8°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

SEME SE SLIVALO NIZ NJENE NOGE Punio sam u talasima, samo je stenjala naslonjena na deblo

Moj kraj je bogat šumom, a nema ničeg lepšeg nego trčati po šumi u dubokoj hladovini. Iako po leti zna da bude krcat komarcima i mušicama, svejedno je vazduh bolji za trčanje, nego po otvorenom.

Praktikovao sam trčanje svaki dan nakon posla, ili pre posla, s obzirom da sam radio u smenama. Jedan dan prepodne sam tako trčao šumskim putem kad sam čuo vozilo iza sebe, pa sam se odmakao u stranu, a kraj mene je prošla "lada" šumskog gazdinstva. Za volanom je bila jedna ženska osoba i niko drugi u autu.

Znao sam se ovim putem ide samo do jednog okretišta, nekih kilometar i po ispred mene. Pretpostavljao sam da rade kontrolu zbog ilegalne seče šume, pošto su oni već odradili svoju seču na proleće i zimi. Nastavio sam da trčim dalje i ubrzo sam stigao do onog okretišta. "Lada" je bila parkirana u hladovini jedne jele, a vozačica nagnuta nad jednom gomilom drva. Ono što je privuklo moj pogled je bila njena stražnjica, onako u vazduhu, a bila je povelika u zelenim pantalonama. Uspravila se i njena duga smeđa kosa, vezana u rep, zalepršala je oko njene glave kad se okrenula u mom pravcu. Nasmešila mi se i mahnula, a ja sam stao kako bi malo predahnuo. Kad sam popio vode iz bočice koju sam nosio sa sobom, prišla mi je i predstavila se:

– Dobar dan, ja sam Ivana. Inspektorka u šumskom  gazdinstvu – rukovali smo se, pa sam se i ja predstavio.

– Ja sam Goran, isto dole iz grada i ovde na trčanju – sad sam video da i nije toliko mlađa od mene kako mi se na prvi pogled učinilo.

– Trčiš ovuda često? - odmah je prešla na "ti", ali nisam imao ništa protiv.

– Da. A ti se ne voziš ovuda često? - uzvratio sam pitanjem uz osmeh.

– Ne baš… i ona se nasmejala, pa spustila glavu i dodala.– Zar bih trebala?

– Hmmm… valjda, ako si inspektorka i tražiš ilegalne drvoseče, zar ne? - ponovo sam prebacio lopticu njoj uz još širi osmeh, ali sam video da joj se grudi, inače pozamašne, podižu i spuštaju ubrzano kao da je ona trčala, a ne ja.

– Ova ti je dobra… – klimala je glavom uz široki osmeh.– Da li si možda za kafu? Imam u termosu.

– Može, ionako mi se ne žuri.

Izvukla je neko ćebe iz auta, pa smo seli na ona debla, a ona nam je natočila dve plastične šaljice sa kafom, pa smo lagano pijuckali, a onda me je upitala:

– Da li si primetio nekoga ovuda sa nekim drvima, a da nije iz šumarskog gazdinstva? – njene smeđe oči su se malo stisle kad je završila pitanje.

– Ne. Prepodne su tu uglavnom vaša vozila, ali popodne… E to je već druga priča - rekao sam joj tiho.

– Kako to misliš?

– Paa… ja sam jedne nedelje ujutro na poslu, a jedan popodne, kao ovaj, tako da trčim u različito vreme. I svašta se vidi…

– Šta se vidi – sad se isprsila i uspravila, pa me oštro gledala, a ja sam lagano pogledom prešao preko njenih sisa i mališa je počeo da se budi, ali sam samo nastavio.

– Pa recimo, ovde - pokazao sam iza nas na hrpu debala.- Toga je bilo puno puno više u petak popodne nego sada, a ne verujem da su vaši radili u subotu i nedelju, zar ne?

– Ne, nisu… - zaćutala je i okrenula je sise prema meni, pa sam video kako se ocrtava grudnjak ispod majice, dok je ona gledala ona debla, a onda se okrenula prema meni i nastavila:

– I ništa više nisi video?

– Ništa osim sisa… - tu sam zastao i iskezio se, a ona je pogledala svoje sise i u mene, pa nakrenula glavu i rekla:

– Ti si neki zafrkant ili tako nešto?

– Ne baš… samo volim lepe žene… i… - tu sam zastao, a ona je upitala:

– I, šta?

– I volim da ih pojebem, ako baš moraš da znaš - rekao sam i pogledao je u oči, a ona se lagano zacrvenila zbog toga.

– Vidim da si bez dlake na jeziku.

– O da, ali volim kad im obližem dlake dole… ako ih ne briju naravno.. - sad je već počela da se vrpolji malo.

A onda je neko vreme vladala tišina, ako ne računamo ptice i zujanje mušica, da bi ona konačno progovorila:

– I stvarno bi to radio? - glas joj je bio malo promukao, a bradavice na sisama su počele da se naziru preko prsluka i majice.

– Naravno, ne bih pričao ako to mogu da uradim i to odmah - završio sam rečenicu i stavio joj ruku na sisu i počeo da je milujem.

Nije se odmakla, a sisa definitivno nije bila mekana uprkos veličini, pa sam nastavio da mesim sisu dok sam je drugom rukom privukao k sebi i utisnuo joj vrući poljubac. Ona se je prepustila, a onda sam osetio njenu ruku na mojim preponama kako mi miluje već napeti kurac. Odmaknuo sam se i skinuo joj majicu, a onda izvukao jednu po jednu sisu iz grudnjaka, te navalio na njih usisavajući i ljubeći joj bradavice, a onda malo i zagnjurio između njih, dok je ona sve brže disala.

Uspravio sam je i otkopčao joj pantalone, pa joj ih povukao niz noge zajedno sa gaćicama i ugledao uredno podšišan pičić. Stavio sam je nazad na ono deblo, podigao joj noge i malo ih raširio, pa zaronio na njenu rozu i malo raširenu rupicu. Kad sam joj dotakao klitoris samo je uzdahnula i rekla:

– Mmmm… kako je ovo dobro… dobro je izliži… nije već dugo ništa dobila u sebe!

– Bez brige… Sad će dobiti - rekao sam tiho podigavši glavu između njenih nogu i uspravio se tako da sam bio sada sa njenim nogama oko sebe pošto je još imala pantalone na sebi.

Izvukao sam tvrdi kurac iz gaća i spustio trenerku i gaće niz noge, te namestio kurac na ulaz u njenu picu, pa ga lagano gurnuo u nju. Kako je bila uska, trebalo mi je skoro minut da uđem do kraja u nju, a za to vreme je ona samo stenjala i uzdisala, pa koji put zajecala ako sam išao malo grublje. Sve više sam ubrzavao ritam zabijanja u njenu pičkicu i s obzirom da sam bio malo napaljeniji zbog duže nejebice jedva sam ga stigao izvaditi i svršiti joj po stomaku, a nešto je završilo i na njenim sisama. A ona je samo rekla:

– Ooooo… vidim da ni ti nisi dugo ga umočio koliko je toga izašlo.

– Bez brige ima toga još u mojim jajima, samo treba malo stimulacije.

– Ahh… onda da rešimo to - sela je na deblo i uzela moj kurac u svoja usta, pa počela da ga usisava i liže pritom se igrajući sa mojim jajima nežno ih milujući noktima.

Uskoro mi je ponovo bio spreman, pa sam seo na deblo, a ona se namestila leđima prema meni i sela na njega. Ovaj put ga je odmah primila celog i počela žestoko da se nabija na njega. Ja sam uhvatio njene sise i mesio ih dok se ona žustro nabijala na kurac, a onda je u jednom trenutku uhvatila moja jaja između nogu i počela da ih stiska, a to je bilo dovoljno da ispalim salvu u njenu picu, a ona je na to samo zadovoljno uzdahnula i zadrhtala svršavajući na mom kurcu. Pomešani sokovi su se cedili iz njene pčkice po mojim jajima i nogama, a ona se samo meškoljila nataknuta još uvek na moj kurac.

Nakon toga se uspravila i video sam kako joj se sjaji pičkica ispred mojih očiju, pa sam je privukao k sebi i malo nagnuo, te joj raširio guzove i počeo da joj ližem čmar i pičkicu, razmazujem naše sokove niz celi procep, a onda joj gurnuo prst u picu, pa ga namočenog stavio u njen čmar. Ušao je odmah ceo unutra, a ona je veselo ciknula:

– Ahhhh… Mmmmmm… O kako ga tu volim…

– Onda češ ga i dobiti – okrenuo sam je i dao joj ponovo kurac u usta, pa ga je sa užitkom počela da ližem, tako da je ubrzo bio tvrd i mokar.

Nagnula se nad deblo i izbočila svoju fenomenalnu guzu u vazduh i razmakla guzove. Polizao sam njen čmar i dobro ga naslinio, pa stavio glavić na ulaz u rupicu i gurnuo. Kliznuo je unutra bez problema i uskoro sam se zabijao do kraja u njen šupak dok je ona zadovoljno dahtala i bodrila me:

– Da, da, da… jebi me... jeeeebiiiiii meeeee… – počela je da se trese i svršava i jaja su mi bila mokra kako joj je iz pice izletio mlaz, a i niz njene noge se slivalo.

Ja sam nastavio da ga zabijam u njen čmar i nakon nekih pet minuta preznojavanja ispucao sam zadnje salve sperme u njen čmar, pa ga izvukao i onako opuštenog i sluzavog kurca seo kraj nje na deblo. Ona se okrenula prema meni i zadovoljno me poljubila, a onda rekla:

– Kad ponovo trčiš ovuda?

– Sutra u isto vreme. A kad si ti ovde u inspekciji?

– Sutra u isto vreme – široko se nasmejala i ponovo me poljubila, pa mi ponudila vožnju do dole, ali sam odbio jer moram da održim kondiciju, na šta se nasmejala i rekla:

– Bez brige, držaću te ja u kondiciji – a onda je sela u auto i otišla mahnuvši, a ja sam nekako otrčao do kuće praznih jaja i sa mislima na sutrašnji dan.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti