-2°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

STRIPER JE BIO SAMO NAŠ Daj probaj nas tim obdarenim alatom, vidiš da smo vlažne!

Kako sam za Dan zaljubljenih ostala sama, jer je Lav na par dana otputovao iz grada, navodno poslovno, setila sam se svoje prijateljice Mirne, koja je sama bila već duže vreme, pa sam odlučila da je pozvem da provedemo veče kod mene, nameravajući da nas obe razveseliti jednim malim poklončićem. U stvari, pokazalo se da i nije bio tako mali. Naime, već neko vreme planiram da sebi priuštim jedan vrući striptiz, upravo onakav kakav nude zgodni mladići po raznoraznim oglasima, pa mi se Dan zaljubljenih učinio kao idealna prilika za ostvarenje te maštarije.

I tako, nakon dvadesetak pročitanih, pažnju mi je privukla jedna vrlo štura, ali konkretna objava: Drage moje dame, ako ste dovoljno zrele i pohotne, javite se vrlo zgodnom mladiću. Ni dan danas nisam sigurna da li se taj broj odnosio na godine ili centimetre, koji će vas uz simboličnu naknadu, u diskreciji vašeg doma, izazivati erotskim plesom, a nisu isključeni ni drugi oblici zabave.

Cena je bila prava sitnica, a i glas, koji mi se javio na telefon, bio je vrlo prijatan tako da sam ga odmah angažovala, naručivši ga za deset sati uveče. Naravno, Mirni nisam htela ništa da kažem, jer sam želela da je iznenadim, a i bojala sam se mogućnosti da joj se ideja ne svidi, pa da izmisli nekakav izgovor kako bi ostala kod kuće. Ovako, jadnica je sve vreme mislila da ćemo pijuckati kafice, ogovarati nekoga i gledati TV serije, kojih je te večeri bilo na pretek. Istina, to smo i činile, ali samo u početku, do deset sati. A onda iznenađenje!?

– Jesi li zvala još koju prijateljicu? – upitala je Mirna, kad je čula zvono.

– Koliko se sećam, ne! – odgovorila sam, glumeći da sam iznenađena kao i ona.– Nemam pojma ko bi mogao biti!

Zatim sam krenula da otvorim. A na vratima, sam Apolon!? Božanstveno lep, gorostasno visok, manekenski vitak, jednom rečju savršen!

– Dobro veče! Nadam se da sam na pravoj adresi? – pozdravio je i upitao, glasom radi kojeg sam ga i angažovala.

– Naravno, samo izvoli! – potvrdila sam i pustila ga unutra.

Dok je u hodniku skidao jaknu, iskoristila sam priliku i pojasnila mu plan koji mi se u međuvremenu iskristalizovao u glavi. Trebao je, naime, ćutke da uđe u sobu, pusti muziku i započne predstavu, ne obazirući se previše na Mirnu. Ja bih sve to u početku lepo posmatrala, jer sam silno želela da vidim izraz Mirninog lica kad shvati o čemu se radi, i da im se nešto kasnije, razume se, i sama pridružim. Momak, a rekao mi je da se zove Robert, blagonaklono je prihvatio moju ideju, iskazujući pri tome zavidni nivo profesionalizma. Zatim je pričekao da ugasim svetlo u hodniku, kako bih mogla neopaženo da virin, pa ušao i ostavio vrata malo odškrinuta. Malo je reći da je Mirna bila šokirana, a njeno lice kao da je govorilo.

– Otkud sad ovaj? I ko je on uopšte? Možda neki novi Laurin ljubavnik? Ili komšija? Zašto tako odvratno ćuti? Uh, kako je samo visok i zgodan! Sestra bi ga vrlo rado potrošila! Daj bože da joj je komšija! Ali gde to ide? Šta to radi? Pušta muziku?

A onda se, na prve taktove, osmelila, pa se predstavila i upitala:

– Ja sam Mirna, a ti?

– Robert! – odvratio je striper hladnokrvno i počeo da raskopčava košulju, lagano se ljuljajući u ritmu nasred sobe.

– A što ti, uopšte, radiš ovde? – nije bila zadovoljna odgovorom.

– Pa, svlačim se – nije se zbunio, sve brže njišući kukovima.

– Kako to, svlačiš se? A gde je Laura? – nastavila je Mirna, sve nemirnije se gnezdeći na kauču.

– Koja Laura? – uzvratio je Robert.

– Pa, gazdarica, ona koja ti je, pretpostavljam, otvorila vrata – pojasnila je Mirna.– Još ćeš mi reći da je ne poznaješ, a svlačiš se u njenom stanu.

Videvši da je striper nakratko ostao bez teksta, shvatila sam da je vreme da se i ja uključim, pa sam odgurnula vrata i obratila se znatiželjnoj prijateljici:

– Daj Mirna, što si napala čoveka? Pusti ga da radi svoj posao! Baš mu dobro ide!

Mirna je tada konačno povezala konce.

– Hoćeš da kažeš da je striper?

Nisam ništa rekla, nego sam samo potvrdno klimnula glavom, našto je ona razdragano uskliknula:

– E, stvarno si kučka! Ja gledam, frajer ulazi, ni ne pozdravlja, pušta muziku, svlači košulju. Jebote, baš neugodno!

– Daj ćuti i uživaj! – grubo sam je prekinula, pa sela do nje i pomilovala je rukom po ramenu.– To nam je poklon za Dan zaljubljenih. Zar nije sladak?

– Ma, predivan je! – pohvalila ga je, pa me šaptom upitala.– A hoće li samo plesati ili…?

– Ne znam… – pravila sam se nevešta.– …videćemo!

A Robert je, u međuvremenu, počeo da se šepuri po sobi, napinjući nabildovanim grudima tanku potkošulju u kojoj je ostao. Zatim je otkopčao kaiš na pantlonama, pa ih pustio da skliznu do poda. Kad je iskoračio iz njih, odbacio ih je nogom na drugi kraj sobe, pa se okrenuo i pokazao nam kako izgleda savršena muška stražnjica. Tanke crne tangice, koje imao na sebi, samo su dodatno pojačale utisak, diskretno se usecajući među čvrste, mišićave guzove. Mirna je bila očarana.

– Uh, kakva guza! Smem li da ga diram?

– Ne znam, probaj! – podstakla sam je potpuno razumejući njenu napaljenost, jer, kako sam već spomenula, dugo nije bila s muškarcem, a s ovakvim možda i nikad.

Zato me i ne čudi što je brzo poskočila, pa ponizno klekla pred njega, glasno uzdišući i hvaleći njegov celokupni izgled.

– Jaooo, mišićavko! Prava si muškarčina! Mužjak i po! Mhmmmm!!!

Robert se nije primao na njene reči, samo je i dalje izazovno plesao i provocirao je pokretima tela. Mirna više nije mogla da izdrži, pa je počela da ga miluje rukama po butinama i guzi, a, kad je shvatila da mu to nimalo ne smeta, počela je i da zaviruje u gaćice, naravno s prednje strane. Moram da priznam da sam se i sama jako napalila, gledajući ih tako zanesene - njega u plesu, a nju u divljenju njegovom predivnom telu. U skladu s tim, zavukla sam ruku pod kućni ogrtač, ispod kojeg, usput rečeno, nisam imala ništa, pa sam počela da se samozadovoljavam. U međuvremenu, Mirna je povukla Robertove gaćice prema dole, prstima uhvatila njegov poluukrućeni ud, pa upitala:

 – Ne smeta ti ako se malo poigram s njim?

– Samo izvoli! – odvratio je Robert susretljivo, pa se okrenuo k meni i dodao.– Ovo se dodatno plaća!

– Ne brini za lovu, dušo… – umirila sam ga, ne vadeći prste iz moje male.– …nego se potrudi da dobiješ dobru napojnicu.

Na te moje reči, samo se zadovoljno osmehnuo, pa nežno pomilovao Mirninu kosu. A ona, nakon što mu je laganim drkanjem uzdigla kurac do kraja, pohotno je spustila usne na njegov rumeni glavić i stavila ga u usta. Zatim ga je par puta pustila da joj uđe duboko u grlo, gutajući ga gotovo celog, pa ga ispustila napolje i stala ga ovlaš lizati od vrha prema dole. Kad je došla jezikom do njegovih dlakavih, obešenih jaja, jedno po jedno je nežno posisala, pa se, opet ližići ga, počela da vraća ka krupnom glaviću. Ta njihova igra me toliko uzbudila da, jednostavno, više nisam mogla mirno da gledam, tako da sam ustala, svukla ogrtač, jedini odevni predmet na meni, prišla im, pa gurnula prste, vlažne od sokova iz moje mačkice, pod Robertov nos. Kad ih je omirisao, samo je tiho izustio:

– Mmm, divno!

Mirna se malo iznenadila kad je videla da sam potpuno gola, ali brzo se pribrala, tako da je i sama ubrzo počela da se skida. Ja sam za to vreme iskoristila da se malo upoznam Robertovim velikim kolcem, navlačeći ga naizmenično jednom, pa drugom rukom, od čega je postao još veći i tvrđi. Usput sam ga nežno poljubila u vrat i šapnula mu na uvo:

– Jebi me Robi! Ne mogu više da čekam!

Nije trebalo da mu ponavljam. Uhvatio me rukama oko struka, snažno me privukao k sebi i podigao. Instinktivno sam se prilepila uz njega, obgrlivši ga rukama i nogama kao kakva hobotnice, pa se protrljala dojkama o njegove mišićave grudi. Tada sam pod svojim mokrim usminama osetila vrh njegovog nabreklog kurca, pa sam se vešto nasadila na njega, prethodno sačekavši da ga Robert pridrži slobodnom rukom, kako bi mi manevar uspeo. Kad sam ga primila, gotovo celog, snažne ruke su me ščepale za guzu, odigle me uvis, pa me pustile da se nabijem skroz do debelog korena. Oh, kako me samo ispunio!? Kad god se toga setim, ugodni žmarci prođu mi čitavim telom, a bradavice se ukrute kao da je u vazduhu minus 20. Stvarno je bio velik: dug i debeo poput ogromnog krastavca i ništa manje tvrd. Parao me divljački, nemilosrdno rastežući i napinjajući moje usmine do maksimuma, tako da jednostavno nisam mogla da ćutim:

– Aah! Aah! Tooo! Daj mi ga! Uuuh! Uuuh! Rasturi me! Taakoo, bejbi! Ooooh!!!

Ohrabren mojim vapajima, Robert je još bezobzirnije ubrzao i pojačao prodore. To mi je bilo previše. Svršila sam puno pre nego što sam očekivala, grčevito ga stežući udovima kao da će mi negde pobeći. Nisam se pošteno ni pribrala, a Mirna je nestrpljivo upitala:

A kad ću ja doći na red?

Pogledala sam je, onako golu i jebozovnu, pa je utešila:

– Ne boj se, dušo! Od ovolike kurčine, ostaće nešto i za tebe!

Zatim sam joj prepustila našeg nadarenog stripera, tog obdarenog pastuva u čije je sedlo tako nestrpljivo želela da zasedne, pa se zadovoljno izvalila na krevet, kako bih malo predahnula pre svoje nove role. Naravno, dobila sam je. Isto kao i Mirna još jednom posle mene. Na kraju smo svi bili više nego zadovoljni. Nas dve njegovom vrhunskom uslugom, a on platom i napojnicom, koja, verujte mi, nije bila mala… U stvari, bolje je reći bila je sasvim primerena veličini njegovog alata, proporcionalno veštini služenja njime.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad