6°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

PRLJAVA FUFICA! Napaljeni klinci tresli su je za 20 evra!

Golden Rose ad

Dahtali su oboje u polumraku sobe u kući njenog momka. Karao ju je otpozadi, dok je ona rukama bila oslonjena na radni sto njenog dečka Vlade. Bilo je leto, oko 8 uveče. Kurva obična…

Andrea ni sama nije shvatala koliko je smotana i povodljiva. Iako je radila dva posla, povremeno čak i tri, nije mogla da ispliva. Uvek je falilo novca. Ni Srđanove „donacije“ nisu bile dovoljne. Tih 20, 30, 50 evra koliko bi joj davao za ove povremene izlete, nije moglo da pokrije troškove njenih nezaposlenih roditelja. A delovalo je sve tako čarobno u početku. Mislila je da ju je sreća konačno pogledala, po prvi put u životu. Da preko svog sadašnjeg momka Vlade, upozna Srđana, dečka Vladine najbolje drugarice; zgodnog, lepog, nabildovanog. I zabavnog, kako zabavnog!

U početku… Toliko ju je zasmejavao, do suza. Bio je živa vatra, skoro neuhvatljiv. Pun para, ali diskretnog stava. Dobar i brz auto, koji nije upadao u oči. I papirić sa brojem njegovog telefona, na slavi kod Vlade. U trenutku kad je pijani razgovor za stolom dostizao svoj vrhunac, dok su se svi nadvikivali i niko nije gledao.

Prvo tajno viđenje, kakvo uzbuđenje. Pa drugo, još veće. Pa treće, odlazak van grada u vikendicu Srđanovog druga. Posle toga je bio drugačiji. Sve hladniji. I sebičniji. Nadala se da će ostaviti Milenu, Vladinu najbolju drugaricu sa kojom je Srđan bio više od četiri godine. Ali duboko u sebi je znala da se to neće desiti. Grizla ju je savest što vara dečka. Ali ponekad i nije. Ponekad je bilo tako dobro. I sad kad su odlučili da organizuju roštiljanje. Kad je Vlada otišao do prodavnice. A Srđanova Milena se brinula oko vatre. Opet je Srđanov poziv glavom delovao kao dobra ideja u početku.

OVO MORATE ZNATI

PREVREMENA PENZIJA! Evo kako do nje, korak po korak!

MIHAJLOVIĆ: Srbija je zrelo društvo za više žena u politici

PONOVNO UVOĐENJE KARANTINA: Četiri uslova za NAJSTROŽE MERE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad