš i nije trebao u tom trenutku. Da li ga je razljutila?

Okrenuo ju je naglo, i pokušao da joj ga strpa u usta, jer je u tom položaju sve to baš tako izgledalo. Nekako se odbranila, ali je morala da ga uzme u ruke. Voleo je njene nežne ruke. Način na koji mu je pristupala. Počinjala je blagim dodirom, nežnim milovanjem, a potom bi ga stiegla i krenula žestoko da ga drka. Dok mu je drkala, nagovarao ju je kroz dahtanje, da ga bar poljubi, ali ona nije želela u toj pozi. Legao je na leđa, a ona sela njemu na butine. Počela je lagano da ga ljubi i liže njegove bradavice. Spuštala se preko stomaka.

Njega je celog izgrizla, ali je morala da se pomeri, jer ga je to jako golicalo. Spustila se na prepone, koje je počela da liže. Blagostanje koje je tad osetio nije mogao da uporedi ni sa jednim osećajem dotadašnjim. Zaobišla je nabrekli kurac, i prešla na jaja, što je kod njega izazvalo blagi trzaj i gromoglasni uzdah.

Očekivao je da će odmah da ga strpa u usta, međutim, ona je malo odložila celu situaciju. Njegova muda je lizala cela, odvajala zubima, grickala nežno, i pljuvala, kako bi bila vlažna. Razmazala je rukom tu pljuvačku, i tek onda, stavila i kurac u usta. Počela je da puši, jer je znala šta je čeka ako ne počne. Čekalo bi je pušenje u klečećem položaju, koje inače praktikuju. Sad nastaje problem što ona zapravo voli da je potčinjena, i daleko više je pali ovaj položaj, pa bi se od njega sva napalila.

Pušenje kao pušenje je bilo manje više standardno. Pokreti ustima gore dole, ispred usana je napravila krug od kažiprsta i palca, pa je pomerala zajedno sa usnama, i time pružala osećaj da kurac dublje ulazi. Samo joj je jedna stvar smetala. Njena bujna kovrdžava kosa. Pridigla se, kleknula kako bi je vezala. I tu je došlo do neočekivanog obrta… Nije očekivala da će to iskoristiti, tu kratku pauzu, i da će ustati istog trena.

Ustao je, obišao je, prišao sa leđa. Svojom majicom joj vezao ruke, a zatim gumicom za kosu vezao i kosu, i vratio se u početni položaj. Strpao joj je kurac u usta koliko je mogao da uđe. Uhvatio za onaj rep i mrdao glavu. Sve vreme nije došlo do prekida kontakta očima. Osetila je strah u njegovom strogom pogledu. Isti onaj pogled od kojeg joj kolena zaklecaju svaki put kad ga vidi. Dok je razmišljala o njemu, nije ni primetila da puši sve brže, odnosno, da je on faktički jebe u usta.

SAZNAJTE JOŠ

MILO OKREĆE NOVI LIST: Pobednici imaju moju apsolutnu podršku

SVETSKA BANKA OPTIMISTIČNA: Nove pozitivne prognoze za privredu Srbije

JEZIVI DETALJI UBISTVA I SAMOUBISTVA: Marija mislila da je Milan otišao, a onda napravila KOBNU GREŠKU

EKSPERTI UPOZORAVAJU! Bore na čelu ukazuju na rizik od ove bolesti

Kada je shvatila tu činjenicu, osetila je toplinu svoje vrele pičke, koja se penje prema stomaku, a zatim ide gore negde prema plućima. Cela je gorela, sva se napalila. Nije smela ni da se pipne, jer je znala da će morati da drka, iako je krvava. U suštini, nije ni mogla, bila je vezana. Njegova ruka je sve čvršće stezala njen rep i sve jače joj je nabijao glavu na kurac. Osećala je da joj klizi sve do krajnika i na trenutke je imala nagon za povraćanjem. Čak ni tada, kada se doslovno gušila, on nije prestajao karanje njenih usta.

Zapravo je uživao u tom prizoru. Da je nemoćna, onesposobljena. S njegovom kurčinom u ustima. Da joj udara u krajnika i tera na povraćanje. Da mu njene bale kaplju po bedrima. Da ga gleda molećivo, da brzo svrši. Osećao je da je gotov. Izvadio ga je pred sam kraj i počeo da prska po faci i u usta. Svaka kap sperme koja je pala na facu je bila propraćena njenim pogledom i jezikom. Potrudila se da sve poliže.

Tako izjebanu u usta je prvo obrisao, zatim odvezao i poljubio. Uz smešak ju je ispratio do kupatila, na tuširanje. Sa njim. Znao je da tuš, sve spira, i da će ipak, dobiti i njenu ribicu pored usta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad