20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MOJA DRAGA JE PRIMILA I CRNCA Čekaj, polako, mora da se prilagodi ovolikoj gromadi

Imao sam tada 24 godine. Imao sam devojku koja je bila starija od mene skoro osam godina, odnosno imala je u to vreme negde oko 32 godine. Pošto je ranije bila udata i razvedena već dugo vremena znao sam da se tucala sa mnogima pre nego je ušla u vezu samnom. Živeli smo zajedno skoro već godinu dana i seks je bio fantastičan. Nije bila neka lepotica ali je imala sise o kakvima čovek može samo da sanja i guzu spremnu uvek da primi moj kurac. Guzica joj je bila puna i malo poveća, tako da je bilo zaista predivno tucati je zguza. Najviše je volela da me zajaše i da se nabija na moj nabrekli kurac dok bi istovremeno svršavala kao luda.

Trebalo mi je dosta vremena da je nagovorim da je pojebem u guzu jer ranije to nikada nije radila pa sam jednostavno ludio da joj to uradim pošto ranije niko nije bio u dubini njene predivne velike guzice. Jednom smo se žestoko jebali celu noć i nakon svih mojih ubeđenja dopustila mi je da joj konačno pojebem guzu o kojoj sam toliko maštao. Rekao sam joj da ću biti pažljiv i da će joj biti super. Okrenula mi je predivnu guzu a ja sam je nabijao u njenu pičku i lagano joj prstom trljao guzu. Uzeo sam kremu koju sam ranije pripremio i lagano joj počeo da trljam kremom po čmaru. Negodovala je ali se umirila i prepustila mom prstu koji je plagano ulazio u njen uski šupak i punio ga kremom. Bio sam već duboko gurnuo prst u njenu guzu i video da se polako opustila dok sam istovremeno nabijao kurac u njenu pičkicu. Izvadio sam kurac i lagano ga naslonio na otvor njene guze. Počeo sam lagano da glavić guram unutra a ona je kriknula što me još više napalilo pa sam počeo da ulazim sve dublje u nju laganim pokretom da je ne bih povredio. Samo je rekla:

- Ajjjjjjjjjj boli, polako rasturićeš me!

PROČITAJTE...

KORONA UZELA MAHA! VESIĆ: Grad Beograd više neće izdavati dozvole za koncerte, sportske manifestacije i druge javne događaje

DR KISIĆ PRECIZIRALA SAMU SEBE: Maske na otvorenom ipak preporuka, NISU OBAVEZNE

KOMŠIJE PONOVO OBORILE REKORD: Čak 1.131 novi sučaj korona virusa!

PAO AVION: Roditelji POGINULI na LICU mesta, beba nekim ČUDOM preživela, ovo su DETALJI!

Ušao sam do kraja u nju tako da su mi samo jaja virila iz nje. Stao sam tako i mirovao jedno pola minute dok se ona ne prilagodi mom kurcu. Šupak joj se počeo lagano opuštati i počela je da meša guzicom. Lagano sam ga povukao nazad i opet ga vratio duboko u nju a ona je opet zastenjala:

- Ohhhhhhhhh, ti si lud, ohhhhhhh…

Video sam da je bol prošao i jednom rukom je počela da trlja pičku i uzdiše. Okrenula se prema meni i rekla mi sva u transu:

- Šta čekaš, jebi me sada, jebi!

Totalno sam poludeo i izgubio kontrolu nad sobom i počeo da je nabijam tako žestoko da sam mislio da ću joj guzicu razvaliti. Bila je jednostavno predivna a ja sam gledajucć njenu veličanstvenu guzu uhvatio ritam i jebao je tako žestoko da sam čuo kako izgovara nešto nerazumjivo. Razumeo sam samo da je rekla:

- Ohhhhhhhhhh što je dobro! Ohhhhhhhhhhh svršiću, jebi meeeeeeeee…

I ja sam je tako žestoko jebao da sam ubrzo bio na vrhuncu i uz krike svršio duboko u njenu guzu. Ostao sam tako u njoj jedno vreme i izvadio kurac koji je i dalje stajao uspravno spreman da joj opet pojebem predivnu guzu. Ležao sam tako pored nje a ona se okrenula i rekla mi da je bilo savršeno i da nije znala da je tako dobro jebati se u guzu. Pitao sam je mogu li joj svršiti u usta jer me i to palilo do besvesti ali je ona energično odbila i rekla da joj se gadi i sama pomisao na to.

Opet smo se jebali i ja sam je prvo nabijao u pičku i prešao u guzu koja je sada primila moj kurac bez problema a ona je opet svrsila kao luda zabijajući dva prsta u pičku toliko žestoko da sam je nabijao

- Da li bi volela još jedan kurac? Jedan u guzi, jedan u pički - vikao sam.

Nije mi ništa odgovorila već je sve brže uzdisala i svršavala kao luda a ja sam sav napaljen izvadio kurac i pokušao da joj svršim u usta što me uvek palilo. Ali ona je okrenula glavu u stranu i uzevši moj kurac u usta drkala ga tako da sam uz krikove svršio po njenim velikim sisama što je i želela jer je kurac gurnula među sise koje sam zalio sa toliko sperme da ni sam nisam znao otkud tolika. Dok smo se odmarali smešeći sam je pitao:

- Da li bi se jebala sa dva muškarca, odnosno samnom i sa još jednim muškarcem?

Našta je ona reagovala veoma ljutito i skočivši sa kreveta rekla:

- Nisam ja kurva.

I otišla je u kupatilo. Znao sam da je pre mene u njenom životu bilo dosta muškaraca ali sam znao da nikad nije bila sa dva muškarca kao što se nije jebala ranije u šupak. Već sam počeo da kujem plan kako da je pojebem sa još nekim muškarcem što me palilo do besvesti. Pošto živim u Americi rešio sam da poduzmem korake i da napravim plan o mojoj zamisli. Jedino što sam morao jeste da nađem kandidata za moj naum. Znao sam da se ona ne bi sigurno upuštala u takvu avanturu sa nekim iz naših krajeva jer naši ljudi ne znaju da čuvaju tajnu.Tako sam ušao u pricu sa jednim kolegom na poslu koji je radio samnom već dugo vremena a bio je Amerikanac. Bio je to moj kolega Kevin, crnac koji je takođe bio oženjen i ulazili smo često u priču o seksu. Primetio sam da je krajičkom oka dobro zagledao moju devojku kada je dolazio sa svojom ženom u goste kod nas a u više prilika mi je u šali govorio da moja devojka ima predivnu guzu i sise o kojima može samo da se sanja.

Razgovarajući tako sa njim načeo sam temu i pitao ga da li je ikad imao grupni seks našta se on nasmešio i rekao da jeste nekoliko puta dok je bio mlađi i to u školi. Ja sam mu rekao da nisam nikad dosad imao grupni seks, a da me to jako pali. Video sam da je jako zainteresovan i da je imao na umu da me nešto pita ali smo morali nazad na posao pa smo resili da popričamo posle posla uz kaficu.

Otišli smo u jedan restoran i u tišini počeli da diskutujemo o temi. Pitao sam ga šta misli o mojoj devojci i da li bi voleo da je pojebe. On mi je otvoreno rekao da bi i da ponekad drka zamišljajući nju i njene ogomne sise. Ja sam se nasmešio i rekao mu da zaista ima ogromne sise koje su predivne i guzu o kojoj svako može da sanja.

Pitao sam ga da li bi je pojebao zajedno samnom a on je sav presrećan rekao da bi a ja sam mu objasnio da ne brine jer ja i ona se samo zabavljamo i da tu nije ništa ozbiljno i da kurvu treba dobro izjebati. Znali smo da ona ne bi pristala kada bi se mi pojavili u stanu i da od toga ne bi bilo ništa. Skovali smo plan da on dođe kod mene u iznenadnu posetu a da ja ne budem kod kuće, odnosno da je pojebe prvo on sam, pa ćemo onda zajedno. Sutradan je bila subota pa smo svi bili slobodni a ja sam znajući da će Kevin doći ustao ranije i želeći da vidim kako Kevin rastura moju dragu isplanirao kako to da i vidim.

Ona je ustala i otišla u prodavnicu a ja sam u dnevnom boravku iza cveća dobro zamaskirao svoju kameru i usmerio je tačno na trosed gde bi trebalo da se odigra jebačina. Naštimao sam je da počne da snima tačno u dvanest sati jer će Kevin doći u dvanest kao što smo se i dogovorili.

Izdrkao sam pre nego što se vratila iz prodavnice jer i sama pomisao da će je jebati jedan crnac sa najverovatnije ogromnim kurcom me palila do jaja

Vratila se a ja sam se pre pola dvanest spremio i rekao da idem kod mehaničara da popravim auto jer nešto nije u redu. Poljubio sam je i rekao joj ako ko bude zvao da ne znam kada ću doći. Hteo sam da joj dam do znanja da ću se zadržati i da joj to da snage i hrabrosti da se pojebe sa Kevinom jer nije morala da brine da li ću se vratiti kući ranije. Otišao sam i krenuvši ispred zgrade parkirao sam auto tako da nije mogla da me vidi da sam tu. Kevin je došao kao što smo se dogovorili, u 12 sati.

Ušao je u zgradu a meni je kurac hteo da prsne tako da sam izdrkao još jednom sedeći u autu. Znao sam da kurva voli kurac i da će se pojebati sa njim. Nakon deset minuta zazvonio mi je mobilni i bila je to ona. Rekla je da je Kevin došao i da me traži i da je u stanu i pije kafu i čeka mene. Rekao sam joj da ću se puno zadržati i da ne mogu nikuda jer su auto zadržali u servisu i da neću kući doći najkasnije do pet sati. Rekla je dobro reći ću mu i spustila slušalicu a ja sam osetio drhtanje u njenom glasu. Znao sam da je želela ogroman kurac u sebi, a Kevin mi je u šali rekao da mu je kurac preko 25 centimetara što sam joj jednom rekao u priči a ona je sva crvena u licu samo rekla:

- To je kao u konja a ne kao u čoveka.

Sedeo sam na parkingu i čekao, a Kevin nije izlazio iz stana. Znao sam da je sada sigurno jebe a ja sam želeo da uđem u stan samo da vidim kako joj rastura pičku ali sam morao da ostanem u autu jer bi sve pokvario. Prošlo je skoro tri sata i Kevin je izašao, seo u auto i otišao. Nakon deset minuta sam je nazvao a ona se javila. Osetio sam po njenom glasu koji je drhtao da diše veoma ubrzano i duboko i da je zbunjena. Rekao sam da su auto popravili i da stižem kući i pitao za Kevina. Rekla je da je on otišao čim je popio kafu i da nije mogao da čeka. Znao sam da laže jer ju je rasturao gotovo tri sata. Došao sam kući i čim sam ušao u stan gledala me sva crvena u licu a ja sam se pravio da ništa ne primećujem. Video sam da se istuširala a ja sam rekao da sam umoran i da ću malo odspavati. Da bi se malo smirila rekla je da ide kod komšinice koja je živela iznad nas a takođe je bila iz Evrope.

Otišla je a ja sam sav nestrpljiv izvadio kameru koju sam sakrio iza cveća i odmah stavio kasetu da gledam. Na početku ništa naručito. Kevin ulazi, pozdravlja se i pita za mene. A ona mu objašnjava da sam otišao kod mehaničara. Donela mu je kafu i ćaskali su, a video sam da kurvetina gleda direktno u Kevinove pantalone a njegov se kurac toliko digao da se normalno video preko nabreklih pantalona. Tada me zvala na telefon i kad je završila razgovor samnom sela i opet pričala o nečem bezveze.

Kevin je tada prešao u inicijativu i počeo da joj deli komplinete kako je ona divna i kako lepo izgleda a ona se sva crvena u licu samo smeškala i ukočeno slušala šta joj on govori

Pošto je znala da neću kući za nekoliko sati znala je da joj je to šansa da oseti najveći kurac koji je primila u svom životu. Kevin je ustao i onako radi reda rekao da ide jer nisam kod kuće a ona ga je energično zaustavila i rekla mu da ne ide dok ne jede nešto.

Donela mu je našu hranu koju je on jako voleo i stavljajući hranu kurva je sela odmah pored njega. Kevin je probao hranu a ona je ustala i pošto je uvek bila u nekim suknjicama i tankim majicama koje su više pokazivale nego skrivale upitala je Kevina da li zna puno o kompjuterima i programima. Sela je za kompjuter a Kevin je ustao i prišao joj iza leđa i ko fol joj pokazivao nešto. Nisam mogao dobro da vidim jer je kamera bila uperena na trosed i videlo se pola stana. Tada sam čuo kako mu je na engleskom rekla:

- Ne, ne diraj me, ti si lud, nemoj.

Čuo sam samo da je Kevin nešto odgovorio, a onda su se čuli samo poljupci i mljackanje njenih sisa.

- Ti si lud - rekla je Kevinu a ovaj ju je rukom lagano vukao na trosed.

Tada sam mogao sve da vidim odnosno Kevin je jednom rukom gurao prst u njenu pičku a drugom je mesio njenu guzu. Njena majica je bila uzdignuta a kurva nije imala grudnjak tako da je Kevin sisao njene ogromne sise. Trljala je rukom njegov nabrekli kurac a on je toliko lizao njena sise da sam mislio da će joj progutati bradavice. Skinuo ju je golu i video sam da najviše posvećuje pažnju njenim sisama i guzi koja je bila predivna. Kevin je skinuo majicu i počeo da skida gaće iz kojih je iskočio kurac od kojeg je moja devojka jednostavno ostala ukočena i nema. Bio je ogroman i tada sam se uverio da Kevin ne laže, odnosno bio je sigurno oko 25 santimetara i jako širok. Uzela ga je prvo sa jednom rukom pa sa dve i drkala ga ne verujući svojim očima. Mrmljala je nerazgovetno i dok joj je Kevin već lizao pičku ona je samo vikala:

- Koliko je, majko mila koliki je, kako ću tolikog da ga primi.

Znao sam da ce prvo da ga zajase jer joj je to bila omiljena poza a tako je i bilo.

Kevin je seo na trosed a ona je prvo počela da mu puši kurac koji jednostavno skoro da nije mogla staviti u usta. Nekako je ugurala glavić i to je bilo to jer dalje nije išlo. Uspravila se i sa dvema rukama obuhvatila svoje sise i nudila ih Kevinu koji je bio zaluđen tom lepotom i sisao ih je kao lud. Dok se Kevin igrao njenim predivnim sisama ona se polako počela da nabija na njegov ogromni kurac.

Iz pičke joj je toliko curilo da je nikad ranije nisam video toliko napaljenu. Znala je kurva da će joj to biti najbolja jebačina koju je imala u životu. Glavić je teško ušao u nju i lagano je kriknula. Kevin joj je stavio ruke na guzove i lagano je navodio na svoju kurčinu. Ušao je u nju a ona ga je samo grizla po ramenu i čvrsto rukama stisnula trosed. Samo je progovorila na engleskom:

- Ooooooooooo koliko je oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh kako je velik!

Nabila se skoro do pola odnosno koliko je mogla u tom prvom trenutku. Uhvatili su ritam a ona se spuštala sve više i više na njegov nabrekli kurac i odjednom je ta gromada potpuno nestala u njoj. Nisam mogao da verujem da je moja kurvetina primila toliki kurac i to u svoj svojoj veličini.

Vrištala je kao luda a kada se prilagodila kurcu toliko se nabijala na njega da sam mislio da će joj utrobu pocepati

Svršavala je ko luda jednom, dvaput, triput ni sam ne znam koliko je puta svršila a ja sam istovremeno drkao i videvši da će i Kevin uskoro da svrši, svršio sam ko lud tako da se sperma razlila daleko od mene po trosedu i po etisonu. Videla je da će Kevin da svršiti i pošto nije koristila nikakvu zaštitu sjahala je sa njega i uzela njegov kurac u ruke i drkala ga. Kevin je molio da joj svrši u usta ali ona je odbila i pušeći mu i drkajući čekala mlaz sperme iz Kevinovog kurca. Kevin je bio jako napaljen jer je uvek zamišljao kako je tuca i njene ogromne sise i ogromnu guzu.

Osetila je da dolazi i usmerila kurac među svoje sise. Kevin je poludeo i uz krik počeo da svršava ko lud. Sperma je toliko štrcala i bilo je toliko da je zalio kao iz vodopada. Svršio joj je među sise i po stomaku i po ramenu. Bila je sva oblepljena a i ona je sama bila iznenađena. Kada su se smirili na trosedu rekla je na našem jeziku:

- Majko moja šta je ovo.

Milovao je a Kevin je ko fol pitao koliko ću se ja zadržati a ona rekla nekoliko sati. Kevin joj je rekao da imaju vremena za još jednu partiju. Ona se nasmešila i rekla mu da požuri i da se istuširaju. Kada su se istuširali Kevin ju je postavio na trosed sa raširenim nogama tako da joj je lizao pičku. Volela je da joj se liže pička tako da je uživala. Kevin je zatim svoj već uzdignut kurac uperio u njenu već ovlaženu pičku i opet počeo da je tuca. Ugurao ga je duboko ali mu pozicija nije dozvolila da uđe ceo u nju što je ona jako želela. Jebao ju je tako kratko i onda je okrenuo tako da mu se naguzila što je bio Kevinov san. Počeo je da je jebe sguza i da ga trpa do jaja a ona je uz vriske grizla trosed i jednu ruku stavila na guzu a drugom se uhvatla za trosed. Zaista ju je jebao tako dobro da sam mu i sam pozavideo. Počela je da trlja šupak a to je bio znak Kevinu šta kurva želi.

Izvadio ga je iz pičke i počeo da joj ga nabija u šupak i to bez ikakvih krema. Kricala je ko luda i jednom rukom uhvatila njegov ogromni kurac i zadržavala ga koliko je mogla da joj naglo ne uđe u šupak. Polako ga je puštala sve dublje u šupak tako da je Kevin ušao malo više od pola u nju i dalje nije mogao jer je toliko kricala da se plašio da će je rastrgnuti. Kurva je volela toliku kurčinu a Kevin je nabijao ko lud. Nakon pola sata Kevin ga je izvadio i otišao u kupatilo i oprao ga tako da je opet mogla da mu puši.

SAZNAJTE JOŠ

NAJVIŠE MILIONERA U NOVOM BEOGRADU: Poreska uprava dobila 27.866 prijava

SUMNJAJU NA ZLOČIN: Nestao mladić čiji je AUTO prošle godine dignut u vazduh na Vračaru

UŽAS! DECU PREVOZIO U DUPLOM KROVU KOMBIJA: Uhapšen zbog prevoza maloletnika preko granice

HITNA POMOĆ NA LICU MESTA: Policajac zaustavio automobil, a vozač namerno dao gas i pregazio ga

Znao sam njegovu nameru da joj svrši u usta jer sam mu rekao da joj to dosad niko nije uradio. Pušila mu je kao luda a on je uz uzdahe molio da joj svrši u usta jer ga je to jako palilo. Imala je jako izazovna usta i kurvanjsko lice tako da bi svako poželeo da joj svrši u usta. Nagovarao je a ona se pušeći nećkala i samo držeći kurac u ustima mahnula glavom da može ne puštajući kurac iz usta. To me do kraja napalilo tako da sam opet drkao i svršio kao lud. Kevin je bio pri samom kraju a ona je trpala kurac koliko je mogla u usta. Video sam da ubrzava ritam jer je uhvatio za glavu i nabijao je da ga puši koliko je to mogla.

Gušila se jer joj je kurac toliko raširio usta da se jednostavno grcala. A tada je moj prijatelj počeo da svršava u njena usta toliko žestoko da ju je uhvatio za kosu i nije dozvolio da ga izvadi. Zgrcnula se na početku jer joj je bilo gadno a tada se ustima nabila sama koliko je mogla i progutala sve i kap Kevinove sperme. Punio joj je usta jako dugo kričeći kao lud a ona je gutajući spermu jednom rukom trljala svoju mačkicu. Kada su bili gotovi izvadila je kurac iz usta i još ga oblizala da joj ne promakne koja kap. Kevin joj je rekao:

- Eto vidiš da i nije tako loše.

A ona se nasmešila kurvanjskim osmehom i rekla da nije loše samo joj je čudan ukus. Kevin se tada obukao i pošao na vrata i poljubio je i rekao joj da se nada da će se opet videti. Poljubila ga je i rekla mu da nikom ne govori ne znajući da sam ja već znao i da smo Kevin i ja planirali da joj priuštimo najveće iznenađenje u životu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti