-1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

DOBIO JE SPECIJALNI TRETMAN! Frizerka mu je sredila i BATINU!

Imam 30 godina i na tugu mojih starci nikako da se oženim. Nije da ne mogu, već mi se ne da. Svako toliko imam novu devojku i taman kad svi pomisle to je to, ja zajebem i prekinem s njom. Nekako se iživim sa njom po pitanju seksa i gotovo, nema više romantike, a da ne pričamo o ljubavi. Iskreno, nikad se nisam još zaljubio, onako, preko ušiju, pa da malo patim i te stvari. Sve mi je uvijek bilo onako, seks i samo seks.

Nije da nisam bio zgodan, suprotno, devojke su se lepile za mene, a i ja sam se uvek trudio da odem kući sa najlepšom iz kluba ili kafića. Onda seks kod mene ili nje zavisi od situacije sa starcima doma, a u najgorem slučaju na zadnjem sjedalu auta. Taj se svačega nagledao. Nakon seksa nisu mogle bez mene, valjda zbog solidne kurčine od 25 i debljine od 6 u obimu, ali i zbog toga što sam znao da ih nateram na duga svršavanja, pa bi bile isceđene na kraju. A one bi se vraćale po još, a meni se nekako nije dalo više, pa bi sve brzo završilo nakon mesec ili manje dana. Uglavnom, još se niti jedna nije obranila od moga šarma, barem dok nisam upoznao Saru.

Sara je bila frizerka u obližnjem salonu za muške i ženske, a bila je bomba od žene. Imala je 26 godina, jarko crvenu kosu, sise prema petici, čvrstu okruglu guzu, nekako jebežljiv pogled i jake noge. Malo niža od mene i stalno je mirisala fenomenalno. Nebrojeno puta sam se uhvatio kako ga drkam nakon šišanja u salonu, a par puta mi se skoro digao dok bi me šišala i njeni prsti bi prolazili kroz moju kosu. Ali ona kao da se nije obazirala na moj šarm, upadice i nabacivanje. Samo smiješak, malo neobaveznog čavrljanja i pozdrav na odlasku, a onda moje drkanje kod kuće i misli na svršavanje po njenim sisama koje su uvek virile iz dekoltea njenih majica. Trebalo mi je dobrih 6 meseci da konačno probijem led kod nje.

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA

UZVIKNUO "ALAHU AKBAR" I IZVUKAO SEČIVO: Novi teroristički napad u Francuskoj!

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

TREĆI NAPAD NA FRANCUZE Izboden radnik obezbeđenja konzulata u Džedi

Bio je petak veče i nekako sam ostao poslednja mušterija u salonu. Njena kolegica koja je radila u ženskom delu već je otišla, pošto je sutra već rano imala tri dogovora. Svadbe i neka proslava, pa je naručila gospođe od jutra. Seo sam i čekao dok je naplaćivala poslednjoj mušteriji, a onda uzela onaj prekrivač i prekrila mi gornji deo skroz do kolena i upitala:

– Kako ćemo danas Igore? - stajala je podbočivši se rukama dok me gledala preko ogledala.

– Danas bi mogli malo mašinicom sa strane, a da mi gore napraviš frizuru, onako malo na stranu - govorio sam i ja gledajući je u ogledalu.

– Onda se zavali i da krenemo, dug je bio dan - rekla je i nasmešila se, pa krenula sa šišanjem.

Opustio sam se i uživao u njenim dodirima na mojoj glavi i vratu, a posmatrao sam je u ogledalu. Povremeno bi se sa sisama ili nogama naslonila na mene i ja sam osećao kako je kurac počeo da mi se diže. Ovaj put sam se prepustio, pa šta bude biće. Ionako sam na sebi imao komotne bermude kao donji deo trenerke i bokserice, te se uskoro kurac napeo sasvim solidno, ali se još nije video ispod onog ogrtača. Za to vreme je Sara radila svoje, a kako sam ćutao samo je u jednom trenutku upitala:

– Živ si?

– Jesam, jesam. Samo uživam - tiho sam rekao, a ona me pogledala preko ogledala i upitala.

– U čemu uživaš?

I nastavila sa šišanjem.

– Paaa... u tvojim dodirima, mirisu i tebi sveobuhvatno - tiho sam rekao, a onda uhvatio njen pogled u ogledalu i učinilo mi se da se nasmešila, ali nije ništa rekla, već je nastavila sa poslom.

Kad me ošišala očistila me od onih sitnih dlačica po vratu i krenula sa izradom frizure nakon dogovora da stavi gel umesto ulja. Lakše ga je isprati posle. Složivši mi frizuru odvezala je onaj prekrivač u ugledala moj dignuti kurac. Tačnije šator na mojim bermudama. Pogledala me u ogledalu, nasmejala se i rekla:

– Stvarno? - našta sam samo potvrdno kimnuo glavom, a ona je odložila ogrtač na vešalicu i otišla do vrata i zaključala ih, pa došla do mene i upitala:

Zar ti se stvarno digao na mene?

– A na koga bi drugog? - uzvratio sam pitanjem, pa nastavio priznavši kako sam napaljen na nju.- Već mesecima drkam na tebe.

– Koji si ti... - započela je pogledavši me zapanjeno, jer definitivno nije to očekivala od mene, a ni sledeće.

SAZNAJTE JOŠ

DAČIĆ KOD MARIĆA: Šef parlamenta otvorio TEME O KOJIMA SE ĆUTI

NAĐEN DEČAK koji je NESTAO kod Loznice!

STIGLE RUSKE ZVERI Na Batajnici sleteli avioni sa ubojitim tenkovima iz Rusije

POČEO OBRAČUN ALBANSKE MAFIJE! Za suparnike bomba iz automobila u pokretu

PRVA SEDNICA VLADE Pogledajte atmosferu u Nemanjinoj i kako se spremila Darija Kisić (VIDEO)

Privukao sam ju na sebe, jer sam još uvek sedeo u onoj stolici, pa je sela na moj kurac i mogla ga je lepo osetiti na svojoj guzi, a ona je samo ciknula. Međutim, ne za dugo, jer sam je privukao na poljubac i začepio joj usta. Za to vreme moja ruka je krenula na njene sise i sad ih mesila. Nije se baš nešto bunila. Bacila mi se u zagrljaj i sad smo se ljubili dok je jedna moja ruka milovala i mesila njene sise kojih je bila puna šaka, a onda niz njen stomak do uskih farmerki i između nogu, a ona ih je spremno raširila. Milovao sam joj picu preko farmerki, a ona se samo malo meškoljila na mom tvrdom kurcu, da bi se onda malo podigla i odvezala mi bermude, pa ih uz moju pomoć povukla na niže, da bi ugledala moj kurac kako viri mokrog glavića iz proreza bokserica. Zatim ga je iskoprcala iz bokserica i iznenadila se njegovim dimenzijama. Malo ga je gledala i opipavala, a onda samo tiho rekla:

– Ovakvog još nisam videla - nakon toga više nije pričala već se bacila na lizanje mog kurca.

Oblizala je dobro moj mokri glavić, pa niz njega do jaja, a onda nazad. Drkala ga je i pušila istovremeno, a drugom bi malo jaja podigla i grebla po njima. S obzirom da sam već dugo bio napet znao sam da neću moći dugo, pa sam joj to i rekao, a ona se samo nasmejala i rekla nešto u stilu "Samo ti daj", pa je nastavila sa pušenjem i nakon dve minute sam se praznio u njena usta. Gutala je sve bez problema, pa nastavila sa drkanjem, a onda se uspravila i skinula majicu ispod koje sam ugledao crni grudnjak koji je pridržavao njene dve lopte.

A onda je i on nestao, pa sam ugledao dve bele lopte sa tamnim aureolama iz kojih su strčale dve tvrde bradavice poput lešnika. Videli su se tragovi sunčanja, ali mi definitivno nisu odvlačili pažnju, jer je upravo skinula farmerke i sa njima crne tangice, te sam i tu ugledao tragove sunčanja, ali i otpuno izbrijan brežuljak iznad njene pice. Imala je velike usmine i malo je trljala klit dok mi je prilazila, a ja si drkao kurac u onoj stolici iz koje se još nisam pomerio. Opkoračila me i prebacila jednu nogu preko oslonca za ruku, pa se uz pomoć naslona podigla te i drugu prebacila, a onda se spustila polako prema mom kurcu. Malo se pomerala iznad njega, te raširila usmine i polako je moj glavić ušao u njenu mokru picu, a onda se samo malo podizala i spuštala samo po glaviću, da bi se onda samo spustila do kraja na njega.

To je izazvalo glasan uzdah i jecaj s njene strane jer se malo precenila u širini svoje pice u odnosu na moj kurac. Malo se smirila oslonivši se sisama na mene, a onda nastavila sa podizanjem i spuštanjem niz njega. Pomagao sam joj podižući njenu guzu u ritmu njenog nabijanja na moj kurac, a ona me za to vreme ljubila oslonjena na naslon stolice. Jebali smo se tako nekih pet minuta, a onda sam predložio da promenimo pozu, što je oduševljeno prihvatila.

PROČITAJTE I OVO

DR KON OŠTAR: Uveo bih restriktivnije mere

SVE VEĆI BROJ DECE ZARAŽEN: Nadležni odgovorili DA LI ĆE SE ZATVARATI VRTIĆI

CRNI REKORD U RUSIJI Dnevno od korone umire na stotine ljudi

KORONA PANIKA U HRVATSKOJ! Crni rekord preminulih, zbog navale prekinuta testiranja

Sad se ona naslonila na stolicu, a ja sam stao iza nje i počeo se zabijati u njenu picu svom snagom. Pljeskala je njena guza po mojim preponama, a ja sam ju čvrsto držao za kukove i zabijao joj ga do bolnih jaja. Stenjala je sve glasnije dok sam joj bušio picu, a onda je uz prigušeni vrisak svršila i iz njene pice je krenuo mlaz sokova koji su zalili moja jaja i njene butine, a ja ga nastavio zabijati još neko vreme, te ga izvukao i onda nju postavio na stolicu, te joj ga izdrkao na one njene lopte. Malo joj je završilo i na bradi, ali nije mi zamerila. Sperma se cedila niz njen vrat između sisa, a ona ju je prstima skupljala i oblizivala ih. Ja sam se zavalio u drugu stolicu i bio nekako srećno umoran, jer sam je napokon pojebao, ali me je nekako privlačila na još. Uto me trgnula pitanjem:

– Šta radiš sutra ivečer?

– Ništa posebno. Zašto?

– Mogli bi negde da izađemo? - pogledala me znatiželjno.

– Mogli bi - rekao sam i dodao.- Negde na piće ili u neki klub?

– Svejedno, samo da izađemo - rekla je slegnuvši ramenima.

– OK, onda te nazovem da se dogovorimo?

– Može, radim do podne, pa sam posle slobodna.

Nakon toga smo se sredili i ja sam već krenuo kad me zaustavila i dala mi broj mobilnog. Samo sam se nacerio, a ona se nasmejala, pa sam otišao. I izašli smo, i tu subotu, baš kao i narednu godinu skoro svaku veče, a sad nakon godinu dana je u drugom stanju i planiramo svadbu. Ko bi rekao?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad