7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MUŽ JE NIJE ODRŽAVAO PA SAM USKOČIO Ajde komšija, pocepao si me, a deca su mi sama kod kuće

Golden Rose ad

Ime moje seksi komšinice, koju sam dobrano izjebao neću spominjati. Kumanovo je, ipak, mali grad. Ona je nešto mlađa, dobro građena, lepa. Sise lepo, dupe milo, nežnije lice... Baš je onako jebozovna.

Slušao sam razne priče po komšiluku da je baš meraklijka, da voli kurac, sve sam mislio da su to samo komšijski tračeve. Počeo sam da smišljam planove kako da sve to proverim. Nisam smeo direktno da rizikujem da ne bi me odbila pa da pukne stramota zato sam smislio da napravim lažan profil na Fejsbuku i da je dodam. Tako I bilo.

Kad me prihvatila, iskreno na početku, baš me bilo strah da me ne provali da sam ja ništa posebno. Nisam joj pisao bilo šta, nego neke normlne priče. Počeo sam neke romantiče slike da joj šaljem, da opipam kako bi reagovala. Video sam da i to prija, pa tako sam počeo sve češće da šaljem i da pričam - romantika, brak... Možda nedelju dana smo tako pisali dok jedno veče, negde posle ponoći, nije rekla da je sama. Muž je bio treća smena. Pričali smo sve i svašta za brak, koliko godina ima, kako ide u braku... Tada mi je prvi put rekla kao muž baš i nije zaiteresovan za nju. To sam i želeo da je navedem da počnemo da pričamo o seksu i krenuo sam da je hvalim kako je ona dobra, lepa, zgodna, da bi svaki muškarac želeo da je pojebe. Baš tako sam napisano - pojebe. Na to je počela da se smeje i me pita:

- Jel ti ozbiljno misliš da bi baš svako želeo da me pojebe?

- Pa naravno da mislim. Evo sad samo što sam počeo da razmišljam o tebi a kurac je krenuo da mi se diže.

OVO MORATE ZNATI

STIGAO JE! Lek za koronu od danas u bolnicama u Srbiji

VAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Budimo odgovorni, poštujmo mere da sačuvamo živote!

DVA NEPRIJATELJA: Pored TREĆEG talasa PRETI nam još jedna opasnost!

DOKTOR BRANISLAV TIODOROVIĆ: Evo kada zatvaramo škole!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad