10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

STAVIO MI JE POVEZ... Osetila sam oteklu pečurku koju je samo sjurio u mene

Golden Rose ad

Probudio me je već podešeni alarm. Melodija se brzo širila prostorijom, obuzimajući svaki delić mog tela, primoravajući me da otvorim oči. U mojim ušima se vodio pravi mali rat, sve je odzvanjalo. Tup bol se prostirao od kičme pa sve do potiljka, gde sam osećala neverovatno jak pritisak.

Ustala sam, potpuno bezvoljna i apsolutno mi nije bilo bitno hoću li ustati na levu ili na desnu nogu. Svejedno mi je raspoloženje bilo na nuli. Nakon što sam se doteturala do kupatila i vodom sprala već skorele tragove suza, uputila sam se ka kuhinji, ne bih li sebi pristavila kafu. Nedugo zatim, sedela sam sama za svojim kuhinjskim stolom, izrađenim od mermera i dok sam uzimala prvi gutljaj jutarnje kafe, premotavala sam film unazad. Gde je zapravo zapelo? Ko je kriv za sve što se odigralo prošle večeri? Možda ja, možda moj suprug? Možda oboje? Ah, dođavola sve!

Glava mi puca, ne mogu više ovako, želim da stavim tačku na tu farsu od braka! Šta mi vredi da sedim ovde poput neke usedelice i razvijam sopstvene teorije gde je zapelo? Činjenica je da je zapelo i više ne može krenuti. Ne možeš oživeti ono što više ne postoji. Još koji minut sam vodila unutrašnji monolog, a onda mi je na um sletela ideja za koju sam pomislila da mi je sve vreme bila ispred nosa, a ja nisam bila sposobna da je sagledam. Ustala sam i uputila se ka garderoberu. Moja crna suknja sa ružama po sredini i ova crna bluza će biti adekvatni za advokata.

- Da, hoće - veselo odgovaram na svoje misli i odlazim u kupatilo.

PROČITAJTE 

VUČIĆ DANAS NA SASTANKU SA ČEN BO: Predsednik Srbije primiće ambasadorku Kine u 10 sati

DRAGAN (15) NESTAO U PANČEVU: Ostavio oproštajno pismo, poslednji put viđen na Tamiškom keju

TAČI HTEO DA SE RAZOTKRIJU ZAŠTIĆENI SVEDOCI: Sud i tužilaštvo reagovali!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad