2°C

Beograd

Photo: Dainis Graveris/Unsplash

Izvor: happybsc

NA SEDMOM NEBU SA DVE VRHUNSKE ŽENE Prvo su se mazile, a onda su prešle na mene

Golden Rose ad

Dugo je želela da se okušamo u trojci sa još jednom devojkom ali nikako nismo uspevali da pronađemo odgovarajuću. Sve na koje smo nailazili su bile ili lezbo ili strejt, ili nam prosto nisu bile dovoljno privlačne. Taman kada smo počeli da gubimo svakakvu nadu pojavila se ona i nenadano ušla u naš krevet i živote.

Krenuću priču iz početka. Helena je bila polu-brazilka polu-japanka lepog lica i izvajanog tela, kao stvorenog za seks. Imala je lepe osrednje sise i trćasto brazilsko dupe. Bila je udata za mog druga Milana iz srednje škole, koji je profesionalno igrao rukomet svuda po svetu pa je tako i nju upoznao i ni sam ne znam kako uspeo da osvoji i na kraju se oženi njom. Doselili su se u Srbiju da žive, međutim on je dosta putovao zbog utakmica, a ona je često ostajala sama u Beogradu. Za vrlo kratko vreme je skoro perfektno naučila da govori srpski, pa dok je ne pogledate mislite da je negde sa juga Srbije zbog čudnog akcenta.

Par puta smo otišli na ručak svo četvoro i svaki put smo se odlično proveli. Nakon nekog vremena Milan me je zamolio da utičem malo na Milenu da se više druži sa Helenom kako bi imala nekog kada on nije tu. Tako je i bilo. Njih dve su postale baš bliske i počele su da pričaju o svemu, da se poveravaju jedna drugoj, da se žale, plaču i smeju zajedno. Bile su nerazdvojne. Milena mi je prenosila većinu stvari o kojima su pričale. Saznao sam da je Milan impotentan i da skoro da uopšte nemaju seks, ali i da ga ona voli svim svojim bićem i da se čak i navikla na život bez seksa.

Prošlo je nekoliko meseci od kako je Helena ušla u naše živote. Milan je otišao sa timom na pripreme na dve nedelje pa je Helena većinu vremena provodila kod nas. Ali svake večeri je išla u njihov stan da prespava. Napolju je lilo kao iz kabla. Kiša je toliko padala da se bukvalno nije videlo na pet metara. Pustili smo neki film da gledamo dok se kiša ne smiri kako bih je odvezao kući. Razvukli smo garnituru kako bismo se što udobnije smestili i pustili smo film. Ispostavilo se da je film prepun scena seksa i golotinje što je poprilično zagrejalo situaciju u prostoriji. Milena je ispod prekrivača počela da me mazi preko šorca po već nabrekloj kiti koja je pulsirala.

Ležali smo tako da Helena nije mogla da vidi šta se dešava ali znam da je itekako mogla da oseti. Milena ga je izvukla kroz nogavicu šorca i kružnim laganim pokretima mazila nabrekli glavić, dok sam ja gurnuo ruku u njene već natopljene gaće i nežno mazio oteklog kliću. Nekako smo smogli snage da se iskuliramo i prekinemo peting kako ne bismo dodatno stajali na muku napaćenoj Heleni, iako sam želeo da nas vidi, da gleda šta radimo i da je uključimo u igru, odanost prema Milanu me je ipak sprečavala. Osetio sam i ja da ona gori i da je zavukla ruku među butine da se mazi i čeka naš sledeći korak. Svo troje smo se pravili da nismo nista primetili i da se ništa nije desilo. Film se konačno završio, ali kiša nije prestajala da pljušti. Milena je ponudila Heleni da prespava kod nas što je ona rado prihvatila. Nije mi se baš svidela ta ideja jer sam negde duboko u sebi imao osećaj da će se nešto desiti i da ću izdati prijatelja, ali šta je tu je, nisam mogao da utičem na situaciju.

Nešto mi nije dalo mira, kita mi je sve vreme bila u poluerekciji. Pala mi je na pamet ideja koje se pomalo i stidim. U kupatilu sam postavio mini kameru koju inače Milena i ja koristimo za snimanje naših bezobraznih igrica. Ostalo mi je samo da čekam da Helena ode na tuširanje i da ostvarim svoju prljavu fantaziju, da vidim kako bez odeće izgleda žena mog prijatelja. Kao za inat Milena je otišla prva da se tušira. Helena i ja smo ostali sami. Iako sam ja izbegavao temu ona je uporno komentarisala scene iz filma koji smo upravo gledali. Trudio sam se da mislim o nečemu levom, tačnije o bilo čemu što nema veze sa seksom, nabrajao sam igrače Intera od osnivanja kluba, preslišavao Noletove pobede, ali uzalud. On nije hteo da me sluša. Kroz pamučni šorc ocrtavao se moj poludignuti kurac. Video sam da joj itekako prija što me izluđuje i da me bukvalno guta očima, ali sam svejedno pokušavao da zadržim distancu. Sekunde su mi prolazile kao sati. Milena je konačno izašla, noseći samo tanku bordo majcu na tregere koja se skoro skroz providela ispod koje su se tačno ocrtavali oreoli njenih bradavica koje su toliko bile ukrućene da sam imao osećaj da će pocepati majcu. Dole je imala male tanke tangice koje su takođe bile skoro providne sa prednje strane jasno pokazujući pocčtak njenog pičića. Zašto je i ona sad morala da me muči.

Helena je sledeća otišla na tuširanje. Nisam mogao da dočekam da završi. Milena me je onako sa smeškom na licu ispitivala šta smo radili i o čemu smo pričali dok je ona bila odsutna. Rekao sam joj istinu i da ne želim da povredim Milana, ništa mi nije odgovorila. Čim je Helena izašla iz kupatila uleteo sam kao mahnit i odmah zgrabio kameru, izvadio karticu, ubacio je u već spreman telefon i moja fantazija je mogla da počne. Još nisam ni pustio snimak, a kita mi je bila kao kamen. Na brzinu sam odgledao Milenin snimak kako se nekih par minuta igra sa “džinom” (njen crni ogromni dildo 30 sa 19 santimetara) zalepljenim na pločice iznad kade. A sada poslastica, Helena ulazi. Lagano se skida, kao da izvodi striptiz. Njen crni čipkani brus pada na pod, a na svetlo izlaze njene prelepe sise, sa izrazito tamnim bradavicama veličine zatvarača za flašu.

Kao da je znala da je snimam, počinje da se mazi po sisama i lagano liže i sisa jednu, pa drugu bradavicu. Ali glavni čin tek predstoji, lagano skida gaćice ispod kojih se pojavljuje mali crni uredno ošišani i oblikovani žbunić. Obično se grozim dlaka ali ovaj prizor mi uopšte nije smetao, čak mi se i sviđao. Ušla je u kadu podesila vodu, čučnula raširivši noge i mlazom iz tuša obavila posao. Ugao je bio izuzetno loš tako da nisam uspeo da vidim grimasu na njenom licu kada je svršavala ali sam jasno video trzaje tela koji su ukazivali na ozbiljan svrš. Ne znam zašto nisam sebi dozvolio da ga izdrkam, valjda podsvesno čuvajući snagu ako se ipak nešto desi večeras. Istuširao sam se na brzinu i pridružio se damama u dnevnoj sobi.

Tek tada sam primetio da Helenin donji deo bebi dola koji joj je Milena pozajmila više otkriva nego što pokriva. A nije ni gaćice obukla. Sedela je u turskom sedu na krevetu, a ja sam jasno mogao da vidim usmine i deo onog žbunića o kome sam pre par minuta maštao. Trudio sam se da ne gledam u tom pravcu ali nešto mi nije dalo mira. Opet se na mom šorcu ocrtao nadignut vršnjak. Gore je obukla Mileninu tanku belu pamučnu majcu na tregere, kroz koju su se i više nego jasno videle njene tamne bradavice. Hteo sam da poludim. U meni se sve lomilo, pucalo, urlalo, zapomagalo. Odlučio sam da se ipak potrudim da ostanem pribran i pokušam da iskuliram situaciju.

Bilo je tek 11 sati, suviše rano da se legne pa smo počeli da razmišljamo kako da ubijemo vreme do odlaska u krevet. Dame su imale predlog, da igramo poker ali ne u svlačenje nego u istinu, odnosno ko izgubi mora da odgovori drugima dvoje iskreno na pitanja koja mu postave. Pristao sam, nisam imao šta da izgubim. Prvu partiju je izgubila Helena.

- Šta ti najviše nedostaje od kad si u braku? - upita Milena.

- Seks - brzo odgovori Helena.

- Da li i dalje voliš Milana kao prvog dana? - pokušao sam da probudim malo grize savesti.

- Volim ga i više nego prvog dana.

U drugoj partiji Milena je bila najgora.

- Kako ovaj tvoj jebe i koliki mu je, mislim vidim i ja, celo veče mu se ocrtava ali bih da čujem iz prve ruke - navede Helen.

Ostao sam zatečen njenim pitanjem ali Milena mrtva hladna odgovori kao da priča o receptu za kolače.

- Odličan je, sta mislis zasto sam sa njim? Sto se velicine tice obdaren je, ima veci i deblji od vecine, ali imala sam tu srecu da probam i mnogo vece - objasni Milena.

Onda se okrenu prema meni i reče:

- Šta si se ti postideo, Helena je kao član porodice, svi smo mi bre naši, ne moraš da crveniš.

Nisam imao predstavu koje pitanje da joj postavim, a onda mi je sinulo, igraću njihovu igru pa kud puklo da puklo.

- Da li bi volela da imaš seks sa Helenom? - upitah.

Očekivao sam da će me napasti ali je samo mirno odgovorila.

- Zašto da ne, žene ipak najbolje poznaju žensko telo - reče moja žena.

Cela ova situacija je vodila ka onome od čega sam cele večeri bežao. Nakon Mileninog odgovora Helena je pogleda nasmeja se i reče da se slaže sa njom iako nikad nije bila sa ženom, ali ima želju da proba. Prekinuo sam ih i podelio karte. Zamislite, ja sam izgubio sledeću partiju. Razmišljao sam kakva li će tek meni pitanja postaviti.

- A da li bi mili moj mužu ti voleo da imaš seks sa Helenom? - upita Milena.

Nisam znao šta da odgovorim, odnosno nisam želeo, ali pravila igre su jasna istina i samo istina.

- Uff, paaa u teoriji ne bih je odbio, ali u praksi ne znam baš, mnogo je faktora tu uključeno - pokušavao sam da se izvučem, ali mi nije uspevalo.

- Lepo kaži, voleo bih, šta tu okolišaš - naglasi Milena.

- U redu, voleo bih. Helena.

- Aaaaa da li bi više voleo da vodiš ljubav sa mnom ili da me gledaš kako vodim ljubav sa Milenom?

- Ufff opet teško pitanje, nije fer mene pitate najteža pitanja.

- Pa smislićemo način da ti se odužimo ali prvo odgovoro - obeća Helena.

- Voleo bih i jedno i drugo, odnosno voleo bih prvo da gledam vas dve a onda da se i ja uključim.

- Diplomatski odgovor nema šta, ti si trebao politikom da se baviš, meni je dosadila ova igra, hajde da radimo nešto drugo, hajde da gledamo neki film - dobaci Helena.

Svi smo se vrlo brzo složili. Devojkama sam prepustio da odaberu film, a ja sam otišao na kratko do kupatila. Kad sam se vratio imao sam šta i da vidim. Milena i Helena su ležale na onom već odavno rasklopljenom krevetu samo u gaćicama ljubeći i grleći strastveno jedna drugu. Nisam mogao da verujem šta gledam iako sam to potajno priželjkivao i očekivao sve vreme, i dalje sam se pravio iznenađen. Seo sam u fotelju prekoputa kreveta ne želeći da ih prekidam i lagano počeo da masiram batinu koja samo što nije eksplodirala. Milena je jedva uspela da mi kaže da donesem kameru i da je uključim, što sam istog momenta bez pogovora i uradio.

Kada sam postavio kameru na svoje mesto, skinuo sam šorc i vratio se u fotelju u nadi da ću ga drkati sa pogledom na njih dve. Međutim devojke nisu imale takav plan. Skočile su sa kreveta i zapovednim tonom mi rekle da sednem na stolicu. Morao sam da ih poslušam. Onda su mi vezale noge i ruke tako da nisam mogao bukvalno da ih pomerim.

- Sada ćeš da nas gledaš kako se karamo dok ti ne oteknu i pomodre muda, a ako budeš dobar možda te kasnije pustimo da se i ti malo pridružiš.

Kita mi je pulsirala i bukvalno me je bolela koliko se digla. Helena ga je prvi put pogledala i iskolačila oči.

- Uffff koliki je, najveći koji sam videla u životu.

Prišla mu je i bukvalno ga celog do korena progutala, zadržala tako par sekundi i ustala.

- Nema više, samo sam htela da vidiš šta mogu i šta te čeka ako budeš dobar.

Poludeo sam, nijedna do sada nije uspela ni na silu da ga nagura više od dve trećine, a Helena ga je kao od šale progutala celog a da se nije ni zagrcnula. Dok su se ljubeći vraćale ka krevetu oslobodile su se i poslednjeg dela garderobe, odnosno gaćica i bebi dola. Milena je počela da ljubi Heleninu po vratu lagano se spuštajući ka njenim prelepim grudima da bi završila na nakostrešenim bradavicama lagano ih grickajući i sisajući. Ponovila je ovu putanju nekoliko puta a onda krenula na niže. Helena se uvijala dok je glasno stenjala od užitka dok je Milena obrađivala njen otekli klitoris. Sve sam mogao jasno da vidim jer sam bio na jedva pola metra udaljen od njih. Tako blizu a totalno nemoćan, verujte tek kad to iskusite shvatite koliko to može da bude dobar osećaj.

- Ako te obrijem sve će ovo ići mnogo lakše - predloži Milena i za sekund ispred mene se stvoriše brijač i pena i kao rukom odnesen nestade žbunić sa Heleninog međunožja.

Njih dve legoše u 69-ku tako da sam mogao videti kako Milena liže i sisa sada već veličine dugmeta klitoris podivljale Helene. Nakon kratkog ali itekako efektivnog lizanja Milena donese “džina” i ostale naše igračkice. Helena ih je gledala kao dete u prodavnici slatkiša, nije znala šta bi pre probala. Milena obuče strap-on (mi ga koristimo kada se uzeli dve kite a sami smo) uglavi na njega poveći dildo i reče Heleni da se spremi jer planira da je razvali kako je još nijedan muskarac nije razvalio. Meni vezaše ruke na leđima i položiše me ispod Helene koja je na kolenima čekala da primi veštačku kitu tako da sam imao direktan pogled i pristup njenoj tamnoputoj pici. Milena namaza dildo lubrikantom i lagano ga prinese slatkom otvoru.

- Liži je dok je karam - naredi mi.

Prvo je lagano gurnula samo glavić i to ponovila nekoliko puta. Helena u bunilu zgrabi moj skamenjeni kurac.

- Nisi još zaslužio da ga ljubim - prošapta i nastavi da ga stiska.

Nakon nekoliko plitkih i laganih prodiranja Milena sruči ceo dildo u sekundi u malu, vidno usku ko zna kada poslednji put korišćenu Heleninu pičkicu. Odjednom potekoše bujice sokova iz Helene. Ceo sam bio prekriven njima.

- Sad ćeš da dobiješ i sledovanje u guzu.

I tako i bi. I dalje je iz Helene curelo kao iz bokala, čini mi se čak i više nego dok je primala u picu, ali srećom sam ja bio na pravom mestu da sve te prelepe sokove prikupim. Čak su pokušale i džina da koriste ali Helenina pica još uvek nije bila spremna za toliki zalogaj. Konačno se setiše da i ja postojim.

- A sad tebe da obradimo… - rekoše mi pomalo zlobno se smeškajući, kao da su znale nešto što ja ne znam.

Helena je legla na leđa i tražila da je zajašem kao u 69 ali da ostanem na kolenima. Stavila je jastuk pod glavu kako bi mu bila bliže i ludački počela da mi sisa kurčinu uvlačeći ga celog do jaja u usta. Nikada nisam osetio tako dobro pušenje. Milena je za to vreme počela da mi liže dupe i jaja lagano se igrajući sa njima. Bio sam na sedmom nebu. Milena polako poče da zavlači jezik sve dublje i dublje u moj čmar i dalje me nežno milujući rukom po jajima. Ne puštajući moja jaja i dalje mi je lizala predeo između dupeta i jaja prstom druge ruke je polako prodirala na moja zadnja vrata. U moru užitaka nisam ni primetio da je ceo prst ušao. Skontao sam tek kada mi je dodirnula prostatu. Jako sam se stresao, kao da je neko pustio struju kroz celo moje telo.

Dok je Helena i dalje izvodila svoj vrhunski blowjob. Ubrzo su devojke zamenile uloge samo što sam sada ležao na leđima dok je Milena bila preko mene stavljajući mi na raspolaganje svoju sočnu picu dok mi je istovremeno pušila. Milena mi je divljački pušila, dok sam joj ja gurao džina u picu i lizao kliću. Nisam izdržao dugo, a iz mene je počelo da šiklja, sva ta nakupljena sperma proizvedena konstantnim odlaganjem svrša i naloženošću. Mogu sa sigurnošću reći da mi je to bilo ubedljivo najbolje svršavanje u životu. Devojke su nesebično podelile moje sokove i zadovoljno me ljubile po telu. I ja sam bio zadovoljan. Otišao sam da se istuširam. Kada sam se vratio u sobu video sam da njih dve nešto muljaju na kompjuteru.

Slale su snimak našeg karanja Milanu, a ubrzo sam saznao da je zapravo delom sve ovo i bila njegova ideja, jer nije hteo da uskrati ženi koju voli osnovno fizičko zadovoljstvo koje on nažalost nije mogao da joj priušti. Vodio se politikom, bolje da je kara neko moj neko u koga imam potpuno poverenje nego da počne da švrlja okolo. Čim se Milan vratio priredili smo mu nezaboravnu predstavu, čak je na kratko uspeo i da učestvuje. I dan danas se družimo sa Milanom i Helenom. Heleni se naravno nađemo kada još zatreba, jer tome služe pravi prijatelji.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad