0°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

IZGLANCAO SAM MACANA ZA VESELU UDOVICU Vrhunska milfara mi je pružila JAHANJE ŽIVOTA!

Imam profil na jednom portalu za spajanje partnera, susrete, online žestoko seksanje i slične stvari na kojem je u stvari najteže ugovoriti s nekom devojkom ili ženom susret, jer se, kako mi je napisala jedna od njih, sigurnije se oseća u svom stanu ispred ekrana, kamere ili tastature nego da se nađe s nekim likom uživo i naićiće na ko zna kakvog manijaka. Nikada ne znaš ko je kakav.

Budući da znam kakav sam ja i da od mene ne bi niti jedna imala neprijatnosti, ali mi je to, stavljajući se u njen položaj i razumljivo. Ali nikada se ne treba predavati i odustajati. Stalno treba pokušavati, pa možda se nešto i zalomi.

Pregledavao sam profile iz kategorije "starije", jer i sam spadam u tu kategoriju i fakat bi me bilo sramota da se nalazim s nekom puno mlađom devojkom od mene, kojoj bih mogao biti otac, a nekima i deda. To ne znači da ja ne bih rado kresnuo puno mlađu devojku, ali bih se stvarno zamislio što je u njenoj glavi da se kreše sa starim prdonjom.

Da ne skrećem s teme, upala mi je u oči žena, udovica, rasna, bujna, podsetila me na žena s Rubensovih slika ( oni koji ne znaju neka ukucaju Rubens slike u Google i biće im jasno o čemu govorim). Žena je prava ribetina, velike, bujne grudi, predivne butiine i dok sam je gledao kurac mi se digao i nisam mogao da izvijem iz glave kako bi to bilo lepo s tom ženom se valjati po krevete u stravstvenom klinču. Adrenalin mi je udaro u glavu i imao sam utisak da bih mogao da je jebem do iznemoglosti.

Nisam joj odmah pisao, jer sam u to vreme pokušavao da ugovorim susret s drugom devojkom, ali kad sam u međuvremenu dobio njenu poruku da se javim, nisam dugo čekao i odgovorio sam joj. Počeli smo da se dopisujemo i bilo je i "žestokog“ online seka koji je redovno završavao mojim drkanjem, jer je kurac jednostavno to tražio i to drkanje me je ispunjavalo zadovoljstvom, samo nikako nisam želeo da se pomiriti s tim da sve ostane samo na paljenju preko ekrana i tastature i želeo sam da osetim pod rukama njeno telo, njen miris, miris njene pičke, joj kako sam želeo da joj gurnem u tu rasnu, divnu pičku.

Jednom prilikom mi je poslala sliku svog raširenog međunožja i poludeo sam, rekao sam si da ja moram, pod bilo koju cenu da se uvalim među ove butine i gurnem svoga macana u tu divnu mačkicu. Pokušavao sam da je nagovarim na sastanak, ali nije to prihvatala, čak sam imao utisak da se poigrava samnom. Ali, nisam se predavao i redovno smo se dopisivali, palili se, ja bih se izdrkao i tako je to bilo danima.

Nakon jedno dva mesec "tipkanja" i drkanja na kraju jedne poruke u kojoj sam odgovarajući na njenu poruku koja je završavala sa “jako te želim u sebi“ napisao sam da i ja želim sebe u njoj i da, što se mene tiče, mogu da dođem na bilo koje mesto i u bilo koje vreme i da je sve na njoj, da ona odlučuje. Njena poruka me je iznenadila - pitala je mogu li sutradan biti na mestu tom i tom u šest uvečer. Odgovorio sam da ću biti tamo.

Sutradan je došlo brzo, pre odlaska sam se istuširao i izglancao macana. Došao sam na dogovoreno mesto par minuta ranije, još nije stigla, ali nije prošlo dugo i primetio sam je dok je dolazila jer se stasom, odećom i hodom razlikovala od svoje okoline. Kako smo razmenili slike prepoznala me je i zagrlili smo se i poljubili. Rekla je da ćemo prošetati do njenog stana jer je u blizini.

Stanovala je u potkrovlju jedne od zgrada. Stan je bio raskošan, prva liga. Ušli smo u hodnik. Zaključala je vrata i bacila mi se oko vrata. Poljubili smo se strastveno. Rekla je da ne može sa dočeka da ostvarimo ono o čemu smo se dopisivali, ali da ne žurimo jer je cela noć pred nama. Ponudila me je s pićem, odlučio sam se za pivo i lagano smo pijuckali na trosedu sedeći jedno uz drugo. Ipak sam jedva čekao da u živo vidim to moćno, rasno telo na koje sam mesecima slinio i drkao.

Ispio sam pivo, zagrlio je, privukao njenu glavu svojoj i poljubio je, rekao sam da znam da imamo vremena, ali da je želja toliko jaka da ne mogu dočekati da original usporedim sa slikom koju o njoj imam u sebi i koja me prejako uzbuđuje. Ona je odgovorila da je s njene strane isto. Ustala se i rekla je da idemo u sobu. Soba je bila ogromna, a na jednoj strani je bio onaj velik krevet na kojemu se slikala široko raširenih nogu u onim seksi pozama kojima me je zaludela.

Prišla mi je i počela da me svlači i to me je jako uzbudilo, a najjači je bio osećaj kada mi je svukla gaćice i kada se moj kurac pokazao u punoj snazi. Uzela ga je u ruku i mazila ga, prevlačila kožicu preko glavića, tepajući mu kako je jako lep. Prestala je da ga dirati, stala je ispred mene i rekla:

- A sada ti svuci mene.

I polako sam joj svukao komad po komad odeće, s vrhuncem lepote i uzbuđenja da su mi se ruke i noge tresle kad je ostala u grudnjaku i gaćicama koje nikako nisu mogle sakriti snagu i lepotu tog krupnog tela.

Raskopčao sam joj grudnjak i gurnuo glavu u njene velike grudi, ljubeći ih, jezikom sam milovao njene bradavice i aureole, rukama ih mesio. Nisam se predugo zadržao na cicama jer me je puno više zanimila njena pička. Polako sam joj svlačio gaćice uživajući u dlačicama obraslom i friziranom venerinom brežuljku. Pomilovao sam je, dlačice su bile svetlosmeđe i svilenkaste i iz njih su provirivale rozkaste usmine koje su mamile moj jezik da ih poližem i raširim, pa dođem do središta užitka.

Povukla me prema krevetu i bacila me na leđa, okrenula se i kleknula je s guzom iznad moje glave, nabila mi svoju mačkicu na lice, nalaktila se i uhvatila svojim ustima moj ukrućeni kurac i pomerajući glavu napred nazad počela da ga uvlači i izvlači, kao da je jebem u usta, ja sam prihvatio to i dizanjem i spuštanjem guze pomagao joj.

Istovremeno sam joj rukama razvlačio guzove i gurao joj jezik u pičku, lizao joj usmine i klitoris, pa ga opet gurao u nju dok nije počela da pušta svoje sokove, koje sam gutao pomešane s mojom slinom. Kad sam osetio da je procurela posvetio sam se samo lizanju klitorisa i uskoro se počela nabijati na moje lice, ja sam je lizao sve jače i jače i sve brže, a ona je prestala jezikom i ustima obrađivati moj kurac.

Uzela ga je u ruku, kao joystick, spustila glavu na moju butinu i čekala da je poližem do svršavanja. Njena guza je skakala po mom licu, njen čmar je trljao moj nos (setio sam se kako smo se ko klinci zezali s – tvoj nos brzi voz, moja guzica prva stanica) malo me je ovo podsetilo na to, samo je ovo s guzicom sada, u navali hormona, kada razum odlazi na spavanje, bilo veoma uzbudljivo i ni malo gadljivo.

Uz sve to divljanje s njenom ogromnom, ali lepom i čvrsto guzom uspeo sam da izbegnem gušenje sav znojav i slepljene kose i nastavio sam s lizanjem njenog klitorisa i uskoro je počela da se grči, steže, propinje i uz karakteristične zvukove koji se javljaju kod svakog jebanja svršila je uz krljanje, režanje, cviljenje.

Onda se skinula s mene, okrenula se potrbuške, kleknula je raširenih nogu, spustila se i nalaktila, naslonila glavu na krevet, podigla guzu i rekla da je rasturim i napunim, da je ne štedim, da je jebem žestoko kao da mi je zadnje u životu. Hormoni su šiknuli u glavu i setio sam se svog onog silnog, svakodnevnog drkanja na nju i shvatio da je ovo sada konačno ispunjenje mojih snova, da moj kurac uđe u njenu razrađenu masnu, mokru, toplu pičku i da je jebem jako, da je kako je rekla, rasturim i dohvatio sam se tog lepog posla. Jednom rukom sam malo razmaknuo guzove, a drugom prislonio glavić na ulaz u raj i onda ga lagano gurnuo unutra i prvih nekoliko ulaza je bila laganica jer sam želeo da je što bolje osetim oko svoga macana.

Iako je ona bila krupna imao sam osećaj da joj je pička neočekivano uska i da jako dobro "dihtuje" oko mog macana. Onda sam počeo da pojačavam i ritam i snagu ubadanja, dok to nije postalo mahnitanje i s moje, a i s njene strane jer se počela jednom rukom jako maziti po klitorisu. Koliko god sam je jako jebao još uvek sam uživao u pogledu na njenu guzicu, njen čmar i na moj kurac kako se ubada u njenu pičku, kao klip u cilindar.

Znoj nije kapljao, znoj tekao s mene na nju, a ona je stenjala, uzdisala, isprekidano disala. Uzviknula je:

– Jebi me, jebi me.

Osetio sam kako pička grči oko kurca. Ona je već skoro pa divljački masirala klitoris, grčila se se i izvijala, nabijajući se guzom na mene. Onda se stresla u nekoliko grčeva, stenjući i uzdišući tako jako se nabila guzom na mene da sam osetio bol u delu ispod stomaka što me ipak nije sprečili da pojačam guslanje po njoj, povikala je:

- Napuni me, napuni me.

Nije dugo trebalo i osetio sam da iz mojih jaja kreće jedan, pa drugi slap sperme i razliva po njenoj unutrašnjosti. Svršavanje je bilo neponovljivo, ne sećam se kada sam zadnji puta imao tako vrhunsko svršavanje koje sam osetio od vrha glave preko korena kurca sve do jaja. Još sam ga nekoliko puta gurnuo do kraja dok se nije sve icedilo iz njega.

Ona se srušila na krevet, a ja sam se, sav znojav i mokar, srušio potrbuške do nje. Ruku sam joj stavio na mokru pičku i gurnuo prst pa razmazivao po njoj spermu koja se cedila iz nje. Rekla je da je želela da bude ovako i da je srećna. I ja sam bio srećan jer sam ispunio i svoje, a očigledno i njene snove. Bio sam pun želje i samopouzdanja da će i nastavak koji će uslediti biti jednako dobar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad