5°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

NABACIO SAM ŽENI VELIKOG KLINCA Kako ju je protresao, samo je cičala

Golden Rose ad

Počeću sa opisivanjem moje žene Marije. Upravo je napunila 45 godina i izgleda veoma seksi. Ima dužu crnu kosu, plave oči, veoma lepo lice i ima malo punije telo, ali to ju je baš činilo još više privlačnom. Grudi čista petica, velike lepe bradavice, njen stomak je malo zaobljen, a njeno dupe je malo šire, ali još uvek lepo oblikovano, što ga čini veoma seksi. Takođe voli analni seks (meni pomaže jer sam obdaren samo sa 13 santimetara), i njeno međunožje je uvek izbrijano.

Marija i ja smo u braku već 23 godine i tokom godina smo uvek bili verni jedno drugom, sve dok nije izbio incident jednog dana. Marija je trebalo da napuni 45 godina uskoro, a ja sam joj obećao poklon. Bila je nedelja (pre njenog rođendana koji će biti sledeći petak), kad sam pronašao razlog koji će biti kao poklon njoj za rođendan.

Igrao sam tenis sa dugogodišnjim prijateljem Rajkom i njegovim sinom Markom koji je imao 19 godina. Zapravo, oni su naše prve komšije, bili smo dobri drugovi ja i Rajko još od kada se on doselio u kuću pored moje. Marko, njegov sin, bio je veoma fin, uvek se ophodio prema meni sa poštovanjem.

Posle igre dali su predlog da odemo do banje da bismo se istuširali, što sam ja odmah prihvatio. Kada smo ušli u prostoriju banje, Rajko je skinuo gaće a krajičkom oka sam video njegov veliki penis, kojio je bio veći njego moj kada je u punoj erekciji. Zatim sam se okrenuo i video da je Markov penis još veći, deblji nego Rajkov, zapravo bili su skoro isti, samo što je Marko posedovao viša jaja. Ja sam se okrenuo veoma brzo, videvši šta je, a oni su mi dobacili, smejući se:

– Šta je bilo? Mi dolazimo iz porodične linije sa velikim penisima.

PROČITAJTE...

ZASTRAŠUJUĆE! Ispovest devojke kojoj su skidali crnu magiju, a ovo su joj tražili!

KRV ŠIKLJALA, POKOLJ U DVORIŠTU KOD OBRENOVCA: Psi LUTALICE pomahnitali, uništili sve, jeziv PRIZOR! (VIDEO)

ISPLIVALI NOVI DETALJI SKANDALA KOJI TRESE REGION: Muž učiteljice MALTRETIRAO đaka nasred časa!

Tog dana, odnosno po noći, ja i Marija smo imali veoma strastven seks. Ona je svršila dvaput. Posle seksa sam upitao Mariju da li bih želela da proba veliki kurac, na šta se ona baš napalila, na samu pomisao, tako da smo se još jednom pojebali, ali joj baš ništa nisam spominjao u vezi Rajka i Marka.

Bio je četrvtak, kada sam video Marka, zapravo bio sam u autu vraćajući se sa posla. Pitao sam ga da li želi kući, on je ušao u auto. Tokom razgovora me je pitao za mojeg sina koji studira u drugom gradu i Marko je rekao da mu nedostaje moj sin zbog druženja. U toku vožnje sam ga upitao da li ima devojku, mada mi je bilo nezgodno zbog pitanja, ali on je iskreno odgovorio da nema. Kao razlog tome naveo mi je da devojke, čim vide njegov veliki kurac, jednostavno pobegnu od njega. Pitao sam ga nije li valjda nevin, a on mi odgovori da nije, i kazaće mi tajnu sa kojom osobom je izgubio nevinost, ali da ne smem nikom reći za tu tajnu.

Ja sam mu obećao da neću nikom reći, čak sam se zakleo u moju decu pred njim. Tada je rekao da jedino i najlepše iskustvo imao sa svojom tetkom, odnosno sestrom svoje majke, koja je bila razvedena. Pričao mi je kako je jebao tetku dve godine, dok je meni moj kurac bio u punoj erekciji slušajući njegovu priču. Zatim sam ga upitao:

– Misliš li da je moja Marija jebozovna žena?

Bilo mu je nezgodno, loše se osećao, odnosno uplašeno. Ništa nije odgovorio, ali sam ga ohrabrio rekavši mu da može slobodno reći šta god želi. Upitao me je da li može da bude totalno iskren, ja sam rekao da može. Rekao je:

– Mislim da je jebeno seksi, još kada sam bio mlađi, uvek sam fanatazirao o njoj, drkao na nju. Ima dobre sise, lepu kosu, prelepo lice – zatim je stao, shvativši šta je upravo rekao meni, ali sam mu dao smeškom znak da je sve u redu.

Zatim sam mu rekao da želim da mi jebe ženu, za njen rođendan, a da ću ja posmatrati i snimati video kamerom, uveravajući ga da neće nikog biti osim nas, da mu neću smetati, ali da ću snimati kamerom. Njemu se ideja sa kamerom dopala, i pitao me je da li će dopiti kopiju snimka, na šta mu rekao da neće dobiti, zbog diskrecije, ali da može da dođe da pogleda kod nas kući kada god želi, kada nam deca nisu kući. Nasmejao se, rekao sam mu da sutra dođe kod nas kući u devet sati uveče. Dovezavši Marka do njegove kuće, otišao sam kod mene kući, pojebao Mariju u kuhinji, mislim da je trajalo ne duže od tri minuta.

Petak veče, Marijin rođendan. Odveo sam voljenu ženu u najbolji restoran u gradu, ali pre nego što smo otišli dao sam joj poklon: par ženskih seksi čarapa, to je volela. Obukla je crvenu haljinu, i kada sam je video, izgledala je veoma jebozovno i neodoljivo seksi, što je i ona sama znala. U restoranu smo imali izvrsnu večeru i popili smo skoro litar vina, i oboje smo se osećali nestašno.

Posle večere, u autu sam još otkačio haltere na čarapama, i počeo prstima da joj mazim pičku, a ona se nagnula i otkopčala mi šlic ispušila mi kurac dok nisam svršio u njena usta. Bilo je petnaest do devet sati kada smo došli kući. Ona je otišla na sprat, dok sam ja proverio kameru za to vreme. Kad je došla u dnevnu sobu, na sebi je imala grudnjak, gaće i seksi čarape. Kada sam je video, rekao sam joj da nikada nije bila jebozovnija nego sada. Videla je kameru, ali ništa nije rekla. Obično se buni, ali pošto je večeras njen rođendan, ništa nije rekla, mada imamo sopstveni kućni snimak koji traje oko dva sata.

Seo sam do nje na kauču i rekao joj kako seksi izgleda, koliko je volim i počeo da je pohotno masiram i rekao joj da sam nešto otkrio veoma interesantno prošle nedelje.

– Šta to? – pitala me je.

Rekao sam joj šta se desilo u banji, odnosno za Rajka, a ona je rekla da Nataša (Rajkova žena) nije lagala, uvek se hvalila da je Rajko obdaren kao konj.

– A da li bi verovala da je Markov veći? – rekao sam joj i osetio promenu na njenom telu.– Kada sam video tu veliku stvar, pomislio sam koliko bi uživala, čak sam drkao na pomisao kako ti pušiš tom mladom pastuvu, i kako bi te on jebao.

Ona se okrenula i poljubila me, zatim rekla mi je da bolje krenem da je jebem, pošto sam je jebeno napalio. Tada je zvono pozvonilo. Ona je ustala sa namerom da krene na sprat, ali ja sam joj rekao da sedi i da se opusti. Gledala je u mene nervozno, a ja sam joj rekao da mi veruje:

- Tvoj je rođendan, draga… Imam za tebe savršen poklon – i ona je pokušala da sakrije da joj se ne vide njene bradavice na poluotvorenom brusu.

Otvorio sam vrata, Marko je ušao, noseći na sebi trenerke donji deo, i majicu. Poveo sam ga u dnevnu sobu. Za vreme šoka uvideo sam da je Marija provalila kakvo je iznenađenje za nju bilo. Dao sam znak Marku da sedne pored moje žene i ponudio ga pićem. Ostavio sam njih same i otišao u kuhinju, vratio se sa tri čaše vina. Bili su opušteni i pričali o tome kako je moja žena obučena bila. Pružio sam im čaše i seo pored njih. Marija se vrpoljila. Zapravo, bila je spremna, napaljena.

Ustao sam da uzmem kameru, a Marija je ustala i uradila stripriz za mene i kameru. Nikada je pre nisam video ovako opuštenu, napaljenu, svaki znak stida je nestao. Marija je skinula svoj brus, počela se dodirivati po sisama, i uradila ono što uvek radi; podigla je svoju veliku sisu i počela da sisa svoju bradavicu, zapravo celu svoju sisu je sisala. Ustala je i poljubila njega, bio je to probni poljubac, da bi kasnije njihovi jezici počeli igru u njihovim ustima. Ovo je navelo Marka da počne milovati njene sise; on ih je uvrtao, štipao njene bradavice. Zatim se Marija spustila na kolena i rekla:

– Sada je vreme za moj poklon.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

"NE OPRAŠTAM SEBI ZATO ŠTO NISAM BILA PORED NJEGA" Bio je RATNO SIROČE, tetka ga je NAŠLA u SNEGU: Ove DETALJE niko NIJE ZNAO!

NE LIČI NA SEBE! Končita 6 godina posle Evrovizije izgleda kao druga osoba

FEJSBUK SE PRODAO! Pročitajte na čijoj su sad strani!

OZBILJNE PREMIJE ZA ORLOVE: Reprezentativci nagrađeni za pobedu nad Norveškom

ISPALA AMERIČKIH ŠPIJUNA Izgubili čamac-dron, nasukao se čak u Škotskoj (VIDEO)

Marko je stajao, a njegov veliki kurac je pretio da će pokidati trenerku, a moj kurac je bio pretvoren u kamen još pre deset minuta. Marija je svukla njeovu trenerku i gaće jednim pokretom do njegovih članaka. Buljila je u kurac, a i ja sam. Bio je tvrd, imao je oko 25 santimetara i klatio se. Glava kurca je bila mnogo velika, Marija ga je držala, stenjala, znao sam razmišlja kako će ga osećati u svojoj toploj pički. Prislonila ga je uz njegov stomak, počela da mu liže jaja, a zatim počela da ga oblizuje sve dok se njen jezik nije našao na glaviću.

Momak je bio tako napaljen da mu je već počela da curi iz glavića presperma, jer znajući Mariju, bila je vrhunska pušačica kurca, pa je ovaj dečko posve uživao u njenim veštinama. Gledao sam nju kako halapljivo puši kurac već petnaest minuta, prekidajući svaki put kada je bio blizu vrhunca. Bila je u mogućnosti samo do pola da proguta njegov kurac, a ja sam to snimao i zumirao. Konačno je rekao:

– Ooooo gospođo Marija, ja ću da svršim – a ona je rekla da može da je zove samo Marija.

Tada je počeo da svršava u njena usta. Mislio sam da će se udaviti od njegove sperme, i makla je usta sa njegovog kurca, ali on je još bacao lokve sperme koje su pale na njene grudi, pa je spermu razmazivala sama po svojim grudima.

Zatim je stavila ponovo njegov kurac u usta, očistila ga od sperme, a Marko ju je pitao da li može da joj poliže picu, što je odmah bez odgovora prihvatila. Sela je na leđa, raširila noge i otkrila željnu pičku u koju je klinac trebalo da uroni. U početku se videlo da Marko nema iskustva da je lizanjem dovede do oduševljenja. Marijina pička je bila potopljena i blistala je, a za nekoliko minuta počela je da se trese, gurala je njegovo lice u svoju pičku dok je orgazam nije potresao. Bio je to snažan orgazam, a ja sam želeo izvaditi svoj kurac i svršiti, ali sam se uzdržao kada sam video da je Markov kurac ponovo nadignut.

Kada je Marija sela na ivicu kreveta, Marko je prineo svoju glavu kurca veličine srednje jabuke i počeo da je trlja preko oteklih usmina njene pičke. Kada je nabio kurac u njenu pičku, video sam nešto neverovatno što nisam video tokom celog našeg seksualnog života: odmah ju je potresao orgazam. Držala je Marka čvrsto dok su njeni orgazami trajali večno, jedan za drugim, a on je govorio kako ima lepu pičku. Dao sam klincu čast, on je jebao Mariju dobrih petnaest minuta, sisajući njene sise i nadražujući njen klitoris, tako da je Marija svršavala mnogo puta.

– Jebi je pseći Marko, ona to voli – predložio sam mu.

Da – Marija je zavapila.

On je izvadio kurac i čekao da se Marija namesti na kauču. Njena pička je bila širom otvorena, usmine crvene i mokre. Ja sam se približio blizu da bih pomirisao pregrejanu pičku. Markova muda su se ljuljala udarajući Marijin klitoris, tako da ju je jebao tako snažno da je ceo njegov kurac nestajao u njenoj pički.

Marija je roktala svaki put kada bi joj ga dublje zabio, i vazduh bi joj dolazio iz samih pluća. Marko, jebući je, nastavio je pričati Mariji kako obožava njenu pičku

Kada je rekao da će svršiti, rekao sam mu da svrši po njenoj zadnjici i pičkici. On me je poslušao i počeo je iz svog velikog kurca izbacivati belu lavinu, na njeno dupe i seksi pičku, a sama sperma je kapala dole i pala na kauč. Za to niko nije mario.

Zatim je Marko prišao i poljubio Mariju u usta strasno, a zatim seo na pod. Bio je ceo znojav, soba je mirisala jebeno na njihovu jebačinu. Rekao sam da moram da svršim, dodao Marku kameru i rekao da se fokusira na njenu pičku. A ja čak nisam ni skinuo svoju odeću, pa sam to uradio, gurnuo ga u Marijinu pičku, koja je bila vlažna. Nikada nije bila toliko vlažna kao sada, jednostavno sam imao nepotpuni osećaj kada sam ga uterao u njenu pičku. Moj kurac je pravio vlažni šum u njoj, pička je bila tako raširena od jebanja sa Markom, da sam osećao, kada sam svršavao u nju, da joj sperma duboko ulazi u njenu pičku.

Ona je bila bez daha, lice joj je bilo oboreno na kauču. Ja sam zatim seo do Marka i uzeo od njega kameru, zumirao u njenu pičku. Moja žena nikada nije izgledala tako seksi, od kako je znam. Sada kada sam je posmatrao, izgledala je isušeno od količine orgazama. Ovaj mladi klinac je dobar jebač za osobe bez mnogo iskustva kao što je bila moja žena, pa sam se pitao u sebi da li će moja žena prihvatiti ponovo moj skromni kurac.

Marko je ležao na leđima, njegov kurac je bio mlitav po prvi put od kako je došao kod nas. Tada sam ustao i doneo nešto za piće. Zatim smo sedeli, pričali skupa, da bih potom upitao Marka da nam kaže sa kojim ženama je imao seks. Naravno, on se nasmejao na to, i ispričao da je imao seks sa tetkom, sestrom svoje majke, i da ga je ona naučila svemu u seksu i da joj je veoma zahvalan. Zatim je Marija rekla da uzmem kameru, da odemo na sprat, pa je ustala i krenula, ne čekajući moj odgovor.

U spavaćoj sobi našli smo Mariju golu, sedela je na krevetu, i rekla mi je gde da postavim kameru, a zatim je rekla da joj priđemo obojica i počela da nam puši kurceve, dok smo je mi hvatali rukama za glavu, nabijali je naizmenično na kurčeve. Scena je bila kao iz porno filmova

Tako je bilo  ja kao 50-godišnjak sam izgledao kao klinac u poređenju sa Markom. A Marija je uživala, to joj se videlo, pogotovo kada bi zgrabila oba kurca i sisala ih zajedno. Kada je završila sa nama, odnosno sa pušenjem, rekla je da želi još jednu stvar od nas, a mi smo se složili da joj moramo udovoljiti. Marija je rekla da Marko legne na leđa, a zatim se popela na njega spuštajući se na njegov kurac. Mene je pogledala sa smeškom:

Znao sam na šta misli, u veoma usku guzu. Pitao sam je za kremu da joj podmažem guzni otvor, a ona mi odgovori da neće trebati to ovaj put. Namestio sam se iza Marije, gledao Markov kurac koji je bio zabijen u njenu pičku, prišao pred njenu zadnjicu poviše rastegnute pičke. Moja jaja su se dodirnula sa Markovim jajima slučajno. Pokupio sam malo ljubavnih sokova i raširio usku rupicu, ugurao prst da bih malo pripremio za ulazak mojeg kurca. Ona je jecala, zatim se nabila jako na Markov kurac, tako da je on jako jecnuo.

Moj kurac je skliznuo do pola, tako da sam osećao Markov kurac u drugoj rupi. Marija se ježila tako da joj se celo telo preznojavalo. Marko se nije mnogo nabijao u njenu pičku, jer je Marija kontrolisala dvostruko jebanje, i želeo bih reći da smo je jebali ovako satima, ali Marko je već napunio njenu pičku za nekih deset minuta. Ali pored toga, Markov opušteni kurac je bio veliki, tako da je još bio u njenoj pički.

SAZNAJTE JOŠ

PREDRAG KON ZA HAPPY TV! NEVEROVATNO OTKRIĆE EPIDEMIOLOGA: Evo kako se prenosi korona virus!

ŠTA SE SVE KORISTI U SRBIJI ZA LEČENJE VIRUSA: Ovo su ČETIRI KLJUČNA LEKA u borbi s koronom

OGLASILA SE MITROPOLIJA: Evo kakvo je zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija!

Ja sam nastavio žestoko da je jebem u dupe, da bi Marko zgrabio njene sise i počeo da žestoko da sisa njene bradavice. Ja sam počeo da je punim baš kada je nju potresao orgazam, zatim sam, izvadivši kurac, uzeo kameru. Markov kurac je bio razmekšao, izvađen iz njene pičke, prekriven sopstvenom spermom, koja je kapala iz Marijine pičke, a i moja sperma je izlazila iz njenog braon otvora. Jednostavno, ovo je bilo zadivljujuće jebanje.

Poveo sam Marka dole u dnevnu sobi, kako bi mogao da se obuče i da ode. On je bio veoma zahvalan, veoma uzbuđen i hteo je znati kada može da dođe da pogleda video snimak. Pozvao sam ga da dođe u nedelju ujutru da bismo pogledali snimak zajedno i obećao sam mu da ni ja ni Marija nećemo gledati snimak pre njega, već ćemo ga zajedno pogledati. Tada je on otišao, a ja sam trčeći otišao u spavaću sobu, i uvideo sam da je Marija zaspala. Poljubio sam je u rame i potrljao kapljice sperme sa njene kože, a potom sam zaspao pripijen uz nju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad