9°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MOJE TELO GORI Njih dvojica su me saletala i ubadala!

Golden Rose ad

Taksi nas ugodno ljuljuška. Kolega Luka je između Janka i mene. Njih dvojica ćaskaju mirno. Ljubazno. Ipak osećam izvesnu tenziju u njihovom stavu.

Nije to bilo povezano sa Jankovim očekivanjem da će me presavijenu, već tamo u gostima, na proslavi dana firme, u biblioteci na spratu, na krpari kraj kamina, neodložno uzeti otpozadi. Glavu bi mi strogo, kao i uvek, jer baš tako “mora”, gurao ka podu. Ne spuštajući mi čarape. Voli tako. Milujući mi haltere, ne propušta takvu priliku da mi prepričava “slatke” namere. Što ih u njemu bude linije nagih mi kukova. Iz baš te, omiljene mu perspektive. Ponavljao bi kako je lepa. I kako je zaljubljen u nju. Kad je uzbuđen glas mu je hrapaviji. Meni je baš ta hrapavost bitna. Podstiče moje sokove, onako kako treba.

 - Moraš samo da sačekaš. To je sve. Uskoro smo kući.

- Nije mu bilo lako - razumem se u njegove uzbuđene oči.

U trenutku sam mokra kad tako očigledno balavi od želje. Uhvatila sam ga za prste i povela ih ispod suknje, ka vrelini. Pa prešla njima nekoliko puta, niz i uz sluzavu tkaninu.

 - Vidiš? Strpi se. OK?

Nejasan prizvuk u muškim glasovima koji su ispunjavali kabinu šaljivo-napetim tonom, činio je da zaplovim odjednom, neočekivano, na mekanom oblaku prijajućih fantazija. Zatvaram oči. Utonuh u kožnu presvlaku zamišljajući se između njih. Želeći da sam manja i lomljivija. Iznenađuje intenzitet ugode koju te slike proizvode u meni- vizualizujem naprasno kako me lupaju šakama, ta dva, kao stena čvrsta muškarca. Dok gunđaju divno žilavi i zategnuti, plivajući u svojim odlučnim, požudnim užitcima. Tek zastajući da mi i izljube bedra, išamarana zbog neposlušnosti. Onda kad zavapim ili ih tiho preklinjem, poneta slatkom izvrsnom agonijom.

OVO MORATE ZNATI:

PREDSEDNIK VUČIĆ OBAVIO BITAN RAZGOVOR SA MEDVEDEVIM (FOTO)

VUČEVIĆ IZRIČIT: Sastavljanje Vlade nije igra brojki i slova

MINISTAR MALI NAJAVIO VELIKO POVEĆANJE MINIMALCA OD PRVOG JANUARA

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad