10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

TIHO JE ZAJECALA KADA SAM JE UHVATIO ZA MACU Prepustila se muškarčini a onda sam je pokidao

Skrenuli smo sa puta i produžili uskim praznim putem kroz šumu. Mazila me je po vratu i ljubila mi lice čvrstim pokretima prelazeći mi kroz kosu. Osećao sam njena topla bedra na mojoj desnoj ruci oslonjenoj na menjaču. Tanka kratka cvetna haljina, duga crna talasasta kosa i male prkosne grudi činile su siluetu žene iz mojih snova. Izašli smo iz auta, zagrlila me i naslonjeni na auto divili smo se planinama u koje smo se uputili. Mazio sam njen stomak i kukove posmatrajući bregove ispred nas razmišljajući o tome kako sa svojim pravilnim, tvrdim oblinama savršeno pripada u ovakav nedirnuti krajolik.

Naslonila je glavu na moje rame uživajući u memljivim mirisima šume i jutarnjem suncu koje se probijalo kroz lišće i igralo na njenom licu stvarajući mozaik savršenog trenutka. Spustio sam usne na njeno lice i polako je ljubio laganim svilenim dodirima usana. Upijao sam mešavinu mirisa njenog parfema i mirise mahovine i drvene truleži kojom smo bili okruženi.

Laganim nežnim dodirima mazio sam njen stomak. Naslonila se na moje telo i prepustila se mojim dodirima. Zagrlila me oko vrata i ljubio sam njena ramena i vrat. Polako prstima mazio sam njene bradavice koje su se isticale kroz tanku haljinu. Osećao sam njihovu tvrdoću kroz tkaninu i razmišljao o tome kako bi ovog trenutka više od bilo čega na svetu ljubio te bradavice.

Izvijala se pod moji dodirima i njen jezik je uskoro kružio po ivici mojih usana. Rukama sam mazio ta izvijena leđa i posmatrao njeno telo kako se izvija kao trska. Strasno sam se zaželeo nje. Mazio sam je od kose koja nam se plela oko lica dok smo se ljubili. Prkosnih grudi koje su ispod haljine živo i nesputano plesale u ritmu naših uzdaha, do bujnih širokih kukova o kojima sam maštao gledajući je svaki dan kako seče pokraj moj kancelarije. Okrenuo sam je ka sebi. Mazila je moje lice sa obe ruke, propinjući se na prste ljubila me je u usta. Mazio sam je po leđima i polako prstima prelazio po vrhu njene guze. Nežno je grizla moju donju usnu dok sam prstima prelazio po ivici njenih gaćica. Mazio sam njenu guzu samo vrhovima prstiju.

Njeni blagi stisak po svilenoj koži njene guze dovodio ju je do ludila. Voleo sam tako da dominiram nad njom do trenutka kada počne da se trese i snažno i duboko diše od želje da silovito uđem duboko u nju, da je uzmem celom silinom kojom sam je poželeo od dana kada smo postali kolege. Sa jednom rukom koja se igra sa njenom guzom i drugom rukom na njenom licu i očima uživao sam gledajući je kako upija sveži šumski vazduh i prepušta se želji koja već mesecima ključa u nama. Mazila mi je kosu i tiho jecala od želje. Spustio sam ruke do njene guze, uhvatio tanke uske gaćice koje su pukle i otvorile mi prolaz. Dugi neartikulisani uzvici koje je ispuštala u meni su izazivali neku iskonsku želju da je podignem na ruke. Grlila me oko vrata i nogama se skupila oko mojih kukova dok sam držao njenu meku guzu u ruci i lagano je pritisnuo uz obližnje stablo. Spustila je noge i ljubili smo se dok se kora drveta urezivala u njenu golu guzu. 

Ljubio sam ju dok sam rukom nežno, mazio njene usmine, polako ih širio prstima tražeći i igrajući se sa klitorisom. Podigao sam njenu haljinu i u trenu sam ljubio njen goli stomak dok se ona pridržavala za dve grane iznad svoje glave. Ljubio sam njene gole butine i stomak pomalo naježene od svežine letnjeg jutra i straha od drugih kolega koji su još spavali od opijenosti prosle večeri. Podigao sam jednu njenu nogu i uzeo njene usmine punim ustima, sa svim dlačicama i vlažnosti koja me opijala svojim mirisom i ukusom. Glasno je disala i jecala mešajući svojim kukovima na mom licu. Širio sam prstima njene bujne usmine i jezikom mazio njen nabubreni klitoris dok sam polako prstima mazio ulaz u njenu pičku i gurnuo ih do kraja u nju.

Lice mi je bilo potpuno mokro od lizanja njene pičke. Ustao sam. Hteo sam snažno da je jebem dok stoji ovako gola, predivna ispred mene. Ljubili smo se i držao sam njene ruke stegnete iznad njene glave. Glasno je jecala dok sam prislonio svoje telo o njeno i počela mi je otkopčavati kaiš. Otkopčala mi je pantalone i uhvatila moj kurac u ruku i polako ga drkala dok se dizao u svoju punu veličinu u njenoj ruci. Uhvatio sam je za kukove i podigao sa zemlje. Stisnula me nogama oko struka i prislonila svoje vlažne usmine na moja jaja svom težinom.

Naslonio sam ju na drvo i rukom namestio kurac da klizne duboko u njenu vlažnu napaljenu unutrašnjost. Sjurio sa svoj kurac duboko u nju koliko god je dublje moglo. Njen krik parao je tišinu šume dok sam je snažno nabijao uz grubu hrastovu koru koja je ostavljala crvene tragove na njenoj mekoj guzi. 

Rukama se pridržavala za stablo dok je čvrsto klizala celom dužinom moje kurčine. Ljubio sam njene male čvrste sise sa kao kamen tvrdim bradavicama koje su me izazivale da ih grizem od čega je postajala još glasnija. Uhvatila je kaiš mojih pantalona i izvukla ga. Uhvatila me oko grudi sa kaišom i stiskala na sebe dok sam je snažno nabijao. Kroz ritam jebanja glasno je molila:

- Veži me i jako me jebi!

Snažno sam je pritisnuo uz drvo i kaišem zavezao njene ruke oko grane iznad njene glave. Ljubio sam je dok sam snažno nabijao kuracu nju.

- Hoću te otpozadi! Brzo i snažno! Životinjski kako se samo i jebe u šumi!

Spustio sam je na zemlju, izvadio kurac iz nje i posmatrao je tako zavezanu, podatnu, samo moju. Mazio sam je po celom telu pre nego sam ponovopočeo da je jebem otpozdi. Prislonila se uza drvo sa vezanim rukama i nudila mi se kroz oznojanu kosu koja joj je delomično prekrivala lice. Prišao sam joj otpozadi, mazio joj leđa i polako guzu. Rukama sam uhvatio njene usmine i polako ih stisnuo dok mi je prst kliznuo duboko u nju. Jezikom sam prolazio između njenih guzova zaustavljajući se oko analnog otvora. Podigao sam se i glavićem kurca raširio njene mokre usmine koje su se doslovno razbežale kako bi primile moj kurac što dublje u sebe.

Držao sam njene kukove snažno nabijajući ulazio u nju. Mazio sam njena ramena i leđa, rukama prelazio kroz njenu kosu dok je ona doslovno visila na vezanim rukama nabijajući se što više može na moj kurac. Zabacila je glavu i ljubio sam njeno lice dok je svršavala kako sam sve brže i brže nabijao kurac u nju. Oboje smo glasno vrištali dok smo u istom orgazmičnom grču svršavali snažno se pritiskajući jedno uz drugo. Punio sam njenu toplu, meku unutrašnjost mlazevima guste tople sperme. Tresao sam se od orgazma koji je preplavio celo moje telo dok je ona sa zabačenom glavom grizla moj vrat i ramena ostavljajući vidne tragove nekontrolisanog i nesputanog telesnog užitka. Opustili smo se jedno uz drugo, odvezao sam njene ruke i jako me je zagrlila oko grudi i struka.

Mazila je moju guzu stiskajući je dok je osećala moj mokri i klizavi kurac na svom stomaku. Ljubili smo se i gledali i nežno mazili. Ljubila je moje grudi i naslonila glavu na njih dok sam celim dlanovima mazio njena leđa i ramena snažno je stiskajući sebi. Ljubili smo se potpuno goli nasred šume, želeo sam je još sto puta. Ovako uz drvo, na obližnjem proplanku, pored jezera, a još su svi duboko spavali pijanim snom.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti