10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

GUTAO SAM POHOTNICU Milfara je samo htela da bude silovito i da ne stajem

Golden Rose ad

Pre nego sto počnem samu priču da kazem par reči i o sebi. Imam 25 godina, visok sam 185-6 santimetra, tezak 75-6 kilograma, skladno građen, lepo ocrtanih mišića, smeđe kose i zelenih očiju. Kažu i da sam zgodan, devojčice mi nekad govorile da sam sladak i simpatičan, sad kažu da sam šarmantan. Ukratko, blažen među ženama. Jedino što sam stidljiv pa zato i neću spominjati imena u priči jer ne želim da neko makar i pomisli o kome se radi.

Sa čitanjem erotskih priča sam počeo sasvim slučajno, onako više iz dosade na poslu. Međutim, polako sam se sve više interesovao i naišao sam na neke zanimljive pričice. Može se čak reći da su neke bile i vrlo napaljujuće pa čak možda i poučne, haha… Upravo iz tih razloga sam i rešio da napišem, odnosno opišem jedan zanimljiv događaj od pre par godina.

To je bilo seksualno iskustvo kakvo do tada nisam doživeo, ma prava jebačina. U ovom slučaju je posebno bilo to što je glavna akterka bila jedna iskusna dama, inače moja komšinica sa svojih 50 godina. Ja sam tad imao 22-23 godine i možda nekom žutokljuncu deluje da je ona bila i matora, ali verujte da je bila odlična. Znači zrela žena i kao što rekoh dama, ali prava. Službenica u jednoj ozbiljnoj firmi tako da je stalno doterana i stvarno uredna, pa čak i izazovna. Mada i ovako privatno žena izuzetna u svakom trenu. Visoka oko 165 santimetra, šta znam za težinu ne mogu baš da kažem, ali sigurno nije gojazna već onako mesnata, a ja takve baš i volim. Grudi veće, slabo se razumem u brojeve i te veličine, ali ajd da kazem jaka četvorka ili možda i neka petica. Dupe za ženu u tim godinama kao jabuka, bukvalno po obliku, ali i dosta čvrsto i onako veliko. Nije nista preterano da neko ne stekne pogrešnu sliku.

PROČITAJTE 

VUČIĆ DANAS NA SASTANKU SA ČEN BO: Predsednik Srbije primiće ambasadorku Kine u 10 sati

DRAGAN (15) NESTAO U PANČEVU: Ostavio oproštajno pismo, poslednji put viđen na Tamiškom keju

TAČI HTEO DA SE RAZOTKRIJU ZAŠTIĆENI SVEDOCI: Sud i tužilaštvo reagovali!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad