5°C

Beograd

Photo: Dainis Graveris/Unsplash

Izvor: happybsc

SAN ISPUNJEN U SENDVIČU Ženicu su mi razvaljivala dvojica, pa sam ga i ja uterao u vrelu mačkicu

Golden Rose ad

Tog “kobnog” dana došao sam ranije sa posla, a ona je imala posetu: zatekao sam je kako se tuca sa ljubavnikom u našem stanu. Ono što me je najviše iznenadilo je bila moja reakcija, naime, provalio sam da me je scena koju sam video izuzetno naložila. Nisam ih prekidao, pustio sam ih da završe a ja sam to neopažen od njih sve posmatrao.

Suočena sa činjenicom da je uhvaćena u prevari Sandra je reagovala onako kako sam očekivao. Plakala je, rekla je da je sve to bila greška, da prolazi kroz teško vreme i da će prekinuti sa tim, uradiće sve što treba samo da joj oprostim. Međutim, ja sam imao druge stvari na umu. Rekao sam joj da je uslov da ostanemo zajedno da mi isprica sve sto se desilo između njih. Dakle, moracu da znam sve detalje: kako su se upoznali, gde su se viđali, sta su sve radili. Tokom te “svađe” ja sam je prekinuo u prici i žestoko je pojebao. Rekao sam joj da me je jako uzbudilo sve sto sam video, i da ne zelim da prestane da se viđa sa njim, samo da ga ne dovodi u stan. Ona je nastavila tu vezu neko vreme, seks nam je bio fenomenalan posle njenih prica o tome sta je radila. Posle nekog vremena je to prestalo i rekla mi je da su zavrsili. Cinilo se da je to poglavlje zatvoreno, da je to bio jedan “ispad” i da ćemo nastaviti da živimo onako kao i do tada. Bila je to kako se ispostavilo teška zabluda.

Te godine smo planirali da za letovanje idemo u Grčku, naš izbor je bio Krit. Čuli smo lepe stvari o tom ostvru pa smo hteli i sami da se uverimo. Rezervisali smo hotel blizu plaže, uplatili aranzman i čekali da dođe vreme godišnjeg odmora. Kada smo stigli na Krit videli smo da je hotel baš ono što smo hteli, smeštaj je bio odličan i nalazio se uz samu plažu. To je bio Sandrin osnovni uslov, samo da je bližu plaže. Ona je mogla po ceo dan da provede uz more sunčajući se. Ja sam za to vreme sedeo u obližnjem kafiću, ispijao kafu ili pivo i čitao novine. Moram reći da je Sandra već nabacila boju pre nego što smo krenuli na more, a za ovih par dana na moru je dodatno pocrnela pa je bila sva preplanula. Posmatrao sam je iz kafića kako utrljava kremu svuda po sebi, kako leže na peškir i kako joj se guza presijava na suncu.

PROČITAJTE JOŠ

DAČIĆ O RAZGOVORU SA MEKLALISTEROM: Treba se usredsrediti na pitanja zajedničkih imenitelja

OTVARANJE PANDORINE KUTIJE: Bolno iskustvo žrtve koju je SILOVAO stric dok mu se žena porađala

DR AŠANIN NAJAVIO: Tri beogradske klinike danas izlaze iz kovid sistema

Noge i guza su oduvek bili njeni najveći aduti. Imala je poveće dupe i jake butine, a redovno je trenirala pa je sve bilo čvrsto i zategnuto. Često bih primetio muškarce kako se okreću da joj odmere dupe u prolazu. Tako je bilo i sada na plaži. Kada bi prolazili pored njenog peškira zagledali su njeno dupe koje se blistalo od kreme i sunca. Njen maleni kupaći činio je da njeno oblo dupence izgleda još jebozovnije. Ubrzo se skroz opustila pa je krenula da se sunca bez gornjeg dela kupaceg, rekla je da je nervira da joj ostanu one linije sa strane i da ne voli da joj sise budu bele, da hoće sve da izjednači. Sise su joj bile srednje veličine ali su bile čvrste sa prelepim bradavicama.

Sunčanje u toplesu je privlačilo još više pogleda, bila je toga i sama svesna i verujem da joj je prijalo. Dani su nam prolazili na plaži, a uveče bismo izlazli negde na večeru i na piće. Sandra je šetala u kratkim letnjim haljinicama, sandalama i često bez brusa. Hvatao sam poglede prolaznika koji su odmeravali njene noge i dupe koje se ocrtavalo ispod haljine. Mazala se kremama po ceo dan pa se onako preplanula sva presijavala. Po povratku u hotelsku sobu imali bismo strastven seks što je uvek bio slučaj kada smo negde na letovanju. To je bilo pravilo, uvek bismo se najbolje jebali kada negde otputujemo.

Tokom seksa sam je pitao da li je primetila kako je gledaju na plaži, našta je ona rekla da jeste. Dok je bila na meni i nabijala mi se na kurac, samo je siktala

- I šta sa tim, smeta ti da ti gledaju ženicu? - pitala me.

Držao sam je za kukove i nabijao na kurac dok je ona mešala sve žešće na meni.

- Šta misliš da pričaju o tebi? - pitao sam je.

- Sigurno pričaju kako bi me jebali, sve je jače stenjala i nabijala mi se na kurac. Tražio sam da nastavi da priča.

- Reci mi šta još govore?

- Pa sigurno pričaju kako bi me tucali od nazad, kako bi me guzili, vukli za kosu, udarali po dupetu, svršavali po meni… Jebali me kao pravu drolju, aaah, aaah.

Osetio sam da svršava, i ja sam krenuo odmah za njom. Svršavao sam u nju dok je ona ponavljala:

- Tako, tako, napuni mi pičkicu, napuni je do kraja.

Legla je pored mene, ćutala i duboko disala. Primetio sam da joj se noge tresu od orgazma. Pušio sam cigaru i pogledao u Sandru.

- Znaš, mogli bismo to da uradimo i ovde.

- Šta to? - pitala me je.

Ali sam osetio po njenom glasu da zna na šta mislim.

- Pa ono o čemu smo malopre pričali, mogla bi da se kresneš sa nekim, šta misliš?

- Ne znam, jesi li siguran da to želiš?

- Siguran sam, pogledaj, od same te ideje mi se digao kurac.

- Dobro, ako toliko želiš onda ćemo nešto da smislimo, jesi li imao nekoga na umu?

- Nisam još, ali imamo vremena.

Ubrzo sam zaspao, a da nisam stigao ni da se začudim kako mi je žena brzo pristala na tu ideju. U sklopu našeg hotela bio je i veliki bazen koji su mogli da koriste samo gosti. Kada nas je mrzelo da idemo na plažu vreme smo provodili na bazenu. Pored je bio i bar u kom su pravili odlične koktele. Tog popodneva smo Sandra i ja sedeli na ležaljkama, a sa druge strane su bili neki momci koji su takođe bili gosti hotela. Malo po malo počeli smo da pričamo sa njima. Oni su došli pre nas i sutradan su trebali da putuju kući. Večeras su se spremali za izlazak u obližnji klub.

Pomislio sam da je ovo možda prilika da uradimo to smo pričali. Kroz šalu sam rekao Sandri da izabere nekog od njih. Ona se nasmejala, bila se malo napila od koktela koje smo ispijali. Resio sam da odem u sobu, da se istuširam i da se spremim za večeru. Sandra je rekla da će da ostane da popije još jedno piće pa će i ona doći. Otišao sam u sobu i ušao u kupatilo, dok sam se tuširao razmišljao sam o tome šta ona sada radi. Jako me napalila ideja da ona sada priča sa njim i da se dogovaraju da se nađu. Čuo sam je kako otvara vrata od sobe i izašao iz kupatila. Čim sam je video znao sam da se nešto desilo.

Prišao sam joj od nazad i uhvatio je za sise, i počeo da joj ljubim vrat. Uhvatila me za već dignut kurac i krenula da ga lagano nadrkava

- Reci mi šta je bilo? - pitao sam je.

Ona se nasmejala.

- Paaaa, možda sam se dogovorila da se nađem sa jednim od njih večeras.

- Sa kojim? - pitao sam je.

- Sa onim crnim, krupnim.

- Gde ćete se naći?

- Naćićemo se dole kod bazena, oni će da piju pre grada u sobi pa će da idu u taj klub. On će da kaže da će doći malo kasnije.

Svukao sam joj kupaći i gurnuo je prema krevetu. Popela se na krevet i naguzila se, okrenula je glavu i gledala me iščekujući. Kada sam krenuo da joj gurnem kurac osetio sam da je sva mokra, samo sam skliznuo unutra.

- Uf kako si vlažna, tako si se naložila?

- Da, jako sam se napalila, jebi me.

- Šta ćeš to da radiš večeras? - pitao sam je dok sam joj gurao kurac do kraja.

Počela je da stenje sve glasnije. Povukao sam je za kosu.

- Reci mi šta ćeš da radiš večeras?

- Idem kod njega u sobu, šta misliš šta ću da radim, aaah, aaah. Pojebaću se sa njim, eto šta će da bude.

Krenula je da svršava a i ja za njom, punio sam je spermom dok je ona glasno uzdisala. Otišli smo zajedno da se tuširamo i sišli na večeru. Uskoro je bilo vreme da ide na sastanak. Gledao sam je kako skida sve sa sebe i odlazi da se tušira. Pitao sam se šta će da obuče, a nisam hteo ništa da joj predložim, čekao sam da ona odabere. Izašla je iz kupatila još uvek mokra. Stajala je ipred ogledala i brisala se peškirom. Posle je naslonila nogu na krevet i krenula da utrljava kremu. Namazala se svuda, po listovima, butinama, preponama i guzi, zatim je prešla na stomak i na sise. Otišla je do ormana i krenula da otvara fioke, tražila je veš koji će obući. Odabrala je crne tangice i crni brus. Pogledala se u ogledalu da vidi kako joj stoje pozadi.

- Jako si bezorazna - prokomentarisao sam.

- Misliš - nasmejala se.

Zatim je izvukala kratku letnju haljinicu iz ormana. Imala je istaknut dekolte, a spuštala se negde do pola butina. Obula je visoke sandale od plute u kojima su joj noge izgledale još bolje a dupe se ocrtavalo ispod haljinice. Uzela je karmin i našminkala usne. Izledala je tako jebozovno, jedva sam odoleo da ne skočim na nju i da je ne pojebem. Međutim, suzdražao sam se kako sam znao i umeo. Poljubila me je i izašla iz sobe. Sedeo sam na terasi, zapalio cigaru i otvorio pivo. Odatle sam mogao da vidim prostor oko bazena i mesto gde su se dogovorili da se nađu. Uskoro se ona pojavila, a on je došao sa druge strane. Poljubila ga je u obraz i krenuli su prema ulazu u drugi deo hotela.

Poslednje što sam video je njena haljinica koja je zalepršala pre nego što su se za njima zatvorila vrata

Osetio sam da mi pivo nije dovoljno. Prethodno sam kupio flašu viskija i rešio sam da je sad otvorim. Ubacio sam leda u čašu i vratio se na terasu. Zapalio sam cigaru i razmišljao sam šta se dešava. Što sam više vrteo scene po glavi tako sam bio sve uzbuđeniji. Kurac je pretio da eksplodira, ali sam rešio da neću da ga pipnem dok se ona ne vrati. Pogledao sam na sat, bilo je skoro jedan. Oni su se našli oko 23, znači tamo je već skoro 2 sata. Sipao sam sebi još viskija, flaša se polako praznila, ali ja nisam osećao dejstvo alkohola, previše sam bio uzbuđen. Vrteo sam scene u glavi: njegov kurac u Sandrim ustima, njene noge na njegovim ramenima, zatim kako je guzi, pa kako mu jaše po kurcu, da li je glasna, šta li joj govori, i sve tako u krug. Bilo je već prošlo dva kada sam čuo da se otvaraju vrata. Ušla je u sobu, kosa joj je bila vezana u rep, bila je crvena u licu a oč su joj gorele. Tražila je da i njoj sipam viskija. Popila je sve odjednom i tražila još jedan.

- Mirišeš na seks - rekao sam joj.

- Mhm - rekla je i popila još jedan viski.

Prišao sam joj i zavukao joj ruku ispod haljinice, tangice su joj bile skroz mokre. Zavukao sam prst u nju bila je vrela i vlažna.

- Pa ti goriš - rekao sam joj.

- Da, kako da ne gorim.

- Moraš sve da mi ispričaš, to znaš, zar ne!? Kako je bilo? Pričaj mi šta ste radili! - uzbuđenje je sve više raslo, i bilo mi je teško da govorim.

- Otišli smo gore u sobu kod njega, ostali su bili već izašli, tako da smo bili sami. Kada smo ušli unutra pitao me da mu kažem zašto sam došla, šta to tražim. Prišla sam mu i poljubila ga, rekla sam mu da mi svideo pored bazena i da hoću da se pojebem sa njim. Pitao me šta mi muž kaže na to, a ja sam mu rekla da ne brine za to i da ne postavlja previše pitanja. Počeli smo da se ljubimo i njegove ruke su bile svuda po meni. Spuštao ih je niže i mazio me po guzi po sisama i svuda. Zatim je seo u fotelju koju imaju u sobi, a ja sam se spustila između njegovih nogu. Htela sam da vidim šta se to krije ispod njegovog šorca. Otkopčala sam ga i izvuka kurac.

- Odmah da ti kažem, ima prilično debeo kurac. Stavila sam ga u usta i krenula da mu pušim. Celog sam ga izbalavila, lizala sam mu jaja i drkala u isto vreme. Slušala sam ga kako stenje i sve više ubrzavala. Uhvatio me je za glavu i davao mi ritam. Osetila sam da je blizu i prekinula sa pušenjem. Sela sam u drugu fotelju i raširila noge, pokazala sam mu da je sada on na redu. Spustio se između mojih nogu, pomerio tangice u stranu i gurnuo jezik u mene. Nisam dugo izdržala i svršila sam mu na jezik, baš sam napravila nered, sav se umazao.

- Rekao mi je da sada mora da me jebe i krenuo je da namešta kurac na ulaz u ribicu. Iako je prilično debeo lako je skliznuo u mene. Klečao je pored fotelje i tako me jebao. Nije me skidao, zadigao mi je haljinicu i pomerio tangice u stranu, izvadio sise iz brusa i lizao mi bradavice. Opet sam svršila. Sada sam već bila izvan sebe i mislim da sam bila jako glasna. Stezala sam ga nogama a on se žestoko zabijao u mene. Ustao je, a ja sam klekla ispred njega i ponovo počela da mu pušim.

Sad već nije mogao da izdrži, izvadio je kurac i krenuo da me prska po licu i sisama. Kada je završio olizala sam ga i isisala sve iz njega

- Šta je dalje bilo? - bio sam kao u groznici, nisam mogao da verujem šta slušam.

Kurac je hteo da mi eksplodira, ali sam morao da čujem ostatak priče, nisam hteo da svršim dok ne saznam kako se završilo. Kako se ispostavilo, ovo je bio tek početak.

- Šta ste radili posle toga?

- Pa ništa, skinula sam sve sa sebe i otišli smo da se tuširamo. Tamo smo opet počeli da se ljubimo, osetila sam kako mu se diže. Uhvatila sam ga za kurac i lagano mu drkala a on je gurao prste u mene, dok je voda prskala po nama. Okrenuo me je od sebe i ja sam se oslonila o zid, gurnuo ga je unutra i tucao me odnazad. Podigla sam nogu na ivicu kabine i naguzila se koliko sam mogla. Držao me je za kukove i nabijao na kurac. Povukao me je za kosu i pitao me jel mi se sviđa i zašto stenjem kao kučka i da sam prava jebulja i da takvu još imo nije. Njegova jaja su me lupala od nazad i provukla sam ruku između nogu i stegnula ga našta je on počeo da ječi.

- Posle toga smo izašli i onako mokri otišli u sobu. Legao je na krevet, a ja sam došla iznad njega i uzela ga u usta. Pored je bilo ogledalo, videla sam da me posmatra sa strane kako mu pušim. Povukao me je na sebe i ja sam ga uzjahala. Uuuu koja kurčina mmmmm kako lepo ulazi tooooo. Grizao mi je bradavice i stiskao guzu dok sam mu se nabijala na kurac. Brzo sam svršila. Mislim da sam u tom trenutku bila bas glasna, znaš kakva sam kad svršavam, ne mogu da se obuzdam. Posle toga je on bio na meni, ljubili smo se dok me je tako tucao. Kada mi je podigao noge na ramena opet sam svršila. Dok sam se tresla od orgazma on je izvadio kurac i svršio mi po stomaku i sisama. Skroz me je ulepio, ne znam samo odakle mu toliko sperme.

- Šta si posle toga uradila, šta se dalje dešavalo? - teško sam se obuzdavao, mislio sam samo na to kako da gurnem kurac u njenu izjebanu pičkicu.

- Rekla sam mu da idem da se tuširam, bilo mi je dosta seksa i htela sam da krenem polako. Sredila sam se u kupatilu ogrnula se peškirom i krenula nazad u sobu. Kada sam izašla čula sam glasove i smeh, još neko je bio u sobi. Zastala sam, ali je već bilo kasno da se vratim. Videla sam da je došao još jedan dečko, prepoznala sam i njega, videli smo ga na bazenu. Njih dvojica su sedeli i gledali me. Uhvatila me panika, bilo me je sramota i pokušala sam da se pokrijem peškirom, ali on jedva da mi je pokrivao sise i pičkicu.

- Videla sam kako me je taj drugi koji je došao odmerio i kako mi gleda u noge. Pitala sam ih šta ovo znači, i rekla mu da izađe iz sobe. Rekli su mi da se ne treba da se stidim i da se opustim, da nema čega da se plašim. Dečko sa kojim sam se tucala me je pitao zar nisam htela akciju, šta se sada prenemažem, i sve u tom smilslu. Ubrzo mi je bilo jasno da su se oni sve ovo bili dogovorili, da je bio plan da se u jednom trenutku pojavi njegov drugar. Rekla sam im da moram da idem i da nema ništa od toga. A moram da priznam pica mi je gorela od same pomisli na dvojicu mmmmmm.

- Čekaj, Sandra, ti si bila sa njima dvojicom u sobi? - nisam mogao da verujem šta mi supruga upravo priča.

- Pa da, jel slušaš ti mene? Onaj sa kim sam bila je ustao i prišao mi, poljubio me i svukao peškir sa mene. Okrenuo se prema drugaru i pitao ga: Šta kažeš, kakva pička, pogledaj joj noge i guzu! A da vidiš tek kako se jebe, znaš šta sam joj malopre radio, dva puta sam je tucao, ali izgleda joj nije bilo dosta. Stao je iza mene i uhvatio me za sise, pa je krenuo rukama po mom telu.

Pokušala sam da mu se otmem, ali me je držao previše čvrsto. Spustio je ruku između mojih nogu i gurnuo prst u mene

- Pa ona je još vlažna! Kako ti je vrela pička! Pa tebi nije bilo dosta! Izvadi ga i pokaži joj, da vidi šta je kurčina!

Ovaj drugi je sedeo na fotelji i počeo je da se otkopčava i brzo je izvadio kurac. Stvarno je bio obdaren, i onako poludignut je bio ogroman.

- Ajde, priđi, nemoj da se stidiš - rekao je ovaj iza mene i lagano me gurnuo prema fotelji.

Nislila sam mmmmmm koji macan… a iz njega je već curela sperma koliko je bio napaljen.

- Sandra, šta ti to pričaš, pristala si na to? Pa ti si prava drolja, ali svejedno, nastavi sa pričom - Nisam hteo da je prekidam.

Uzela je još malo viskija.

- Pa šta da radim, bilo je jako čudno sve, prišla sam mu i klekla ispred njega. Ubrzo je krenuo da raste u mojim ustima, trudila sam se, ali sam jedva pola uspevala da progutam. Stalno su komentarisali, vidi je kako puši, koja je to kučka, pa ona je nezasita. Prava jebulja uuuuuuu tooooo kuuujjjjoooooo. A ja sam ga celog olizala, od korena do glavića, lizala mu jaja i nadkravala ga. U jednom trenutku sam osetila ruke na guzi, ovaj se nameštao iza mene. Ubrzo ga je gurnuo i krenuo da me tuca s guza mmmmmm kako je tesna… Rekao je drugaru da sam mokra i da mi se izgleda dopada da mi je njegov kurac u ustima. Toliko me je naložila ta situacija da sam gotovo odmah svršila.

Odveli su me do kreveta i promenili mesta. Sada je ovaj kome sam pušila prešao iza mene i krenuo da ga namešta u pičkici. Molila sam ga da ide polako, zato što sam znala da će da boli. Namestio ga je na ulaz, uhvatio me za kukove i krenuo da ga gura. Osetila sam njegova jaja na sebi tako sam znala da je ušao do kraja. Onda je krenuo brže da me jebe. Rekao je drugaru, stavi joj kurac u usta, vidiš kako stenje kučka, probudiće ceo hotel. Bila sam u ekstazi, i ne pamtim više šta sam govorila, i opet sam svršila.

- Posle sam uzjahala tog kuratog dok je ovaj drugi gledao sa strane i nadkavao kurac. Svršila sam još jednom dok sam mu skakala po kurcu. Tada već nisam mogla više, legla sam na krevet a on je došao na mene. Jebao me je u toj pozi neko vreme i onda je izvukao kurac i okupao me spermom. Ostala sam da ležim a ovaj drugi što je drkao je prisao i zauzeo njegovo mesto. Ubrzo je i on svršio po meni. Ležali smo svo troje na krevetu i niko ništa nije govorio. Soba je mirisala na seks i na naša oznojana tela. Bila sam malaksala od svršavanja i osećala sam kako mi pičkica pulsira. Sva sam bila umazana od sperme i od pušenja kurca. Jel ti dosta, pitali su me. Kako smo te jebali? Rekla sam im da su bili odlični i da su me otkinuli od karanja. Onda je jedan rekao da je šteta što moraju sutra da putuju, da su mogli da me jebu ovako svaki dan.

- Nisam ništa odgovorila, mislila sam da je odlično što sutra idu i što ih više neću videti, zaista bi bilo čudno da se sretnemo u restoranu posle svega ovoga. Ustala sam i otišla da se isturširam. Pogledala sam se u ogledalo, bila sam sva čupava, musava i ulepljena. A tako sam se lepo bila sredila kada sam krenula od tebe. Tuširala sam se vrelom vodom, pičkica mi je sva bridela od žestokog seksa. Brzo sam pokupila stvari koje su bile razbacane po sobi, obukla se i izašla iz sobe.

- Sandra, koja si ti drolja, pa pojebala si se sa dvojicom!

- Znam koliko te loži to što sam uradila. Uostalom, bila je ovo prilika koju nisam htela da propustim. Nisam ti nikada pričala o tome, ali ovo mi je oduvek bila fantazija. Često sam maštala o tome, i pitala se kako bi bilo sa dvojicom. Sada sam i to saznala.

- I, kako ti je bilo? Jesi li zadovoljna?

- Pa čuo si šta sam pričala. Čuo si kako su ti tucali ženicu. Ništa im nisam branila, radili su šta su hteli, a meni se sve to svidelo. Daj da ti pipnem kurac.

Prišla je do fotelje u kojoj sam sedeo, i uhvatila me za kurac.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

ZAPOČINJANJE PREGOVORA: Zvezda ostaje bez favorita

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U BANJALUCI: Uhapšene četiri devojke iz Srbije

RADOVI NA VIŠE PUTEVA: Zabrana za šlepere

- Uf, kako ti se digao, pa ti si se jako naložio na ovo što sam ti ispričala. Tako te pali što sam se pojebala sa njima? A znaš, nije to bio plan, stvarno nisam znala da će tu biti i taj drugi dečko. Prevarili su me. Ali ja nisam znala da ih odbijem.

Dok je to govorila spustila se ispred mene i otkopčavala mi pantalone. Sve vreme me je gledala u oči. Izvadila ga je i polizala mi glavić.

- Jel si tako ispred njih klečala malopre?

- Jesam, pušila sam im kurac. Baš ovako kao što sada tebi pušim. Jako sam im lepo popušila, pa ti znaš koliko ja volim kurac u ustima.

Pričala je to i pušila mi kurac, lizala jaja i nadkravala ga. Njen jezik je bio svuda, a ja sam mislio da ću svršiti svakog trenutka.

- Dragi, jebali su me po celom stanu. Nameštali su me u sve poze, radila sam sve što su mi rekli, sve mi se svidelo.

Podigla se i zadigla haljinicu. Pomerila je tangice u stranu i krenula da se namešta na moj kurac. Sela je na mene i krenula da se nabija. Nije prestajala da priča.

- Dragi, tako su me tucali mmmmmmm koje kurčine su imali, tako su ti jebali ženicu. Bila sam Prava kuja. Mislim da smo probudili sve u hotelu. Jedino sam ćutala dok sam imala kurac u ustima.

Nisam više mogao da izdržim, krenuo sam da svršavam u nju.

- Tako je dragi, napuni me, napuni me spermom. Evo, moram i ja opet da svršim, aaah aaah.

Nabijala se i dalje na kurac dok su je potresali grčevi orgazma. Ostali smo tako nepomični neko vreme.

- Jel ti dosta seksa za jedno veče?

- Sada je dosta. Mrtva sam umorna.

Skinuli smo sve sa sebe i legli u krevet.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad