0°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

GRUPNJAK SA PRIJATELJICAMA Dali smo veselim mladićima da nas cepaju u kafani!

Kada sam pristala sa svojim starim prijateljicama da odem na jednodnevni izlet na Zlatibor ni u snu nisam slutila što će nam se sve događati. Dakle, ja Mirela, Tanja i Zlata krenule smo u rano subotnje jutro put Zlatibora. Fino smo se sredile, naperlitale i doterale nadajući se da će nam se možda posrećiti pa naletimo na neke zgodne mužjake. Zlatibor je poznat po organizacijama raznih kongresa i simpozijuma pa možda tamo bude nekakvih tipova iz elitnih krugova. Nažalost vreme nije obećavalo ništa dobro. Jutro je bilo tmurno i kišovito. Naivno smo verovale kako će se vreme popraviti a osim toga mislile smo kako će vreme biti znatno lepše nego u gradu. Ali gadno smo se prevarile.

Nismo žurile. Mirelin polovni "reno megan" lagano je klizio starim putem na kojoj nije bilo previše vozila. Uživale smo u krajoliku a i nije nam se nigde žurilo. U dva navrata smo stale. Jednom kako bi popile kafu a drugi put zbog pišanja. Tanji se opasno pripišalo a kako je stalno to naglašavala pripišalo se i nama ostalima. U blizini nije bilo nikakakvog odmorišta, restorana ili kafića pa smo to obavile u prirodi.

Došli smo na Zlatibor, a nad njim su se nadvili tamni oblaci. To nas uopšte nije veselilo. Tek što smo parkirale i ušle u prvi kafić nastao je pravi prolom oblaka. Kiša i jaki vetar oterali su s ulica sve turiste i šetače. Bile smo razočarane razvojem situacije. Ali kada smo već bile tu, odlučile smo da odemo negde na dobar ručak, da popijemo piće pa da krenemo nazad u Beograd. Kiša je gotovo stala ali vetar je i dalje grozno duvao. Uz dobar ručak popile smo buteljku vina što nam je popravilo raspoloženje. Ispile smo još jednu butelju i jednu uzele za put. 

Lagano smo krenule nazad. Vreme se znatno popravilo iako je i dalje bilo oblačno. Zlata je predložila da skrenemo s glavnog puta i provozamo se mestima u kojima je provela detinstvo. Mirela je upozorila kako nam ti sporedni putevi nisu poznati ali je Zlata insistirala govoreći kako svuda postoje putokazi pa nema šanse da zalutamo. Osim toga imale smo vremena jer smo sa Zlatibora krenule znatno ranije od planiranoga.¸

Vozile smo se nekim sporednim putem kada je u autu ili na autu nešto grozno zalupalo a motor auta poprimio čudan zvuk. Mirela je odmah parkirala sa strane kukajući kako nam je još samo to nedostajalo. Nas četiri žene pojma o kolima nismo imale. Sedele smo nemoćno u autu ne znajući što da radimo. Ja sam otvorila butelju koju smo ponele. Šta nam drugo preostaje nego da pijuckamo i čekamo da neko naiđe. I usitinu kroz nekih dvadesetak minuta naišao je automobil. Mirela je izašla napolje i mahnula mu da stane. Jedan stariji, proćelavi i simpatični muškarac bez problema je pristao da pogleda naš auto. Vrlo brzo je konstatovao kvar. Smejući se rekao je kako nam je otpao auspuh. Otkačio se deo auspuha koji je visio ispod auta pa nas je savetovao da se odvezemo do obližnjeg mesta jer tamo postoji servis.

Zahvalie smo čoveku i krenule. Auto je gadno rondao ali dovezle smo se do tog mesta koje nam je spomenuo proćelavi vozač. To mesto bilo je u stvari nešto veće selo ali bilo je pristojno sređeno. Brzo smo pronašle servis auspuha. Problem je bio što je bila subota i servis više nije radio. Opet sreća u nesreći je bilo to što je je servis bio odmah uz kuću vlasnika. Pozvonile smo na vrata i uskoro se pojavio čovek koji je bio vlasnik servisa. Objasnile smo mu naš problem, međutim, njemu se danas više nije radilo. Molile smo ga, upotrebivši sav svoj šarm, da nam ipak sredi kvar, a kada smo spomenule da ćemo platiti duplu cenu pristao je.

Uz to dale smo mu novac unapred što mu se dodatno svidelo. Rekao nam je neka odemo negde na piće ili kafu. Kada bude sredio auspuh auto će parkirati u svom dvorištu a ključeve će ostaviti u bravi ako nas još ne bude. 

Bez obzira na problem s autom raspoloženje nam se popravilo. Odlučile smo malo da se prošetamo, razgledamo to malo mesto i onda negde da popijemo piće. Imale smo vremena. Prolazeći ulicom privlačile smo pažnju meštana, pogotovo muškaraca koji su se svi redom okretali za nama. To nam je godilo i zabavljalo nas. Ugledale smo tablu na kojoj je pisalo da se stotinak metara dalje nalazi restoran. Uz domaće specijalitete nudile su se i sobe za noćenje. Došavši do restorana ušle smo i iznenadile se jer restoran je bio jako lepo uređen. Iako nismo bile posebno gladne odlučile smo da naručimo nešto za večeru. Iz restorana se kroz staklena leptir vrata izlazilo u hodnik gde se nalazio toalet, a nasuprot spomenutih vrata, s druge strane hodnika nalazila su se ista takva vrata koja su vodila u prostor koji je bio klasičan kafe bar, barem mi se tako činilo, ali prostor tog kafe bara bio je prilično velik. Koliko sam kroz staklo mogla da vidim, dok sam išla prema toaletu, bar je takođe bio lepo sređen a unutra je bilo dosta gostiju.

Završile smo s večerom i lagano ispijale vino kada se iz prostora spomenutog kafića začula muzika. Upitno smo pogledale u tom smeru a mlada i ljubazna konobarica, koja nas je posluživala, objasnila nam je kako svakog vikenda u lokalu svira živa muzika. Platile smo račun i ustale od stola. Bile smo znatiželjne pa smo odlučile da zavirimo kroz vrata u prostor odakle se čula muzika. Stajale smo u hodniku i posmatrale. Zaključile smo da taj prostor s muzikom izgleda jako pristojno pa možda ne bi bilo loše da malo uđemo i osetimo atmosferu.

Čim smo ušle odmah smo privukle pažnju prisutnih gostiju. Bilo je to malo mesto i većinom su se svi, ili gotovo svi, međusobno poznavali. Osim toga nas četiri izgledale smo istovremeno elegantno ali i jebozovno. Mislile smo kako ionako imamo vremena pa nije zgorega da se malo zadržimo i popijemo koje piće. Naručile smo četiri čaše vina i vrlo brzo bile poslužene. Nismo otpile ni pola kada je konobar za naš sto doneo još četiri čaše vina kazavši nam kako nas to časte momci koji su sedeli malo dalje u uglu lokala. Bacile smo pogled prema njima i uočile da se radi o vrlo mladim momcima koji, uz to što su bili mladi, uopšte nisu loše izgledali. Prihvatile smo piće i nazdravile im. Sviđalo nam se, i godilo nam je, to što nam se nabacuju tako mladi momci.

Oni su sedeli za dva spojena stola i bilo ih je, činilo mi se tada, sedam ili osam koliko sam mogla da vidim. Muzika je zasvirala i nakon minutu-dva dvojica od njih ustala su od stola, prišli k nama te mene i Tanju zamolili za ples. Nije bilo razloga da ih odbijemo. To je ohrabrilo i druge iz njihova društva pa su još dvojica došli i za ples zamolili Mirelu i Zlatu. A što jest, jest. Momci su bli mladi i zgodni. Čvrsta mlada tela, lagano preplanuli od sunca i očgledno dobro napaljeni jer, kada me onaj s kojim sam plesala malo jače pribio uz sebe mogla sam da osetim njegov tvrdi kurac što me lagano ali opasno palilo. Nakon runde plesa ljubazno su nas pozvali za svoj sto. A nas nije trebalo puno nagovarati. Nismo imale ništa protiv malo flertovanja s mladim i napaljenim momcima.

Sele smo sa njima za sto i vrlo brzo saznale da oni nisu iz ovog kraja. Naime, oni su bili radnici na obližnjem gradilištu. Njihova firma radila je na gradnji lokalnog puta što je od tog mesta vodila do puta koji je opet vodio do novog autoputa. Sada je trebalo da se nastavi s poslom tu u neposrednoj blizini ovog mesta. Trebalo je grade lovački dom sa pratećim sadržajima - restoran i sobe za noćenje. Naime, taj kraj pohodili su lovci iz Italije, Austrije i Nemačke pa je lokalna zajednica odlučila izgraditi taj tzv. Lovački dom jer su ostvarivali lepe prihode od lovnog turizma.

U međuvremenu, zbog finansijskih problema došlo je do zastoja u gradnji. Većina radnika preselila se na drugo gradilište a njih devetorica ostali su tu kako bi dovršili neke sitne poslove, čuvali mašine i alat i da bi izvršili neke pripremne radnje za nastavak gradnje. Sve su to nama ti momci detaljno ispričali. Četvorica su bili iz Bosne, jedan Albanac, jedan Rumun, dvojica iz Zagorja i jedan iz Međimurja. Najstariji među njima zvao se Zoran i imao je 26 godina. Najmlađi su bili Mihael, pa Miralem iz Bosne koji su imali tek 19, odnosno 20 godina. Sad nam je bilo jasno zašto su tako dobro građeni i mišićavi, kao i to zašto svi imaju preplanuli ten. To je bila posledica fizičkog rada na otvorenom.

Najpre su u toalet otišle Mirela i Tanja a potom ja i Zlata. Odmah sam uočila da je Zlata prilično napaljena a ona sama jedva je dočekla da mi objasni zašto je tako. Plesala je s dečkom koji se zvao Ramiz, to je onaj ranije spomenuti Albanac. Kada je privio k sebi osetila je kolikom kurčinom Ramiz raspolaže i to ju je totalno zaludelo i uzbudilo. Upozorila sam je da se smiri i kontroliše ali količina ispijenog vina u saradnji s uzbuđenjem koje je osetila činili su svoje. Postajalo mi je jasno da stvari polako izmiču kontroli.

Moje prijateljice počele su da se ponašaju kao napaljene kuje a ni ja nisam bila bolja, moram da priznam. Kada su momci predložili da odemo s njima do njihovih baraka kako bi nam pokazali gde i kako žive te da tamo s njima popijemo još koje piće Zlata je odmah, bez rezerve, bila za to. Iako sam bila lagano opijena vinom shvatala sam gde to vodi, ali moje prijateljice sada su prihvatile ulogu elegantnih drolji koje su nekim slučajem zaglavile u provinciji pa sad žele da isprobaju i tu stranu života.

Zlata je delovala na sve nas i ubrzo ni jedna od nas nije imala ništa protiv poseta radničkim barakama. Momci su do lokala stigli nekim prastarim kombijem. Zoran je mene i Mirelu tim kombijem odvezao do servisa gde smo ostavile auto. Auto je bio popravljen i parkiran u dvorištu, baš kako je vlasnik i obećao. Mirela i ja sele smo u auto i dovezle se nazad do lokala gde su nas napolju već čekali momci i naše dve prijateljice. Sledile smo kombi a moje devojke su ponašale kao i prilično razulareno komentarišiću mlade muškarce.

Nakon dva-tri kilometra zaustavile smo se ispred tri radničke barake. Jedna baraka je služila kao skladište za alat i manje mašine, druga je bila opremljena kuhinjom, trpezarijom i na njoj je plavom bojom bio napisan broj 25 , nekoliko spavaćih soba, toaletima, umivaonicima i tuševima, dok je treća služila isključivo kao spavaonica ali sad, obzirom da radnika nije bilo, bila je zaključana. Njih devetorica za spavanje su koristili baraku gde je bila trpezarija. Tu su se nalazile i tri spavaće sobe. 

Iznenađujuće za mene je bilo to što je sve bilo uredno i čisto. Barake iznutra uopšte nisu izgledale onako kako bi obično mogla da zamislim radničke barake. Uveli su nas u prostor trpezarije. Tu su se nalazila u jednom delu tri stola sa stolicama, dva stara troseda, fotelja i TV, a na drugom kraju sobe uza zid bio je krevet. Na tom krevetu spavao je najmlađi Mihael. On je voleo da kuva pa je bio zadužen za kuvanje jutarnje kafe, spremanje doručka, kasnije ručka i večere. Ustajao je pre svih pa je zato i spavao u toj prostoriji. Mihael je imao predivne zelene oči i uistinu mi se svideo na prvi pogled.

Kada su nam objasnili da Mihael kao najmlađi ima ulogu kuvarice i domaćice dok oni obavljaju fizičke poslove, Zlata nije mogla da izdrži a da ne upita služi li im on osim kao kuvarica i kao jebaljka. Dečke je to nasmejalo ali Mihael se zacrvenio što je meni bilo jako simpatično pa sam ga zagrlila i poljubila u obraz. Zlata je sedela uz Ramiza trljajući se o njegove butine. Sada je već bilo više nego očigledno da je Ramiz žestoko napaljen a Zlatina ruka koja je klizila njegovom nogom, opasno blizu njegova kurca, dodatno je kod Ramiza palila ionako već rasplamsalu vatru. Počastili su nas vinom iz domaće radinosti i vino mi se nije uopšte činilo lošim ili sam možda već bila dovoljno pijana da ne osetim koliko je loše, ako je bilo loše. Pored TV-a se nalazila neka stara muzička linija i s nje se čula muzika.

Zlata je ustala i pojačala ton i uzela Ramiza za ruku pozivajući ga na ples. Dok su oni plesali pripijeni jedno uz drugo mi smo im nazdravljali i tapšali im. U jednom trenutku jezici su im se isprepleli. Bilo je to jako vatreno ljubljenje. Ramiz je rukama zadigao Zlatinu haljinu iznad guzova što je kod ostalih izazvalo oduševljenje. Zlata se raspojasala do kraja. Gurala je Ramizu jezik valjda do krajnika. Ramiz joj je spustio gaćice najpre do kolena a onda se sagnuo i skroz ih joj ih skinuo. Zlata napaljena do boli nije se protivila. U idućem trenutku Ramizu je bilo apsolutno svejedno što se i mi ostali nalazimo u sobi. Iznenađujuiće brzo svukao je majicu, izuo se, skinuo pantalone i gaće. Tog trenutka njegova kurčina ukazala se u punoj veličini i sjaju. Bila je to uistinu mrcina od kurca. Čak je i Zlata videvši koliko je to kurac zinula u čudu pokrivši dlanom usta.

Ramiz nije gubio vreme. Okrenuo je licem prema krevetu i gurnuo napred. Gurnuo je jednom pa onda drugi put žešće i Zlata je kolenima dohvatila ivicu kreveta. Posrnula je i dlanovima se oslonila na krevet. Ramiz je zgrabio rukama oko struka podigao u vazduh i gurnuo još više napred. Zlata se nalazila na kolenima. Podigao joj je haljinu, rukama je čvrsto zgrabio za kukove i u idućem trenutku njegova kurčina zabila se duboko u Zlatinu pičku. Zlata je širom rastvorila usta a da nije ispustila ni glasa, ali već u sledućem trenutku, ne da je vrištala, urlala je. Ramiz se svojim monstrumom nemilosrdno zabijao u nju sve do jaja.

Zlata je dva-tri puta pod naletima njegova kurca glavom udarila o zid. Kako bi sprečila dalje udaranje glave o zid ispružila je jednu ruku opirući se o zid. Uskoro su joj obe ruke bile na zidu a ona je uzalud tražila neki rukohvat. Vrištala je i doslovno noktima grebla po zidu. Sve vreme je širom otvarala usta i ja sam pomislila kako će joj kurac uskoro izaći na usta.

Pogledala sam Mihaela koji je sedeo pored mene. On je širom otvorenih očiju posmatrao to brutalno razaranje Zlate. Potom je atmosferu dodatno zapalila Mirela. Ustala se i glasno se smejući približila Ramizu i Zlati. Prišla je Ramizu otpozadi i počela da mu mazi jaja. Sagnula se i namestila svoj jezik iza njegove guzice. Dočekivala je dlanovima svojih ruku njegovu guzu gurajući mu jezik u čmar. Zoran joj je prišao otpozadi i svukao gaćice. Mirela je napaljeno vrtela guzom spremno čekajući da joj Zoran zabije svoj kurac. Spustila se na kolena i poput podatne kuje dopustila mu da joj ga zabije. Glasno je jecala i to je mene još više napalilo. Jedan od momaka prišao joj je spreda. Kleknuo je i ugurao joj svoj kurac u usta.

Tek tada uočila sam Tanju koja je sedela na trosedu preko puta mene, između dvojice mladića. Treći od mladića stajao je ispred nje spuštenih pantalona i gaća. Tanja ga je rukama držala za guzove i pušila mu kurac. Ova dvojica što su sedela sa svake strane zavlačili su joj ruke ispod haljine i u grudnjak. Nisam više želela da gubim vreme. Uzela sam Mladog Mihaela za ruku i pozvala ga da mi pokaže ostatak barake. Čim smo izašli u hodnik povela sam ga prema jednoj od spavaonica. Svukla sam haljinu, grudnjak i gaćice. Mihael me gledao razrogačenih očiju i delovao je kao da je hipnotizovan. Pomogla sam mu da se svuče. Tako golog bacila sam ga na krevet. Nežno sam rukama uhvatila njegov kurac i strpala ga u usta. Bio je silno uzbuđen ali i uplašen na neki način.

Kurac mu se nije ni digao kako treba a već mi je svršio u usta. Ispljunula sam spermu pa sam legla pored njega pripivši uz njega svoje golo telo. Srce mu je kucalo kao u zeca. Ljubila sam ga po vratu i milovala mu kurac. Držeći ga čvrsto za kurac gurnula sam mu jezik duboko u usta. Osetila sam kako napetost popušta a kurac mu se ponovo budi. Lagano sam mu ga drkala i kada je konačno otvrdnuo opkoračila sam ga i nabila se. Najpre sam vrtela guzom a kada sam shvatila da je kurac konačno postigao maksimalnu čvrstoću počela sam da dižem i spuštam. Sada se Mihael skroz oslobodio. Rukama me uhvatio za sise, trljao mi je nabrekle bradavice i to je u meni izazvalo novi talas uzbuđenja. Bila sam totalno uzbuđena kada je u sobu ušao jedan od ostalih.

Bio je potpuno go i rukom je drkao svoj kurac. Gledao me kako jašem na Mihaelu i drkao. Nagnula sam se u stranu i pomerivši njegovu ruku uhvatila sam ga za kurac i privukla ga bliže sebi. I dalje sam jahala na Mihaelu dok sam rukom drkala kurac ovom drugom za kojeg više nisam znala kako se zove a to mi je ionako bilo najmanje važno. Dečko je bio totalno napaljen i moje drkanje uslovilo je njegovog kurca krene sila sperme koja je špricala po mojim sisama. Ispustila sam iz ruke njegov kurac i nastavila da jašem Mihaela. Uskoro je Mihael svršavao drugi put. Sedeći na njegovom kurcu koji je trenutak pre u mene izbljuvao spermu rukom sam počela da traljam svoj klitoris. Orgazam koji sam doživela uzdrmao me poput zemljotresa. Tek tada sam opet postala svesna onog drugog momka kojem sam izdrkala. Rukom mi je razmazivao spermu po sisama.

Ovaj koji mi je trenutak ranije trljao spermu po sisama okrenuo se i kao da želi da ode ali se nekako premišljao. Upitno sam ga pogledala pitajući ga u čemu je problem. Trenutak je ćutao a onda rekao kako mora da piša. Uhvatila sam ga rukom za kurac i pitala ga zašto onda ne piša? Bio je totalno zbunjen. Ponovila sam mu neka slobodno piša. Mlaz mokraće briznuo je iz njegovog kurca. Približila sam se licem i sad je mlaz šibao po mojem licu i usnama. Bila sam svesna toga da sam ja, a i moje drugarice, momcima priuštile nešto što jako dugo neće zaboraviti a pitanje je kada će, i ako će, to ikada opet doživeti.

Gaćicama sam obrisala pičku. Navukla sam haljinu i izašla na hodnik. U hodniku sam srela Mirelu čija haljina je bila delom pocepana ali uz to i pošteno natopljena spermom. Kazala je kako ide do auta jer u gepeku ima nešto rezervne odeće. Uostalom ne može ovakva razdrljana da vozi. Otišla sam do prostora gde su se nalazili umivaonici. Temeljno sam umila lice i isprala usta u kojima je još bilo nešto Mihaelove sperme. Potom sam ušla u trpezariju gde smo prvo i došle. Na vratima sam se skoro sudarila s Tanjom. Popravljala je zgužvanu haljinu a na licu i u kosi videli su se tragovi sperme. Pogledala me, nasmešila se i otišla da se umije i donekle sredi.

Zlata je ležala na krevetu široko raširenih nogu. Ruke je držala skupljene iznad glave tako da je delom skrivala lice i oči. Iz njene pošteno razvaljene pičke cedila se sperma natapajući čaršav kreveta. Prišla sam joj i pokušala da joj popravim haljinu. Razmakla je ruke i kada je videla da sam to ja zahvalno me pogledala. Pomogla sam joj da ustane. Držeći je oko struka povela sam je prema vratima. Mladi pastuvi bez reči su nas posmatrali. Mirela se preobukla u toaletu. Izašla je a onda se ponovo vratila rekavši kako mora da piša. Kroz otvorena vrata iz hodnika su je posmatrali mladići uživajući u tom prizoru. Popravila je haljinu i odmah krenula k izlazu iz barake. Mi smo je slidile.

Pomogla sam Zlati da sedne pozadi. Mladići su nas onako polugoli posmatrali s trema barake. Zoran nas je upitao hoćemo li još koji put da navratimo. Sela sam do Mirele i držeći vrata otvorena doviknula mu kako se nikad ne zna. Krenule smo dalje.

Tek kada smo stigle u Beograd i kada su nam se utisci donekle sredili postale smo svesne u kakvu smo se avanturu upustile. Sreća da su momci bili razumni jer mogle smo da naletimo na ko zna kakve tipove. Zahvaljujući dobrom delu ispijenom vinu postupile smo nepromišljeno ali nije to bilo prvi put, verovatno ni zadnji. 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad