12°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: happybsc

ZEMLJAKINJA PALA NA PLAŽI Muž je čuvao decu, a ja sam je cepao u WC-u

Golden Rose ad

Grčka, sredina jula ove godine. Plaža jednog njihovog poznatog letovališta. Paklena vrućina, preko četrdeset stepeni. Ipak, prepuna plaža. Društvance, nas petero, dve devojke i nas trojica, tražimo slobodno mesto na plaži. Naradije bi negde u hladovinu, a pošto je nema u blizni, ciljamo neki od onih napravljenih suncobrana od trske. Valjda ćemo pronaći neko mesto. Pružaju nekakvu nadu u želji da se sklonimo od užarenog sunca. Malko dalje, slobodno mesto.

Oduševljenje! Eeee super, još i naši ljudi… masa Grka, Nemaca, Francuza, Italijna, Rusa kad ono, naletesmo na naše ljude. Gle slučajnosti. Maja i Sanja su najaktivnije i najbrže. One su zapravo i pronašle mesto. Uz njihovu viku, dozivanje, stižemo i nas trojica, treba svu prateću opremu dovući sa sobom. Uz glasne pozdrave, odobravanje pada upoznavanje sa "domaćinima", odnosno zemljacima. Dve porodice iz Jagodine, kumovi. Na zajedničkom letovanju. Rukovanje, osmesi, kako to već ide i kao grom iz vedra neba - ona. Uz osmeh, ruku pružila, gleda pravo u oči i izusti:

- Slađana.

Zagledan u oči, prihvatam ruku uz osmeh stežući ruku odgovaram:

- Drago mi je, Zoran!

PROČITAJTE OBAVEZNO

VUČIĆ NAJAVIO DOLAZAK NOVIH VAKCINA: Stiže 20.000 plus 20.000 doza ruske vakcine "Sputnjik V"

KORONA PRESEK Bolje je, ali oprez!

KRIZNI ŠTAB ZASEDA SUTRA: Na stolu su OVE tri VAŽNE teme

DIREKTOR KC BANJALUKA ZA HAPPYBSC: U februaru novi talas korone (FOTO)

DRAMA OKO VAKCINE: EU poslala inspekciju u fabriku AstraZeneke

Ne ispuštajući ruku obaram polagano pogled ka njenom telu, ka dole, ispitujući ga lagano, do najsitnijih detalja, što se ono kaže od glave do pete… Mmmmmm… tridesetak i kusur godina, tek kasnije saznajem da ima zapravo 40, plavušica, sitnije građe, osrednjih grudi, sa par cantimetara viska na stomačiću, zaobljne guze i energijom, seksipilom koji naprosto izbija iz nje, koji zrači, mami. Gledam, procenjujem. Nekoliko trenutaka i izvijajući glavu dočekuje me njen pogled, zagonetan osmeh u očima kao da pita:

- A šta kažeš? Može da prođe?

Gledamo se nekoliko sekundi, bez prekida, treptaja. Prva obara obara pogled, dok levom rukom pokušava da popravi frizuru. Moja si, prostruji mi kroz glavu. Osmeh nam ne silazi sa lica. Sve su to sekunde, a sada kada pomislim čitava večnost, krv mi stuji telom, udara u mozak, čelo. Osetih kako mi se u tenutku diže kurac. Obuzima ga čvrstina. Na samo jedan pogled, dodir ruke, na njen miris. Osetih, prosto namirisah ženku željnu parenja, komunikacija je krenula lagano. Tu su porodično sa decom i kumovima. Ima dva sina, jedan 13 godina, drugi 6. Ovaj mlađi naročito pozitivno utiče na atmosferu među celim društvom. Svojim nestašlucima zadobija simpatije celog društva, mada mama je stroga i neumoljiva. Kuma i kum simpatični.

SAZNAJTE I OVO

“TEORIJA ZAVERE?” NOVA EMISIJA HAPPY TV Saša Borojević rame uz rame sa dr Nestorovićem (NEDELJA 20.50)

UČENIK MEDICINSKE ŠKOLE PAO NIZ GELENDER: Odvezli ga u URGENTNI, on POBEGAO, juri ga i DIREKTOR

POLICIJA REAGOVALA: Uhapšen maloletnik, silovao devojčicu i sve snimao telefonom!

OVO JE DŽIMI! Pojavile se slike navijača ubijenog u Starčevu!

PORODIČNA DRAMA U PROKUPLJE: Muškarac pretio majci da će je ubiti

Takođe imaju dvoje dece. Kuma po fizičkim atributima možda i ispred Slađane, međutim nije to, to, bar što se mene tiče. Inače kumovi, uostalom kao i svi jako komunikativni, spremni za šalu, druženje veselje. Za tili čas društvance se skapiralo. Kao da se znamo hiljadu godina. Šale, dobacivanja, peckanja, opuštena atmosfera, okreću se dve-tri ture hladnog piva, što samo podgreva atmosferu, opšte zezanje, prozivanje. Maja i Sanja u toplesu, kum poziva kume da im se pridruže, opšte zezanje i ogromna nagomilana energija, seksualni naboj koji lebdi u vazduhu između nas dvoje. Ne iščezava. Gledamo se i dalje.

Gutam, proždirem je pogledom, gledam je sad već uveliko onako bezobrazno, razvratno… Oseća, ne ostaje mi ni malo dužna, uzvraća poglede, ide korak dalje, pecka, proziva me, izvija se, proteže, premešta noge, uvija bokove. Telo joj samo govori - bi! Mužu se namestila u krilo i mazno me gleda, provokativno, prede poput mačkice, dobacuje, izaziva, igra se, sigurna u njegovom prisustvu, posmatram i njega. Crn, povisok, naočit dasa. Lep čovek. Lepe crte lica. Međutim, deluje isuviše mirno, staloženo, odmereno. Sušta suprotnost nje. Ona je živa vatra. Iza te prijatne, na prvi pogled odmerene, konzervativne pojave, krije se vrtlog strasti, mala zverka.To je moj utisak u tom trenutku.

I nisam pogrešio… pošto smo ispili 4-5 turu hladnog piva, koje nas je samo zagrejalo umesto da rashladi, neko na opšte zadovoljstvo i odobravanje predloži da odemo malko do mora da se rashladimo. Ostade samo kuma sa decom. Poskakali smo svi u vodu. Plivamo, svi smo tu negde u grupi. Muž, naravno uz nju. Tu sam i ja negde u blizini, pratim, prosto, mami me. Zaranjam, izranjam, plivam, potapam devojke, sve tu oko… usput, kao slučajno dodirujem Slađu ispod vode. Ne reaguje. Ne buni se, samo smeh i kikotanje.

Iako je muž uz nju, u jednom trenutku pokazuje strah od dubine, već smo otplivali daleko, pa predlaže da se vratimo ka obali. U trenutku kada se muž malko odvojio od nje, krenuvši po sina, koji je sa obale uplivavao, izronih iza nje, prihvativši je, stegnuvsi rukama oko struka, i šapnuh na uvce:

- Čekam te za pola sata iza šanka na plazi, kod onih WC-a.

- Što? - zapita.

- Hoću da ti kažem nešto.

- Šta? Kaži sad!

- Kasnije, čućeš - odgovorih i zaronih otplivavajući od nje i celog društva.

I cekam. Nestrpljenje, čitava večnost. Nema je. Prošlo je više od pola sata. Neće sigurno doći. Vrućina, uzbuđenje, neizvesnost, pomalo ljutnja što je nema. Teško dišem, teško dolazim do daha. Uhh, pakleno, iz kože da iskočiš. Kad ugledah je, ide. Naočarima podigla kosu, laganom maramom obmotala bokove, prede, dok bosim nogama pomalo nesigurno gazi pesak. Ide i gleda, pomalo ispitivački, nesigurno. Prilazi. Pružam ruku, izustivši:

- Odi.

OVO MORATE ZNATI

O OVOME SE NE ĆUTI "NA PRAVOM MESTU" Fenomen pred kojim okrećemo glavu (VEČERAS u 20.50)

VITALOV "ZLATNI SUNCOKRET" Ovi pisci su ušli u najuži izbor

SRBIJA DO TOKIJA Japanci prepevali čuveni hit sa juga Srbije (VIDEO)

MISTERIOZNE, EKSCENTRIČNE, NEUHVATLJIVE! Muškarac koji ukroti damu u ovom znaku je SREĆNIK

Povlačim je unutra. Ženski WC. Prazan. Prati me. U trenutku, okrećem se ka njoj, bez reči, zgrabih je, privlačim je sebi i poljupcom joj zapušavam usta. Pokušava da se otrgne, da mi nešto kaže.

- Čekaj, nemoj, nemoj ovde, ti si lud.

Čvrsto je držim, gurajući jezik dublje u usta. Nešto mujmla. Ništa ne razumem. Još malko se kao nećka, mali otpor i uzvraća poljubce. Sa istim žarom i istom strašću. Jezici nam se isprepletoše. Sočne usne, ume da se ljubi. Hvatam je za sisu. Pipam bradavicu. Tvrda. Oštra. Stiskam. Ljubim. Milujem. Grickam. Grižem. Balavim.Za trenutak je poput pera podizem i povlacim u jednu od kabina. Navlacim rezu. Tesno je. Obuhvatila  me nogama, drži rukama oko vrata, ljubi, balavi, sisa jezik. Bradavice kao antena, stiskam, mesim, ljubim, grizem, balavim uz njene uzdahe, uz dugo uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Guram nespretno ruku u gaćice, guram prst, imam prolaz, mokra. Izvlačim ga. Onako vrelog i mokrog, gledajući je u oči prinosim našim licima, svojim usnama i ližem. Uhhhhh. To je tek raspali. Ote mi ga iz usta, liže, grize, sisa, kao da gubi razum. Stojećki, držeći je u naručju, u tom uskom prostoru, pokušavam da je namestim. Podižem jednu nogu. Razmičem kupaći. Pomaže mi. Trlja, stiska kurac. Iskusno ga prodrkava. Nema potrebe, stoji kao jarbol, tvrd kao kamen, kao stena, poput strele koja će da je proburazi. Uhhhhhhh, guram ga, opet, i opet, opet… Mmmm… jaooo… Mmmm. 

- Joooooj, jooooo, ahaaaaaaa, tooo, tooo, toooo… - samo se čuje.

Ubravam ritam, jače, jače…

- Joooooooj jebi, jebi meeee, jebiii… Uhhh.

- Mmmmm - uzdišem glasno.

- E nemoj u mene - ote joj se.- Eeeeeee joooooooj, nemoj u mene, molim te.

- Neću!

Guram, udaram, a nezgodno mi ovako. Nemam osećaj da sam u noj. Tek, imam osećaj da 5-6 centimetara ulazim u nju.

- Ne mogu ovako više - izustih.

- Čekaj - promeškolji se ona.- Spusti me.

Za tili čas je bila dole, prodrka ga dva-tri puta i poče da ga ljubi. Stiska ga, licka, ljubi glavić, nije baš najveštija. Pokušava da mi ga izdrka. Ne prija mi.

- Hoću još.

- Čekaj - rekoh.

- Neću to, hoću tebe.

- Dođi.

Zaklopih sam dasku WC šolje i sedoh na nju.

- Dođi, sedi, sedi na njega - zapovedih.

Nije trebalo da ponavljam dva puta. Zajahala me poput tigrice.

- Sedi polako - rekoh.- Miruj, hoću da te osetim, da ispunim celu.

Sama ga namesti, skliznu.

- Uhhhh… Miruj, ne mrdaj, hoću da te osetim. Budi mirna - zapovedih i poceh strasno da je ljubim sisajući njen jezik.

Sekund-dva-tri-pet-deset-petnaest osetih kako pulsira u njoj.

- Oooj majko mila - ciknula je.- Jooj majko mila.

- Aaaaaaaaa? - dreknuh.- Jel osećaš sad, aaaaaaaa? Sad ćeš da vidiš šta je pravi kurac. To, tooooooo. Mešaj, mešaj, jačeee.

Meša kao luda, uvija struk, mlatra glavom, rukama, ječi. Gubim razum, ne čujem je više, kao u magli osećam je, trza, udara me po licu, grebe i vrisak kao znak buđenja:

- Aaaaa majkoo milaaaaa, bilo je sve što je izustila.

Desetak-petnaest sekundi kasnije poslednjim atomima snage, svrših u nju, do poslednje kapi. Uhhhhh… Minut-dva sedesmo tako nepomično spojeni, iscrpljeni, dok ona ne izusti:

- Joooj ti si lud, majke mi. Uh, hvala ti, hvala ti do neba… 

Ljubeći, zahvaljivala mi se.

- Super si.

- Hvala tebi, predivna si.

Za tili časak krenu opšta frka, spremačina, brisanje tolet papirom, nameštanje kupaćeg, frizure, vezanje marame oko struka.

- Jooj kuku meni, crvena mi guza od tvojih ruku, pa zar si baš morao. Primeti se!

Poljubi me se strasno na odlasku. Ode. Nakon nekih sat i po, priključih se društvu. Sedela je pored muža, spuštenih naočara za sunce, kao da se malopre ništa nije dogodilo. Hteo sam još.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad