0°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

DETE ŠTA TI JE? Tooooooo, stiskam je, hoću bolje da ga osetim

Seks postane rutina u nekim zrelijim godinama, fali mi malo promene, muža mi je preko glave a dosadašnje avanture su bile inicirane od strane nekih sad već dosadnih muškaraca. Hvalilo mi je nešto novo, drugačije…Poslednja situacija koja me je ostavila bez daha bila je kad sam slučajno uhvatila svoju ćerku od 20 godina kako se tuca u WC-u jednog restorana sa našim kućnim prijateljem koga smo te večeri srele u istom.

Prosto bez daha sam posmatrala kroz malo odškrinuta vrata kako je guzi podigavši joj suknju na bokove a najlon čarape na polovinu njenih butina, jedva se uzdržavala da ne zavrišti od njegovih žestokih naleta, sise koje je imala na mene jače joj je grubo izvadio iz poluotvorene košulje i grubo povukao korpe brushaltera, sve u nameri da se dočepa njenih naježenih bradavica koje su ubrzo pocrvenele od njegovog stiskanja. Jadno dete moje, kako je ovaj grubo tuca! Kurvica mala, kako li ga je navela na seks - pomislih? Može ćerka da mu bude a on joj nabio kurčinu u njeno mlado dupe i jebe je ko poslednju drolju!

Pomalo sam joj i zavidela ali ne na njemu već na momku sa kojim je već 2 godine u vezi. Sladak momak, ima neki bezobrazan pogled. Često je boravio kod nas, pošto je policajac nisu se viđali svaki dan ali kad bi došo sedeo je ceo dan. Tako je bilo i tog kobnog dana, nakog zajedničkog ručka suprug je zalegao na trosed, nas troje smo u trpezariji pili kafu, odjednom mojoj ćerki zazvonio mobilni. Bila je to njena drugarica koja ju je histerično molila da joj donese haljinu pošto izlazi sa novim momkom. Moja ćerka se brzo spremi i otrča kod nje. Ostali smo ja i Zoran (njen momak) sami! Palo mi je na pamet da ga zavodim (tucalo mi se sa njim) ali neću ipak sreću da im kvarim! Počeli smo da pričamo o njegovom poslu, odavao mi je tajne njegovog zanata, bilo je zanimljivo. Predložio mi je da mi pokaže kako da stavim lisice koje je imao jer je poneo uniformu. Pristala sam. Palilo me je to da držim ruke na leđima dok ih on stavlja, kad ih je stavio strašno me je privukao uz sebe, osetila šam njegov dah na vratu…

- Zorane, dete šta ti je! - rekla sam drhtavim glasom.

- Nemojte da se opirete kontroli! - reče.

Zagrlio me je od nazad oko struka i ruka u je krenula ka moim grudima (koje su u tankoj kućnoj haljuni bez brusa štrcale). Brzo je počeo da mi stiska jednu sisu i ljubi po vratu.

- Zorane, nemooooj, ja sam Ivanina majka! - ponično mu govorim.

- Samo malo, dugo vas merkam i te vaše sise! - reče.

I onda iz haljine koja se vezevala oko struka i imala dekolte izvadi jednu sisu, znalački je stiskao dok sam se ja bezuspešno migoljila sa rukama vezanim u lisice na leđima. Nenamerno migoljeći se sam počela da trljam gumu o njegovu već uveliko dignutu kurčinu, lepo sam je osetila!

- Zorane prekini, ne smeš to da mi radiš, muž mi je u drugoj sobi a i Ivana će doći - jedva sam izustila vidno napaljena.

Nije ništa govorio, samo mi je drugu ruku zavuko u procep haljine i počeo da trlja pičku preko najlon čarapa i tankih gaćice. Znala sam da je osetio da mi je međunožje obilno vlažilo. Počela sam jače da se migoljim ali kako mu je jedna ruka znalački stiskala moju bradavicu a druga ruka našla put ispod najlon čarapa i gaćica do moje vlažne ribice moj otpor je postajao sve slabiji. Počela sam da uživam i stidljivo da stenjem, ipak on je momak moje ćerke i nisam htela da mu se tako lako podam!

Grubo me je nagnuo na sto, podigao haljinu i u jednom potezu mi pocepao najlonke i gaćice! To me je strašno napalilo, htela sam da me istuca grubo kao kučku koju je namirisao daje željna kurca! Osetila sam debeo glavić kako prodire u mene, htela sam da zavrištim kao kobila ali me je presekla misao da mi je suprug u drugoj sobi u istu ruku to me je i palilo da me klinac tuca u tako rizičnoj situaciji! U kombinaciji Zoranovog velikog kurca i zavidne tehnike ubrzo sam počela da svršavam…

- Toooo kučko stiskaj pičku, hoću bolje da te osetim!

Stenjao je dok je štrcao spermu duboko u mene, onda ga je izvadio i onako ubalavljenog od mojih sokova i njegove sperme i prineo ga mojim usnama. Strasno sam mu poljubila vrh oteklog glavića i sladila se ostacima sperme koja je curila i njegovog glavića. Brzo mi je skinuo lisice a ja sam se potrudila da što pre skinem pocepane nejlonke i uredim se pre nego se muž probudi i ćerka vrati. Kad smo se sve sredili udarila sam mu šamar i rekla da mu se to više ne ponovi! I time u sebi potajno želela da ga isprovociram da me i sledećom prilikom navodno bez moje želje potuca.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad