-1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MALE TAJNE EKSTRAVAGANTNE CRNKE Stavila je gumice, nasadila se i počela da rovari

Žena i ja smo legli u krevet, mrtvi umorni, ispružili se i stisnuli se jedno uz drugo. Tako smo i zaspali.

Sanjao sam da me neka crna žena nečime ucenjuje, da moram da dolazim svaki dan kod nje i da je zadovoljavam kako je njoj po volji. Bila je prelepa, crne duge talasaste kose, živela je u nekoj bogatoj kući okruženoj staklom, s velikom okućnicom okruženom čvrstom ogradom. Ne znam zašto, ali živela je sama, volela je da hoda u halterima po kući jer je ionako niko nije mogao videti ako ga ne pustim kroz ulaz. Kao da je zavadilla samu sebe. Verovatno je znala koliko je poželjna.

Ja sam bio rastrgan između posla, svoje porodice i nje. Nemam pojma čime, ali nečime me je držala u šaci i ako bi prekršio njena naređenjai obelodanila bi tu neku tajnu i ja bi bio - istorija. Ponestajalo mi je ideja i izgovora gde sam, što radim, ma pakao. Totalni slom, ali čim bi se približavao njenoj kući svi bi problemi nestali, raslo je samo uzbuđenje i postajao sam neko drugi, već navikao na ucenu, samo sam razmišljao o tome što je danas pripremila, kakvu danas želju ima.

A bila je maštovita, gotovo nikada nije bilo isto, uvek nešto drugo. Nemam pojma čime se ta žena bavi, imala je oko 30 godina, ali ne znam odakle joj pare i od čega živi, ali očigledno je imala vremena za smišljanje kako želi biti jebana. Imala je za to smisla, ali i uslove. U kući je bila jedna prostorija iznad čijih je vrata pisalo “Vi koji ulazite, doći ćete ponovo”. U toj je prostoriji bilo puno različitih sprava i igračaka za uživanje, ljuljaški, lanaca, krevet, razne rasvete... Ma svega.

SAZNAJTE JOŠ

PREGLED KORONE U SRBIJI Ovaj grad je i dalje žarište, obolevaju i cele porodice

POSLE BLOKADE: Danas nova rudna pregovora u Briselu!

"NAŠA LJUBAV JE JAČA I OD SMRTI" Danas sahrana Aleksandra Šarca

SAOBRAĆAJKA NA PUPINOVOM MOSTU: Povređena dva muškarca, hitno prevezeni u KBC Zemun!

Ali nije svaki puta moralo biti u toj sobi. Baš sam se pitao šta će biti danas. Pozvonio sam, otvorila je vrata kapije i pustila me unutra. Pozvonio sam i začuo njene pete kako lupaju po podu i približavaju se. Po zvuku se dao naslutiti njen zavodljivi hod. Otvorila je vrata, pa naravno, u halterima i bezobraznom grudnjaku iz kojeg su kipele sise. Pretile su eksplozijom, a to volim. Začuo sam nekakvo zujanje i osvrnuo se oko sebe, nije mi bilo jasno što to zuji. Povukla me za ruku i privila k sebi, zujanje je bilo još jasnije. Postavila je moju ruku na svoje gaćice i osetio sam vibriranje.

– Pa nemaš valjda vibrator u pički? A jebem ti!

– Šta čekaš, izvadi ga iz mene, ionako ćeš ti sad zauzeti njegovo mesto.

Pomerio sam gaćice u stranu i vibrator je ispao iz pičke na pod. Bila je toliko mokra da je samo skliznuo. Iz pičke se proširio opojni miris mokre i mirisne pičke, pomešan s njenim parfemom. Tako omamljujuće, tu padaju sve barijere, počinješ da misliš samo na jedno. Pogledam dole, a vibrator se sav sjaji koliko je vlažan. Čučnuo sam ispred nje i rukama pomerio usmine. Iz njene pičke su se slivali sokovi, cedili se. Uh kako to volim.

Butine su joj bile nakvašene sokovima. Počeo sam jezikom da skupljam sokove i ližem joj butine približavajući se pički. Trebalo mi je vremena dok sam sve počistio, a onda je došla na red i njena sočna pička koja je i dalje curela. Bila je prokleto napaljena. Već su joj sise podrhtavale od uzbuđenja, a kad sam dotakao jezikom klitoris, samo se stresla i uzdahnula. Uzvatila me za kosu i zabila mi glavu u svoju pičku, pretvorila me u mašinu za lizanje pičke, ona se tresla i tresla, noge su joj popuštale, nabijala mi se na usta, samo da je što bolje ližem, da što bolje trlja klitoris na moj jezik.

Ustala je odjednom i povela me prema seksi sobi. Ušli smo unutra, bilo je prigušeno svetlo, dovoljno da se vidi sve što treba. Počela je da me skida, bacila je majicu u ugao, uhvatila me preko pantalona za kurac i proverila da li je sve tu i kako treba. Samo me ošinula pogledom kad ga je stisnula. Otkopčala je pantalone, svukla ih.

Na gaćama je bila izdajnička mrlja. Kurac je bio sav mokar od napaljenosti. Povukla je i gaće. Kako ih je povukla prema dole ukrućeni kurac je zapeo za ivicu gaća i samo poskočio u vazduh kad ih je svukla do kraja. Nije bio ništa manje mokar od njene pičke. Uhvatila ga je rukom za glavić i nategnula kožicu do jaja. Glavić je ostao sav sluzav i ogoljen pred njenim očima.

Pogledala me prekurvanjski i uhvatila samo glavić usnama. Mislio sam da su mi to zadnji trenuci i da to neću moći da izdržim

Dobro ga je oblizala, a onda ustala i otišla do neke fioke. Vratila se i uhvatila mi rukom jaja. Ja sam i dalje stajao naslonjen na zid sobe. Uhvatila me za jaja tik uz koren kurca i počela ih lagano natezati prema dole, kao da želi da što više, više. Tada je drugom rukom počela preko jaja navlačiti fine mekane gumice obložene tkaninom. Prvo jednu, pa je pogledala kako to izgleda, pa drugu, zatim treću. Pet gumica na kraju, nije me ništa bolelo, samo sam osećao da su mi jaja napeta, baš puna. Milovala ih je rukom i uživala u njima.

– Puna su ti jaja, da ne znam da si juče svršio mislila bi da mjesec dana nisi jebo. Tako treba mali moj. Sve ćeš ti to meni dati.

Znao sam da je luda, znao sam da cele dane smišlja kako će dobiti šta hoće, ali neverovatno je kako me palilo to njeno ponašanje. Mogao sam kurcem čavle zabijati kako je bio tvrd. I njoj je bilo jasno da je vreme da ga smestimo u toplu i vlažnu pičku. Povela me do malo povišenog kreveta na čijoj je sredini bilo lagano uzvišenje.

– Lezi tu na leđa – rekla je.

Legao sam, kurac mi je strčao kao kolac. Popela se na krevet, nije skidala niti gaćice niti grudnjak, niti cipele, baš ništa. Samo je čučnula iznad kurca, potegnula rukom kožicu dva-tri puta do korena kako bi ogolila glavić, promesila malo jaja i pomerila drugom rukom gaćice u stranu. Tada je pustila kurac i namestila se pičkom iznad njega. Spuštala se lagano kako bi se što bolje nasadila na kurac.

Meni je zbog izbočine ispod guzice kurac bio poprilično izbačen prema gore što je njoj olakšalo da se nasadi na njega. I nasadila se bez da ga je dirala rukama. Bio je čvrst i baš pogodan da se nasadi na njega. Samo joj se oteo uzdah, a ja sam sklopio oči. Kako je dobro kliznuo u nju. Sela je do kraja na njega. Nije se dizala već je s kurcem zabijenim do jaja u pičku počela da meša guzom.

Osetio sam na jajima nešto što do tada nisam nikada. Zbog gumica na jajima osetio sam kako ih pritišće svojom guzom, osetio sam kako su postala topla i vlažna od njene pičke. Nije to bol, to je nešto neverovatno koji je to jebeno dobar osećaj kada ih tako valja guzom i pičkom. Zabacija je glavu unatrag i tako malo mešala po njemu. Kao da želi da se tako vrti u njoj i da što dublje prodre u nju. Sve vreme sam uživao u njenom telu, uhvatio je za kukove i pomagao joj da se što dublje natakne na njega.

PROČITAJTE I OVO

STIŽE POVIŠICA: Od 1. januara veće zarade za još 400.000 radnika u Srbiji!

PSI KAO PCR TEST: Mogu da nanjuše ko je zaražen Kovidom 19!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 29. OKTOBAR: Malo i umereno oblačno

Tada se nagnula napred prema meni i naslonila mi se rukama na grudi. Njene su teške sise sada bile pred mojim očima i mogao sam da ih diran. Nisam skidao grudnjak, samo sam ih izvadio iz košarica i one su onako teške i pune samo ispale napolje. Nisam znao koju bi pre uhvatio i šta bi s kojom radio. Nudila mi ih je.

– Liži mi bradavice, sisaj ih, hoću da me boleeee - rekla je i počela da se diže i spuštati s kurca koji je samo klizio kroz unutrašnjost njene pičke.– Jebi me kurčino jebi, jel voliš da svršavaš u pičku? Ha? Jel voliš?

– Volim, samo nastavi tako, napuniću te svaki čas... Ahhh...

Njene oble sise, njeno telo, njena mokra pička i miris koji je dopirao iz njenog međunožja učinili su da više nisam izdržao.

– Aaaaahhhh sad ću da svršim - promumljao sam nekako.

Uspravila se i dalje sedeći na kurcu, opet je mešala guzom po njemu i po jajima. Osetila je odjednom kako se glavić nadima. Znala je da če nakon toga uslediti prvi mlaz tople sperme u dubinu njene pičke. Nije prestajala da meša, uhvatila je jaja rukom i nastavila. Jaja su počela da se stežu, nezaustavljivo je sperma krenula da zapljuskuje usmine njene pičke. Nije se više znalo što sve curi iz nje po mom kurcu. Čega ima više, pičkinog soka ili sperme. Uživala je u pulsiranju kurca u svojoj unutrašnjosti. Sperma je curila iz nje po mojim jajima. Zatim je ustala i kurac je ispao, a za njim i nešto sperme. Samo je navukla gaćice i tako puna sperme sišla s kreveta. Ostavila me u tišini da dođem k sebi i otišla.

Tada sam se probudio. Ne znam je li me probudilo doba dana, jesam li se naspavao ili me probudila toplina sperme u mojim gaćama. U prvi tren nisam shvatio što je, samo mi nešto nije bilo jasno pa sam gurnuo ruku u gaće. Gaće su mi bile pune još tople tekućine. Izvadio sam ruku iz gaća i ugledao spermu kako se rasteže po prstima. Kakav san, kakav san…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad