3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

U KANDŽAMA PERVERZNOG ŠEFA Oproštajno veče, a on me opraštao od užitka

Golden Rose ad

Sedela sam onako zatečena razmišljajući dok gledam u ispijenu času pored sebe. Shvatila sam ostanem li ovde propašću kao što sada propadam, gazda, njegov sin, neizvesnost, šta gubim zapravo? Danas umalo nisam bila silovana, a ja sedim ovde i pijem piće kao da se ništa nije desilo, da li sam ovo ja? Morala sam da odem i želela sam, silno sam želala, shvatila sam jednu stvar, a to je da druga prilika ne dolazi ovako.

Nisam imala nikoga po strani nisam mogla da biram uzmi ili ostavi, i odlučila sam idem odavde, gotovo je sa ovim mestom, rekavši u facu na sav glas. Te reči i ta odluka promeniće mi život iz korenja. Sa Marijom sam se čula dan sutra delovala je poprilično nervozno preko telefona, nismo nešto razgovarale mnogo samo mi je rekla da će mi novac poslati na bankovski račun ne bi li mi poslala za kartu ukoliko budem odlučila. A ona će me čekati kada se budem spremala da idem. Otišla sam na posao, šef je već bio u radnji sa svojim kujama, smejući se dok mu je jedna od radnica sedela u krilu, mrzela sam ih toliko su mi bile proste i jadne da se to dalo videti iz aviona, dekolte uvek otvoren mini šorc i glasno smejanje sve mi je to bilo tako prosto i jadno.

Dok sam tu jedina bila ja onako do grla zakopčana sa pantalonama bilo leto ili zima, godine patrijahalnog vaspitanja ostavile su duboki trag na meni. Ušavši u lokal šef se odmah uozbiljio zbacio je svoju Bilju sa njega i lagano mi je prišao ponudivši mi sok dok se malo odmorim. Gledala sam ga bio je čudan uvek onako pun sebe, a sada nešto je imalo u njemu, nešto što me je hteo za sebe, ne kao seksualni predmet da mu iscedim jaja već drugačije dublje.

- Šefe, došla sam da Vam kažem da idem za nedelju dana, dajem otkaz.

U prostoriji je zavlao muk kuje su okrenule glavu i onako kroz osmeh upitale zašto idem. Šef se izgubio nije mogao da poveruje šta ja to pričam.

- Pa kako ideš? - upitao me je.- Hoćeš li veću platu, smeta li ti išta, hoćeš nešto da promenimo u čemu je problem.

Bila sam zatečena brdom pitanja i unapred datih odgovora. Rekavši mu kako stvari stoje samo me je pogledao i rekao onako tužnim ali zlim pogledom.

- Pa dobro. Ja kao šef moram sa svojim koleginicama vama da priredim oproštajnu večeru.

Usprotivila sam se ali bezuspešno, taj matori jarac kada navali tu mu nema druge, iako mi je bilo čudno znajući kakva je to tvrdica od čoveka. Dan posle našeg razgovora trebao je da me pokupiti ispred kuće sa ostalim koleginicama. Okupala sam se, sušila kosu i gledala svoje telo nago. Bože, mislila sam kako to da mi godine prolaze, a ja nisam imala nikoga ko bi me zadovoljio, imao kao partnerku, ženu, kako to da mi se život ovako pretvarao. Polako dišući gledala sam svoje grudi, velike su poprilično, a crne bradavice su mi se ukrutile, odavno nisam imala kurac u sebi, na samu pomisao telo mi se naježi.

Prelazila sam rukama preko njih, zastala kod bradavica i čvrsto ih ustinula, zejacala sam od uzbuđena, ona mi se ovlazila, žudela je, molila me je. Nisam htela da se samozadovoljavam, tek sam izašla iz kabine, a i ruka je ruka ali daleko od tvrdog muškog uda. Otišla sam u sobu uzela haltere, polako navlačeći milovala svoje noge, osetila sam se ženstveno. Telo mi je vibririalo, osećala sam tu energiju u vazduhu. Pogledala sam sebe u ogledalu nasmešivši se došlo mi je da se pojebem sa prvim čovekom koga bi videla, ta želja je bila neopisiva, morala sam nešto da uradim, odlazim iz ovog mesta hoću da bar odem kako treba.

Obukla sam jednu izazovnu crnu suknjicu koja je bila prilepljana uz moje telo. Seksi halteri, kratka suknjica, sve je to delovalo nekako nestvarno lepo, izazovno, seksi. A gore bela kosulja moja omiljena kombinacija. Grudi su mi bile nešto veće nego pre, a u usku belu košulju pucajući da izađu napolje. Otkopčavši par dugmića imalo je šta da se vidi, duboki dekolte belih čvrstih grudi, a dole telo samo tako izvajano bez trunke sala. Mala sam priznajem to, ali opet sva na svoje mesto, uz crne štikle sve dođe na svoje mesto. Lakirala sam nokte u crni lak, stavila sam crven karmin, moja crna kosa padala je preko ramena, podigla sam glavu, opalila par slika i rekla idemo, to je to. Čekala sam gazdu, nije se pojavljivao, a već je sedam sati bilo, kasni. Od neke treme i mučnine otpila sam par gutljaja crnog vina, malčice me je opustio, čekala sam i dalje. Evo ga već pola osam, počela sam da se pitam šta li se to desilo, kasni već sat vremena i taman kada sam rešila da ga zovem pojavi se on vratima, zvonce je zazvonilo.

- Oh - jauknulu sam, to mora da je gazda sa svojim kokoškama.

Otvorivši vrata gazda umalao nije poludeo, širom otvorena usta ne umejući išta da kaže, gledao me je nemo i pohotno.

- Zdravo gazda, hoćemo li?

Nasmešila sam se i krenula ga da poljubim. Jadničak bio je hipnotisan, samo me je posmatrao, misli sam mogla da mu pročitam, a i bogami dalo se videti izbočine na njegovim pantalonama.

- Gazda gde su koleginice? - čudno sam upitala.

- A koleginice, Marija, budimo iskreni ovo je tvoje veče, ti nam uskoro ideš, a i sama znaš da se nikako dobro ne slažete, nisu te seljanke za Beograd, a sem toga sutra ti je slobodno - nasmesivši se rekao mi je dok smo ulazili u auto.

- Čekajte gazda, kako, ne razumem - bila sam zbunjena.- Kako to sada da nema njih i zašto idemo u Beograd, mislila sam da idemo ovde na jednu laganu večeru uz priču i smeh, ne razumem ništa.

Gazda me je samo pogledao i rekao da se opustim ovo je moje veče. Vozio je kao lud, ni sama ne znam kako smo tako brzo stigli u Beograd. Celo vreme odmeravao kao parče mesa, moram priznati izbočina na njegovim pantalonama i mene nije ostavila ravnodušno. I pre, dok sam mu pušila ili drkala bila je to poprilična velika kobasica, velikog glavića poput pečurke i još većih muda iz kojih je špricao spermu kao da piša. Samo me je gledao i ponekad onako kao greškom dodirujući mi koleno, pravila sam se da mi ne odgovara na šta se samo kiselo smejao i oblizivao.

Moram priznati, odveo me u pravi restoran. Nisam očekivala od tvrdice, ali i školjka se jednom godišnje otvara. Dok sam ulazila u restoran, mamila sam poglede muškaraca, a i bogami žena. Osetila sam te poglede na svojoj koži, znala sam šta hoću, šta bi mi radili. Bila sam kriva, njihala sam kukovima samo tako, a moja velika guza raspaljivala im je samo tako maštu. Ali bila sam njegova, došla sam sa njim, mora da mu je bilo jako drago. Jelo je bilo vrhunsko, vino odlično, smeh, šala, sećanja prvih dana nakon srednje kada sam došla da radim. Pričali smo o mom propalom braku, o životima, planovima za budućnost, smeh, priča, smeh, vino je svoje uradilo. Odjednom taj stariji ćelavi ljigavac postao mi je nekako simpatičan, posmatrajući ga dok priča, gledala sam njegove razvijene ruke, ogromne šake, krupna ramena.

Bio je poprilično jak za svoje godine, kakav je tek bio u mlađim godinama. Za njegovih 64 godine bio je u popriličnoj formi. Iskreno nisam nikada spavala sa njim nije mi se dalo ili ti nisam želela da me ima na taj način, nije da nisam htela volela sam da ima ko njegovu kuju na njegov seljački način, da me smiruje da me poseduje, troši ali nisam mogla sebi dopustiti da me deli sa ostalima, da mu budem u nizu i da se dići sa mnom kao sa svojim priveskom to nisam sebi mogla da dopustim. Od koleginica čula sam sve i svašta. Nezasit u krevetu, lud ko struja, a tek što je perverzan uz smeh i šalu samo bi se pogledale i zakikotale. Tu bi sve prestalo. Pravila sam se uvek luda, nije me interesovalo šta oni pričaju ili sam se pravila da me ne zanima. Gazda je bio karakter od čoveka i od njega nikada nisam čula da se hvalio što ih sve ima za sebe, te kokoške su same krive, pričale su šta treba i šta ne treba i nikada nisam čula da niti izvalila da su one znale za moju i gazdinu malu tajnu.

Na tom polju gazda je bio karakter, što moram priznati malo je takvih ljudi. Zbog toga sam bila ravnodušna po pitanju oralnog Ili ručnog zaodovoljavanja, iako sam duboko u sebi priželjkivala da me ima ko svoju četvrtu kučku. Sve tri ih je obrađivao svake nedelje po jednu i uvek je mogao još. Zadovoljne radnice, zadovoljne mušterije, zadovoljan posao, zadovoljan gazda to je bio njegov moto. Pričao mi je o njegovom braku, voleo je ženu ali tragično je izgubila život, ženio se par puta posle nje ali posle nje ništa nije bilo kako treba da bude. Tu je digao ruke od porodice i posvetio se poslu. Imao je jednog sina, pričao mi je o njemu iako me je jeza hvatala od tog provincijalca, no dobro šta da se radi.

Vreme je odmicalo već je prošlo 12 sati, malo sam se zabrinula šta ćemo sada da radimo. Gazda je poprilično popio, a i ja sam sve je unapred bilo isplaniramo, mada dobro da sam se spremila. Na spratu čekala nas je unapred pripremljena soba, boca vina uz neko bogato meze. Gazda je dao radniku neki džeparac uz reči:

- Ne uznemiravaj nas.

Klinja je išao za nama i non-stop gledao u moju guzu, a ja kako sam malo više popila još više sam mu se nudila da me gleda, ženska logika. Ušavši u sobu malo sam se zbunila, gazda se odmah bacio na posao otvarajući bocu vina i pohotno gledajući me, rekla sam mu idem do kupatila.

- Brzo ću ja.

- Hajde, hajde, spremi se ti, čekaću te ja ovde.

Nasmejala sam se i ušla unutra. Počela sam da svlačim suknjicu skinula sa sebe, ostala sam u halterima, otkopčavši preostale dugmiće sa košulje i sebe sam napalila gledajući u svoje telo. Grudi u crnom brusu kipele su da izađu van, uvek sam jedan broj manji uzimala da se ima šta dodatno videti. Istina je da nisam nikada davala povoda, niti se oblačila izazovno ovo je bilo jače od mene ni sama ne znam što ali to sam zapravo ja, uvek seksi ispod krpe krupnog veša, stariji iskusni lisci su to odavno izvalili i na sam pogled ka meni osetila bi da znaju šta nosim ispod na sebi. Pogledala sam sebe u ogledalu i rekla idemo to je to. Moram priznati tada sam imala tremu iako sam popila vino je svoje radilo, ovo je bilo nešto novo, to je drugi muškarac u životu sa kime ću da spavam nisam znala kako da se ponašam niti da li je ovo u redu, gomila misli su me obuzila ali nazad ne može, a ovo je nešto za kraj. Sredila se na brzinu pribrala i izašla van. Gazda je ležao u gaćama na krevetu ispijajući vino i gledajući nešto u telefonu. Kada je video da sam spremna kurac mu je istog časa poskoči i ukrutio se. Gazda je zablenuo u mene kao da nikada žensko nije video u životu. Bilo me je malčice stid spustila sam glavu, a on je poskočio sa kreveta uzeo za ruku i doveo do kreveta.

- Kako si zgodna, šta da radim sa tobom, što me ostavljaš - pričao je.

Ćutala sam, nisam znala šta da kažem, samo sam klimnula ramenima. Jednom rukom je uzeo moje ruke, a drugu stavio na moje lice i počeo da me ljubiti, pohotno sisajući moj jezik. Zacvilela sam, čudno mi je bilo, a on još jače krenuo da sisa. Tako neko vreme i onda me je silno zabacio na krevet, pala sam gledajući šta će sledeće da uradi. Naredio mi je da skinem brus, klimnula sam glavom i okpočala polako sam ga svukla sa sebe, grudi su se oslobodile, bradavice ukrućene njihale su se gore-dole dok sam ubrazano disala. Prišao mi je polako uhvativši me za nogu.

- Nisi skinula štikle, znaš li ti da me to pali, jahaću te u njima kobilo moja.

Samo sam ga gledala i klimajući glavom, uplašila sam se prvi put da se uplašim u životu, čudno je bilo, pre neki dan silovanje mi je visilo o glavi, ali ovo je nešto drugo, osetila sam strah šta će da mi sada uradi. Imali smo celu noć zajedno, bila sam njegovo vlasništvo i dobrovoljno sam se upustila u ovo. Prišao mi je uhvatio za butine i povukao ka sebi, pala sam na krevet, ležala, uzeo je moje noge zabacio preko ramena i primakao se meni ka licu, moje grudi su dodirivivale njegova razvijena ramena, a moje bradavice još više ukrutile na sami dodir njegovog ljubavnog ćilima, palilo me je to. Gledao me je dok mi se kurcom nabijao na gaćice, osetila sam ga na sebi, tvrd velik, prijao mi je, skroz sam ovlažila, želela sam ga u sebi. Htela sam da budem njegova da me ima poseduje da me pumpa kako on hoće i koliko on hoće. Počeo je da se trlja o mojim gaćicama dok mi je rukom stegao lice, njegova šaka zaklonila je pola moje glave.

- Kobilo moja rasna šta da radim sa tobom - pričao je.

Samo sam ga gledala i tiho rekla:

- Jebi me kako želiš gazda.

Od tih reči je pomahnitao, ustao sa mene i pocepa mi gaćice, uplašila sam se kao nikada u životu, onda skinuo gaće i pogledao me u tom trenutku.

- Jebaću te je li znaš? Jebaću te za sve one godine koje si mi bežala. Jesi li čula?

Nemo sam ga gledala i grizla se za usnu, bože kada mi ga je uterao osetila sam se na sedmom nebu, ne znam je li brže ikada u mene nešto ušlo, toliko sam bila napaljena, toliko ovlažila, toliko zračila da mi treba kurac, sve ove godine bez njega, šta sam to radila sebi, što sam sebe kažnjavala. Od ovog časa ima da jašem kada mi se ukaže prilika, neću se više praviti. Misli su letele mojom glavom dok je gazda uterao svoju kobasicu u meni. Tako je bio tvrd, velik, gledao me je i smejao se, počeo je polako da ulazi i izlazi, tiho sam jaukala, a onda je počeo da ubrzava jahanje. Uhvatila sam ga za leđa i zarila nokte pod kožu, to ga je samo tako uzbudilo počeo je silno da me jebe dok je na meni. 

Moje noge su bile na njegovim ramenima, moje štikle iza njegove glave, malo se zadigao uzeo jednu nogu i skinuo štiklu sa nje, pala je do njega, uzeo je u svoje ruke, a drugom rukom držeći moje noge ka sebi. Uzeo je štiklu i počeo mirisati u nju to ga je hipnotisalo, davalo mu samo tako snagu, svakim njegovim zaletom osetila bih bol u sebi, prijalo je. Nikada nisam ovako uživala sa čovekom, večito je bio pijan, slab za seks, večito nervozan, uvek ljut. Retko kada bi imali odnose, na početku je bilo sve kako treba, bar se meni tako činilo, šta sam znala bila sam dete, željna opakih momaka brzog života eh. Došao bi pijan, opalio mi šamarčinu i naterao da mu ispušim. To je bilo sve, a ujutru bi se budio sasvim drugi čovek kao da ništa nije bilo.

Navika je čudo, čoveku postane sve normalno i traži svetlu tačku na kraju tunela. Ovako nikada nisam ni upola doživela sa njim. Ali to su prošli dani, neka ostanu iza mene. Kada je završio sa štiklom olizao je i bacio sa strane, uzeo me za nogu i ujeo, vrisnula sam što od bola što od njegove kobasice koji je kao lud jahao. U sobi je bilo mračno, jedna svetiljka u ćošku sobe je radila dovoljno da može da se vidi senka, a i ne baš jasno lice. Počeo je da mi lize stopalo, sisa nožni palac, miriše je. Tačno je, imala sam jako lepa negovana stopala, koja su inače bila moj fetiš, lepa prava mala stopala, sa pravim urednim prstićima bila su znak da žena vodi računa o sebi. Zato sam tu maksimalno vodila računa, iako sam retko kada svlačila čarape što zbog stida ipak je to fetiš, a što zbog osetljivosti.

Svakih njegovim zamahom ja sam jauknula jače, onda je ukrstio moje noge naslonio se na njih tako da su moje noge bile na njegovim grudima dok se navaljivao na njih silno me jašući. Bolelo me je, čudan položaj ja ležim na leđima moje noge su uksrene on na njih naslonjen svom težinom i pritom me pumpa koliko ima snage. Kapljice znoja slivale su se kako sa njegovog tela, tako i sa mene. Hipnotisano mi je gledao grudi dok je sisao prst na mom stopalu, čak ga ni ubod štikle sa druge noge nije uzvratio da se malo udalji, kao da mu je prijalo. Onda je promenio položaj, raširio mi je noge izvadio kurac. Konačno, pomislila sam, bar na kratko da bol prođe. Prišao i počeo da mi sisa grudi, kako je samo pohotno radio, balavio je dok je sisao, drugu mesio, štipao, lupao. Sa jedne dojke na drugu dojku sisao je kao bebac, a kurac mu je ostao prav ko strela nikako da se malo opusti.

Prišao je do mene uzeo grudi u obe ruke i stavio kurac između njih, počeo je da trlja, moja glava se tačno našla ispred njegovog kurca, gledajući mu onako natečenog ljubičastu pečurku kako je jebala moje grudi. Pljunuo je po grudima i rastrljao pljuvačku i nastavio. Prijalo mi je to, osetila sam se ko kučka njega, imao me je posedovao me je. Radio je sa mnom šta je hteo. Disanje se ubrzalo hteo je da svrši, počeo je da galami, psuje na sav glas, nervoza i strast izlazila je iz njega u isto vreme. Svršio je kao lud među mojim grudima, mlaz sperme prsnuo je meni po faci, kosi, dojkama među grudima, razlio se po stomaku, nisam mogla svojim očima verovati koliko je sperme uspeo da izbaci. I pre dok sam mu pušila umeo je poprilično da zalije ali nikada u ovoj količini. Drkao je kurac izbacujući poslednju kap, zatim je primakao ka mojim ustima. Usprotivila sam se, nisam htela takvog u moja usta, nisam to nikada pre radila. Stegao me jako za vilicu i naredio da otvorim, morala sam, bilo je nešto ozbiljno u njegovom glasu, ipak sam sama sa njim ne smem da rizikujem, osetila sam neki strah ali slušala sam naređenja.

Olizala sam mu dobro kurac, vrh glavića, pušila sam da su me usta zabolela, lizala jaja, grickala ih, sisala. Voleo je to kada mu radim. Onda je ustao sa mene, legao pored mene i uzdahnuo je. Kada sam krenula da ustanem rekao mi je da se ne pomeram i da ležim tu gde mi je mesto, ćutala sam. Tišina je oduzela našu galamu, ona me je i dalje bolela, a i bila je vlažna, nisam svršila, ne mogu što zbog treme što zbog straha, čudno je to kod mene. Sperma se već zalepila na moje grudi, ćutali smo, a onda se odjednom okrenuo i rekao da ga drkam. Uradila sam to, bilo je mračno, teško je mirisalo, nisam jasno mogla da ga vidim, ali sam osetila da je i dalje čvrst i uspravan.

Drkala sam mu, a on se ubrzo još više ukrutio gazda me je milovao po guzi dok sam mu drkala, onda mi je rekao da legnem na stomak. Uradila sam to legla i skupila noge. Ustao je sa kreveta prišao pantalonama, uzeo kaiš sa njih i prišao meni. Uplašila sam se samo sam jauknula.

- Pa nećeš sada da me tučeš, bila sam dobra, sve sam uradila kao što si rekao - uplašila sam se ali se nisam pomerila.

- Neću kobilo moja, neću da te tučem, bila si dobra, ovo je za druge stvari.

Nasmejao se i prišao ka mojim listovima, tu je stavio kaiš, jako zatekao, zakopčao i vratio se pored mene. Kurac mu je bio tvrd, prišao do moje guze i seo na njih, osetila sam mu stomak kada je legao na mene, uvukao kurac u nju i odjednom silno uterao, zabolelo me je, a on je ležeći na mene nastavio da me jaše, bolelo je nisam mogla da raširim noge, kaiš mi je stezao, a on sve jače i jjače jahao. Federi kreveta su počeli baš da se čuju, krevet je počeo da se ljulja udarajući u zid ispred nas. Plašila sam se šta će tek ljudi do nas pomisliti, sigurno su nas čuli.

Bolelo me je, vrištala sam, molila da uspori da prekine, nisam nikada ovako nesto radila. A on je na svaki moj krik, molitvu nastavio još jače da me jase, odakle mu samo snaga ovolika. Rukama mi je stezao dojke, gnječeći ih, mesio ih je dok je lupao kurcem sve dublje u moj mali cvetić. Bila sam zgnječena ispod silnog tela, a tek što sam bila kvasna, znoj je cureo niz naša tela, nikada u životu mi nije bilo toplije nego sada. A tek kako me isprozivao, palilo ga je da mi priča da sam kobila, kučka rasna, njegova robinja, da hoće da me jebe, da sam ništa. Brzo sam shvatila i počela da ponavljam za njih govoreći mu da sam samo njegova da moze da radi sa mnom sta počeli te reči su ga dovodile do vrhunca, kada je hteo da svrsi ustao je I brzo svrsio po mojim guzovima, poslednju kap je isceio razmazao po mojoj guzi udario par puta jako da mi se njegova ruka ucrtala I sisao sa mene. Bila sam sva ulepljena I oznojena. Krevet je bio kvasan, osecala sam se kao da u bari lezim, a ne u postelji.

Doneo nam je vino I neko jelo, i dalje mi nije dao da se istusiram bila sam pored njega, hranio me je, kako sam bila zedna, popila sam času vina kao da je voda. Sitne komadice hrane ubacivao mi je ustao I pri tome svaki put sam morala da mu dobro olizem palac, smejao se dok sam ga gledala u oci. Bila sam ponizena nikada me ovako neko nije izjebao, tretirao, čudno je bilo sve ovo. Otac je mogao da mi bude, a opet poseduje me ko svoju kučku. Zavrsili smo sa jelom, a onda mi je rekao da ustanem I dodam mu bananu, uradila sam tako misleci da ce je pojesti, a ono sok. Rasiri noge, bilo mi je čudno jako, nemojte gazda ne znam kako treba, strah me je da stavljam strano nesto u sebi, ucuti I rasiri noge, uradila sam tako. Prisao je do mene rasirio mi noge I njegova glava je bila tik naspram moga cvetica, mogao je da je mirise olize da je hteo ali nista od toga to nije gazdin nivo. On nikad ne lize prisecivala sam se razgovora koleginica. Samo je prisao liznuo prst I ustinuo me za dojku, ja sam sedela naslonjena rukama za krevet, opet je to uradio sa drugom dojkom. Potom ju je blago osamario.

- Zašto si to uradio, što ih šamaraš? - bilo mi je čudno, nisam znala šta da radim.

Samo me je nemo pogledao nasmesivsi se potom je uzeo bananu i polako uvlačio u moj cvetic. Bolelo je, a i jako neprijatan osecaj, bar meni ali opet kako on to radi i način na koji on to radi I činjenica da radi to meni svojoj kučki u meni je izazivalo pozudu I strast. Jebao me je bananom nekih dobrih 10 minuta, u međuvremeju dirajuci mi bradavice čas ih je stezao čas milovao, prijalo mi je.

Gazda je bio krajnje pervezan, imao je taj neki pogled koji je govorio hocu da se igram sa tobom I ti tu nista ne mozes, voleo je da drzi stvar u svojoj ruci I da se zna ko je gazda. Dok je to radio kurac mu je ponovo narasto, boze treci put, pomislila sam sta ce sada da mi radi. Ustao je uzeo me za ruku i okrenuo, bila je to pseca poza. Počeo je da me jase jako, ustao je na noge svom tezinom naslonivsi se na mene, od tezine legla sam na jastkuk dok mi je guzika bila u zraku podignuta. Jebao me jako dok me je povlačio za kosu, imala sam dugačku, napravio je konjski rep i silno udarao kurcom o moje dupe. Kako me je to palilo jebao me pravo muski, sirovo, bez trunke emocija.

Psovao, ponižavao, samarajuci mi jednom rukom veliko dupe. Dupe me je bolelo, bilo je cvrceno, potom se malo odmakao uhvatio me otpozadi za grudi I počeo ih stezati jako, bolelo me je, moje grudi jesu bile povece, ali toliko da su mogle stati u njegove ogromne ruke, imao je bas velike sake. Voleo je da ih mesi, prelivale su ali ih je vesto mesio. Dok se igrao sa mojim grudima silno me je jahao, znoj se slivao sa mene poput fontane. Jos kada je počeo da me lupa po guzi jače osetila sam takav nalet energije, telo mi je zadrhtalo, počela sam se trzati od strasti svrsavala sam, gazda je video promenu na meni samo me je uzeo za siroke bokove I počeo jos jače udarati, taj zvuk udaranja njegovog kurca o moju guzu je bilo nesto najlepse sto je moglo ispuniti tu sobu. Nisam imala vise snage počela sam se umarati, ali uzivanje je bilo na vrhuncu, ali gazda je bio pravi sadista legao je I rekao da ga jasem. Nisam imala snage vise, molila sam ga da se malo odmorim, upala misica, ma upala celog tela.

 Zajahala sam ga kao nikoga pre licem gledajuci u njegovu ogromnu glavu. Drzao me je za grudi stezuci mi bradavice, stezuci mi grudi, kad god bi počela da usporavam uhvatio bi me za struk I počeo jače nabijati, samo bi govorio:

- To, to, to, kobilo moja.

Imao je snage moram priznati, ne znam odakle mu tolika snaga ali je imao. Stavivsi mi ruke ispod butina počeo je dizati mene I tako ubrzavati jahanje, gotovo nisam pala koliko sam se umorila. Bila sam na vrhunsku svrsavanja, a zadnji atom snage sam crpela. I odjednom počeo je da se grči, da urliče da se rinta poput konja, uplasila sam se, počeo je svrsavati. Sefe nemojte u mene, ne u mene molim vas, sefe zatrudnecu. Osetila sam mlaz tople sperme u sebi bilo je nesto najlepse sto sam mogla osetiti nakon mnogo godina. Urlao je na sav glas, stezuci me jako za struk dok me brzo jahao, cela ta slika ta epizoda ja na njemu on me jase moje krupne grudi poskakaju gore dole, moje crveno dupe udara njegov poveci stomak. Ja devojka u 24 godini jasem čoveka od 64 koji otac moze da mi bude, da ta neka čudna taboo slika u mojoj glavi izazivalo je takvu strast takvu pozudu da sam za par sekundi posle njega i ja počela da svrsavam. Jos jače poskakajuci naslonivsi se na njegove grudi nalet neke energije, snage jaukala sam, vristala.

- Gazda Vaša sam, imajte me, ćerka mogu da vam budem, ali sam Vaša hoću Vaše dete, hoću da ga dojim, gajim, hoću da Vas jašem, da Vam budem rasna kobila, da me pumpate, da me dojite igrate se sa mnom, Vaša sam.

Ni sama ne znam sta sam tada u naletu strasti sve pričala ni sama ne znam kako to da ja pričam ja koja sam stidljiva koja nikada ne bi mogla da pomisli ovako nesto, sada se dere na sav glas. Znoj se slivao niz mene, počela je neka mučnina samo sam pala na njegova ramena, a kurac je bio jos u meni tvrd ali se spustao, sperma je tekla bas me je napuio. Nisam znala nista vise bila sam u transu san me je stizao, umor, bolovi na svim mogucim mestima. Lezala sam, a krupne dojke su se sirile i suzavale usled disanja koje se vremenom smirivalo. Gazda me je pomilovao po kosi, guzi i samo rekao odmori se bila si dobra večeras, steta sto ides… san me je brze hvatao, prolazile su mi razne slike kroz glavu, kako seks moze da bude lep, prvi put sam svrsila u zivotu, ova sirovina na kojoj lezim dovodi me do ludila.

Mislila sam da je jedan napaljeni starac koga svaka klinka moze da obrne oko prsta, ali grdno sam se prevarila, sa ovim čovekom nema zezanja I njegova je poslednja steta sto je stariji. Ovakvog čoveka hocu za sebe, ovo mi treba u zivotu da me smiri, da me ukroti. Gomila misli, slika, događaja, uporedivanja, vrtelo se u mojoj glavi, a onda je slika počela da bledi, utonula sam u san, nisam htela da se ikada ova noc zavrsi, gazda je počeo da me osvajava, sada razumem one kučke sada ih potpuno razumem… san me je osvojio.

Bilo je podne, prozor blago otvoren, krevet razbacan na sve strane stikle jedna na krevetu druga kod jastuka, halteri pocepani, gacice unistene. Težak miris je nestajao iz sobe, svez vazduh je ispunjavao sobu. Otvorila sam oci, ustala sam bila sam sva ulepljena u spermu nisam mogla da ustanem, svaki deo tela me je boleo. Gazde nije bilo, zabrinula sam se sta sada, dok sam se odvukla iz kreveta do glavne sobe videla sam za sto jednu kovertu, otvorila i pisalo je “nisam hteo da te budim, slatko si spavala, nove stvari su na krevetu kada se spremis siđi dole na doručak” poslegala sam u pravcu kreveta i odusevljeno videla nove stvari. Bila je jedna prelepa haljina, nisam znala da sef ima takvog ukusa, savrsena je bila. Brzo sam se istusirala, spremila, obukla novu haljinu i sišla dole. Poljubio me je u obrazu, zezao me da li sam umorna, pričali smo kratko nešto, bila sam gladna. Gazda je imao planove da prošeta sa mnom, nisam mogla da stojim na nogama nasmešivši mu se, samo je klimnuo glavom i rekao:

- OK, ako je tako idemo nazad kući. 

U kolima sam spavala, bili smo drugi ljudi skroz poslovno kao da nismo nista radili sinoc. Bilo mi je malčice neobično, ali gazda je bio korektan, sto se zbilo u Beogradu, ostaje u Beogradu. Ostavio me pre samu kucu, ne secam se sta je posle bilo. Secam se samo da sam popila tablete protiv bolova i legla da spavam. Dan posle na poslu kao da nista nije bilo, kokoske me čudno gledaju kontam se nije valjda da im je rekao. A one pa dobro kada cemo na tu oprostajnu večeru, u tom času gazda ulazi i govori nam.

- Večeras u osam dolazim po vas.

Pogledavši me na sekund sam se nasmešila i latila se posla. Večera ko večera bila je odlična, atmosfera prava iako sam mislila da će biti fijasko zbog koleginica. Nisam se specijalno obukla, proste stvari za grad. Ipak ni sam restoran nije bio nesto, kao I sve u Kragujevcu. Sedele, smejale, pričale a onda je gazda uzeo času da nazdravi. Po povratku kuci ostala sam sama sa njim u kolima taman kada sam htela izaci zadrzao me za ruku I rekao da ostanem. Cudno sam ga pogledala nisam znala sta da kazem, nije mi se vise ostajalo ovo je otislo predaleko, ali opet osecala sam da je ovo drugačije, a I gazda se nesto promenio. Da nije počeo da se zaljubljuje u mene, to je bila misao koja mi je prosla glavom. Ostani, ponovio je ali posle kraceg razgovora shvatio je da nema načina da me ubedi u suprotno. Poljubila sam ga sočno u usta, uzvratio je. Izasla sam iz auta I krenula ka svojoj kuci.

Izasao je iz auta I mirno me posmatrao, mahinalno sam se okrenula, gledao me je. Gazda je usao u auto nastavio dalje, to je bio poslednji put da sam ga videla. Poklon koji sam dobila od kolektiva bila je I vise nego dovoljno, mesečna plata sasvim bogat poklon meni da se nađe u putu. Okrenula sam staru prijeteljicu ispričala kako je bilo, izostavsi joj malu avanturu iz Beograda i pitala da li dogovor i dalje važi. Sa druge strane oduševljenje je bilo i vise nego očigledno, osmeh na licu, zelja za boljim životom, Amsterdame čekaj me. Bio je to gorak plod zelenog grozđa. 

Par nedelja kasnije sa avionskom kartom i pasosem u ruci sama na aerodromu osetila sam jezu, prvi put napuštam Srbiju, sem Marije nemam nikoga. Da li je ovo ispravno ili ne da li da se vratim, još uvek mogu da se vratim na staro mesto. Prelamanja i nervoza i odjednom obaveštenje da se putnici ukrcaju na letu za Amsterdam. Vremena nije bilo, a ja sam stajala ovde ukoliko odem, a ne budem se snašla uvek se mogu vratiti vodila sam se tom idejom. Prelomilo je definitivno, idem i nema nazad, to je bilo sve čega se sećam tog dana.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad