13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

ISISALA JE SVE IZ OBOJICE Obožavala je da smo istovremeno u njoj, a iz nje je samo lilo

Golden Rose ad

Živim u malom gradiću inače poznatom turističkom mestu, i kao i mnogi meštani izdajem sobe turistima preko leta.

Ova priča se desila pre 5-6 godina, vremenom sam možda neke detalje ulepšao, ali sam događaj se desio uglavnom ovako kako ću napisati…

Jelena i Zoran (naravno imena sam promenio), su bili bračni par ni po čemu drugačiji od drugih gostiju. Par godina mlađi od mene, iz unutrašnjosti Srbije, ona plavuša, lepih ali ne velikih grudi, oble guze, srednje visine. On malo viši od nje, prosečan čovek u svakom pogledu, ali oboje vrlo dragi i simpatični. Više su vremena provodili u mom društvu, nego neki drugi, ali bilo je gostiju sa kojima sam se družio i više. Pošto izdajem dve sobe na spratu, obično budu gore dve porodice, ali tada se desio procep između jednih i drugih gostiju, tako da su bili dva dana sami. Ova se priča desila u tom periodu.

Tog dana su se vratili ranije sa plaže, Jelena je prošla pravo na sprat, a Zoran mi je mahnuo i pozvao na pivo kod njih. Na spratu imam dnevni boravak sa kuhinjom koji inače dele gosti, ali pošto su bili sami, ceo boravak je bio njihov. Naravno, odmah sam prihvatio poziv i popeo se na sprat. Zoran i ja smo seli u dnevni boravak, uz po flašu piva, dok se Jelena spremala za tuširanje. Iz dnevnog boravka se ide direktno u kupatilo, a ja sam sedeo tako da sam gledao prema njemu. Jelena je noseći stvari ušla u kupatilo, a Zoran je počeo da priča o tome kako su njih dvoje razgovarali da bi u cilju buđenja strasti nakon desetak godina braka, i nakon što su isprobali sve što dvoje mogu da urade, poželeli da isprobaju trojku.

PROČITAJTE OBAVEZNO

Više od 300.000 vakcinisanih u Srbiji!

VRATILA SE NADA MACURA! Ove savete je podelila sa Happy TV

Vučić sutra na svečanosti otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad