10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ĐIPANJE NA TVRDOJ BATINI Kada sam ga naciljao i ubacio shvatio sam koliko je instruktorka vrela!

Golden Rose ad

Sa društvom već duže vreme igram basket u obližnjoj školi, u sportskoj sali. Termin koji svima odgovara, 21h.. Tri puta nedeljno...

Koristili smo i svlačionicu, mušku naravno, a posle treninga i tuševe. Par puta sam došao ranije na partije basketa i zatekao ekipu dama, različitih godina, koje su imale tu fitness.Raspon godišta od 35-50 godina. Neke pa buckaste, ali uporne, neke fit, ove mlađe čak i našminkane dolaze. Nisam im smetao sedeći sa strane i gledajući ih do kraja treninga. Provalio sam čak da im instruktorka, zgodnica jedna od tridesetak godina, daje vežbe u kojima mi pokazuju svoja tela, da i sam mogu da uživam. Bio sam joj zahvalan na tome i moji dolasci ranije na basket su postali takoreći pravilo.

Uživao sam u damama koje "đipaju" na lopti, podižu je uvis, pokazujući mi svoje zgodne i lepo oblikovane stomake, pokazujući mi svoje sise stegnute u one sportske bruseve ili neke uske majičice, pa onda kad se okrenu i valjaju preko lopte i neka.. blesava vežba.. koja ih natera da im se helanke (u kojima većina trenira) uvuku između guzova, ostavljajući predivan pogled. Pogled u kome sam uživao, a kasnije sam provalio da i instruktorka.. merka.. da li ja gledam njihovo "izlaganje".

OVO MORATE ZNATI:

PREDSEDNIK VUČIĆ OBAVIO BITAN RAZGOVOR SA MEDVEDEVIM (FOTO)

VUČEVIĆ IZRIČIT: Sastavljanje Vlade nije igra brojki i slova

MINISTAR MALI NAJAVIO VELIKO POVEĆANJE MINIMALCA OD PRVOG JANUARA

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad