10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

PODAO MI JE ŽENU Ja sam je svojski cepao otpozadi a muž je balio u ćošku

Prokleta vrućina je dosezala maksimalne temperature. Na televiziji su stalno brujali o najvrućem letu otkada se meri temperatura. Pokušavao sam da radim na knjizi. Izdavač je već gubio strpljenje, jer je dogovoreni rok odavno istekao, ali uprkos tome i dalje sam samo bezidejno buljio u prazan ekran. Nisam čak znao koji žanr da pišem, pa ko više uošte čita kada je zatrpan gomilom sranja? Možda da i sam pišem gluposti? Uzeo sam cigarete i primetio da sam na zadnjoj

- Prokletstvo! Čitava kutija od jutros?

A tek je bilo vreme ručka.

- Moram da smanjim… ma prestaću - pomislio sam, kao što bi često tako pomislio i što nikada nije imalo nekog učinka, jer već dok sam gasio poslednju cigaretu krenuo sam da kupim novu kutiju, tačnije više njih.

Vrućina je bila neizdrživa, opet sam pokušao da upalim klimu, ali prokleti aparat kao da je još više grejao, nego što je hladio. Bilo je uzalud, kao i svaki pokušaj razgovora sa majstorima, niko ne radi nedeljom. Dok sam izlazio iz stana susreo sam komšinicu Nikolinu. Upravo se vraćala iz kupovine, pozdravljajući me u kratkoj, atraktivnoj haljini, koja je isticala njene, ionako naglašene obline.

- Hej komšija, kako ide knjiga?

Kunem se da sam na trenutak poput klinca buljio u njene bujne grudi.

- Ide… ide… hvala na pitanju - nekako sam se trgnuo i slagao za knjigu.

Samo se nasmejala.

- Super, radujem se čitanju - pozdravila je, a nisam mogao da odolim i da ne bacim pogled na njene glatke noge i čvrstu guzu, dok je otvarala vrata i ulazila u stan.

Jedino je Nikolina mogla da mi razbukta uspavanu maštu zadnjih dana. Motala mi se po mislima još jedno vreme dok sam bio u kupovini. Dok sam se vraćao u stan, posmatrao sam onu studentkinju ispred sebe što je dolazila kod jednog od komšija. Imala je utegnuto telo, sve vreme sam se pitao kakva joj je pičkica i zamišljao da je sada negde pojebem. Bilo mi je žao kada je pokucala na vrata stana i kada sam prošao dalje klimnuvši u prolazu. Jedva da sam stigao da sednem i otvarim cigarete, ali sam mora da ustanem zbog zvona na vratima.

- Sigurno je opet Dragan, izdavač - već me hvatala muka oko toga kako moram da lažem.

Iznenadilo me kada sam otvorio vrata. Pred njima je stajala Nikolina, a njene grudi su mi odmah privukle pogled.

- Hvala Bogu, u stanu si. Je li imaš možda soli da mi pozajmiš? Zaboravila sam da kupim, pa ću ti vratiti.

- Naravno da imam - spremio sam joj so neprestano pogledom škicajući na njeno atraktivno telo.

Bila je šteta što je udata za onog mlohavog direktora. Bio je mnogo stariji od nje i teško da je mogao da je zadovoljiti kako treba.

- Evo, ne trebaš da vraćaš ništa, pa komšije smo - nasmejala se i nekako još izbacila grudi.

- A ne, ne. Ne može tako. Zašto ne dođete na ručak kod mene? Muža mi nema, a ne volim da jedem sama.

Pristao sam, kako bi to odbio. Pogotovo način kako se naginjala i izbacivala grudi mi je rekao da će se nešto dogoditi.

- Vidimo se za pola sata - namignula je i otišla prekoputa.

 Bio sam uzbuđen. Brzo sam iz sobe pokupio kondome i stavio u džep, a zatim uzeo flašu vina koju srećom još nisam načeo. Nestrpljivo sam čekao i čak sam uranio. Iznenadilo me kada je otvorila, više nije bila u haljini, već u kućnom ogrtaču.

- Poranio si. Uđi, izvini, tuširala sam se kratko. Idem da se presvučem, a ti se raskomoti. Ručak će biti brzo.

Spustio sam vino na sto, dok se ona u sobi oblačila.

- Da li možeš da dođeš na čas! Nešto mi pomoći - začuo sam kako poziva iz sobe.

Polako sam se ustao uzbuđen što ću ući u njenu sobu dok je na njoj samo ogrtač. Gurnuo sam vrata sobe, a na krevetu je ležala gola Nikolina, šireći noge i mazeći pičkicu.

- Ručak je gotov.

Bio sam već nabrekao, a ono što sam video pred sobom mi je oduzelo dah. U dva koraka sam se našao na kolenima sa glavom zarinutom među njene noge. Sokovi su se slivali dok sam je obrađivao jezikom i usnama. Uzdisala je kada bi joj gurnuo prste i istodobno marljivo lizao. Želeo sam da joj rasturim pičkicu, želeo sam da je nabijam. Ustao sam se i brzo raskopčavao pantalone, želeo sam što pre da je razvalim, a njena pičkica je molila za to.

- Polako .- glas koji sam začuo iza sebe me šokirao.

Okrenuo sam se, a u uglu sobe je bio njen muž koji je sve gledao.

- Ne brini za njega, on voli da gleda.

Nikolina mi je namignula, a čitava situacija me još više napalila. Muž se ustao držeći u ruci nekakve konape.

- Neću da me vežete - odmah sam odgovorio.

- To je za nju.

Odmah se bacio na posao, a u nekoliko minuta žena je bila polegnuta na stomak sa savijenim, vezanim nogama i rukama na leđima. Kada ju je svezao povukao je na ivicu kreveta i samo mi rukom pokazao da nastavim. Nikolina je ležala bespomoćna i vezana, a njen muž je seo nazad u ćošak. Iako me Nikolina oduvek privlačila, još više me uzbuđivala pomisao da njen muž sve gleda. Osećao sam njegov pogled na sebi dok sam sa nabreklim kurcem prilazio njegovoj ženi. Prošao sam joj ispred lica da muž može dobro da me vidi.

Bio sam tako napaljen da sam ju prvo zgrabio za kosu i podigao glavu, zatim je nekoliko puta opalio batinom po licu, a onda joj ga polako gurnuo niz grlo. Mumljala je dok ga je gutala, a pogled na njenog muža, koji je u kutu drkao i sve gledao me još više uzbuđivala. Zgrabio sam joj glavu s obje ruke i počeo joj ga nabijati u usta. Stenjala je i mumljala, ali i dalje ga je marljivo gutala. Izvadio sam ga pa je ponovno lagano opalio batinom po licu. Lizala ga je i ljubila.

- Pojebi mi pičkicu… dobro je pojebi - njene riječi su me još više napalile.

Prošao sam joj otpozadi držeći nabrekao kurac i navlačeći ga, a muž je ostao iza mene i dalje sedeći. Uhvatio sam je za vezane ruke i noge, koje je muž uredno privezao, te se protrljao uz njenu pičkicu koja se kao cvet otvarala. Kliznuo sam u nju. Bila je iznenađujuće uska i glasno je zastenjala, ali ipak ga je s užitkom primila.

- Jebi me žestoko! - nije ni rekla a počeo sam jako da je nabijam.

Dahtala je i stenjala, što me teralo da je još jače zakucavam. Uživao sam u pomisli da je kontrolišem. Uvukao sam ruku i stiskao njenu bujnu dojku, dok sam je sve jače nabijao uz tup zvuk kreveta koji je udarao u zid. Skoro da sam i zaboravio na muža u sobi, kada sam osetio njegovu ruku na stražnjici. Nisam prestao i dalje sam mu nabijao vezanu ženu.

- Da li mogu da se pridružim? - bio sam tako napaljen da sam odmah pristao.

Desnicom sam stiskao Nikolininu čvrstu stražnjicu, a palac sam zario u njen anus.

- Sada ću ti izjebati ženu. Oduvek želim da je izjebem - uživao je dok je pušila.

- Dobro je izjebi. Voli kada je tretiraš kao kuju.

Nikolina je strpljivo čekala svoj red, a u samo par trenutaka bio sam ponovno u njoj. Opet sam osetio koliko je uska, a njeno stenjanje me još više uzbuđivalo. Zgrabio sam je jednom rukom za kosu, a drugom sam joj stiskao čvrstu stražnjicu. Ponovno sam ga izvadio i nekoliko puta udario s njim po njenoj stražnjici.

- Nemoj u guzu, to me boli.

Još sam je nekoliko puta udario po guzi gurajući palac u njen anus. Muž je pokraj pohotno gledao kako mu jebem ženu, a čitavo vreme je uzbuđeno natezao svoj kurac. Nikolina je bila sva znojava i dalje me molila da je ne jebem u guzu. Pogledao sam muža pored, a zatim se prislonio uz njenu guzu i pljunuo da joj ovlažim anus.

- Nemoj u guzu! Čuješ me! Mario, zaustavi ga!

Nikolina je dozivala muža koji je s uzbuđenjem čekao daljnji razvoj i dalje natežući svoj omanji, ali deblji kurac.

- Mario! - nije je nikako čuo, samo je gledao kako pripremam njenu guzu da bude izjebana.

Još ga je nekoliko puta dozivala i mene preklinjala da je ne jebem u guzu, ali svaka njena reč me još više uzbuđivala, kao i muž koji je pored sve gledao. Jedva da sam uspeo da uđem u nju. Vrištala je, a Mario je bio sve uzbuđeniji. Nekoliko puta sam polako kliznuo u nju, dok se nije prilagodila.

- Uhhh… jebi me… jebi me jako… - počela je da uživa.

Sve sam je jače nabijao, a njeni čvrsti guzovi su stiskali moj nabrekli kurac dok sam prodirao u nju. Vrištala je od užitka dok je svršavala, a ponovno sam osetio ruku njenog muža na stražnjici. Krevet se izvijao, a Nikolina me još više uzbuđivala vičući:

- Jače… jače… jebi me!

Dolazio sam do vrhunca, osećao sam da ću brzo svršiti u nju. Muž me i dalje mazio po stražnjici, a onda kao da je osetio da ću svršiti, gurnu mi prst u anus. U istom trenu sam ga nabio do kraja u Nikolinu koja je stenjala i vrištala, te osetio kako eksplodiram u njenoj čvrstoj guzi.

Zadržao sam se u njoj dok mi je osećaj zadovoljstva obuzumao telo u istom trenutku je muž svršavao po njenom licu, a Nikolina je sve marljivo lizala. Ostao sam u njoj nekoliko trenutaka, a zatim ga izvukao i bez reči počeo da se oblačim. Toliko me uzbuđivala dok je ležala gola prekrivena spermom i dok ju je muž odvezivao, da sam bio spreman za novu rundu. Bio sam spreman za odlazak...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti