1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

OBRIJANA PONUDA KOJA SE NE ODBIJA Veela Cigančica je vrhunski odradila posao

Ispričaću vam istinitu priču. Ovo se dogodilo leta 2002. godine. To je bilo veoma bogato leto seksualnih aventura za mene u Beogradu. Te godine sam tek raskinuo sa devojkom sa kojom sam bio u vezi 4 godine. Živim u Nemačkoj i te godine sam došao na odmor u Beograd posle dužeg niza godina. Bio sam oduševljen lepotom naših devojaka.

Jednog toplog popodneva išao sam da se nađem sa drugom u centar grada. Parkirao sam se na parkingu Obilićevog venca, i tu smo popili piće. Moj ortak je dobio ne planirani poziv od jedne devojke koja mu se sviđala pa je nakon 15 minuta druženja morao da me napusti kako bi se našao sa tom devojkom. Ja sam platio račun i ostao da završim svoju flašu piva. U tom trenutku prišla mi je za sto jedna lepa Cigančica. Bila je visoka oko 1,70 metara, vitka, imala je dugu crnu i sređenu kosu. Nosila je bele štikle, zeleno beli minjak koji je baš isticao njene duge noge i uzanu zelenu majčicu iz koje su se isticale njene male ali lepe sisiće. Imala je super guzu i uzan struk.

Primetio sam je dobrih 30 sekundi pre nego što je prišla meni. Pre toga je prišla nekim momcima u susednom kafiću sa druge strane ulice i sa njima razmenila ne više od 5 reči. Prišla je mom stolu, osmehnula i pitala da li imam koji dinar da joj dam jer nema dovoljno para da uzme taksi do kuće. Nisam joj uopšte poverovao ali mi se toliko svidela da sam želeo da je šarmiram. Predložio sam joj da sedne sa mnom i popije piće i da ću je rado ja posle odvesti do kuće jer sam ionako planirao da krenem. Očekivao sam da će odbiti ponudu i da će nastaviti dalje da prosi na ovaj originalan način.

NE PROPUSTITE

MARKO ĐURIĆ: Srbija i SAD nastavljaju da grade dobre odnose!

VELIKA BORBA POČINJE: Košarkašice Srbije protiv Litvanije za Evropsko prvenstvo

SVI ZAVIDE SRBIJI: Evropski mediji hvale Srbiju i program vakcinacije!

LAVROV POKAZAO EU GDE JOJ JE MESTO: Rusija uzvraća udarac!

Ipak, bio sam prijatno iznenađen njenim potvrdnim odgovorom. Sela je do mene i ukrstila njene prelepe duge noge. Imala je veoma lepu i negovanu kožu, i bila lepo našminkana. Prelepa sređena Cigančica. Naručila je voćni sok a ja koka-kolu. Primetio sam da je momcima kojima je malo pre prišla bilo krivo što je sela kod mene jer su je odmeravali non-stop, dok su devojke za susednim stolom čudno posmatrale prelepu Cigančicu i mene. Nisam se opterećivao time što drugi mogu da misle. Želeo sam više od svega da se zabavim sa ovom Cigančicom. Pošto je prihvatila da sedne sa mnom za sto odmah sam posumnjao da nije prostitutka. I druge devojke su nosile miniće ali ne ovako kratke kao moja Cigančica. Primetio sam da je odmeravala moj mobilni, kako sam obučen… Predstavila mi se, zvala se Ana.

Pitao sam je gde je bila na šta mi je odgovorila da se samo šetala a onda je ona mene pitala odakle sam jer se vidi da nisam iz Beograda. Kad smo krenuli prema garaži, rekla mi je da je odmah provalila da nisam iz Beograda po tome kako sam obučen. Kaže da je tek bila 100 odsto sigurna kad sam je pozvao da sedne sa mnom na piće. Ja sam joj rekao da mi se jako svidela i da sam zato rešio da je pozovem na piće, i dalje nisam verovao da joj treba prevoz ali nisam želeo ništa prvi da je pitam. Jedinu sumnju koju sam imao je ta da li je prostitutka ili samo prosi u seksi krpicama. Šta god da je ja sam bio spreman na sve kako bi išao što dalje sa ovom devojkom. Bio sam spreman i za jednu noć sa njom uz novčanu nadoknadu kao i za vezu. Toliko mi se baš dopala. I kad smo ušli u garažu, uhvatila me je za ruku i povukla na stranu.

- Slušaj, htela bi stvarno da ti se zahvalim na piću. Slagala sam te kad sam ti rekla da mi treba prevoz. Tako ja ustvari izvlačim koju paru za život. Oduševilo me je to što si me pozvao da sednem sa tobom za sto iako su kafići bili ovako puni. Ja sam Romkinja i iako sam svesna svog privlačnog izgleda nijedan dečko ovde se ne bi usudio da me pozove na piće pred ovoliko ljudi iako znam da me svi poželjno gledaju. Da li bi želeo da se malo zabaviš samnom? 

Kako je to pitanje postavila ne znam da li sam bio više sretan ili razočaran. Sretan sam bio jer sam sad bio siguran da ću dobiti ono što sam i hteo, odnosno seks sa super atraktivnom devojkom dok mi je sa druge strane bilo krivo što ovako lepa i simpatična Cigančica prodaje svoje telo.

- Ja uglavnom izvučem dovoljno love na taksi foru, ne prodajem svoje telo baš tako često, a i kad pristanem onda to radim samo sa momcima koji mi se svide. A ti mi se jako sviđaš - govorila je.

- Idemo do tvojih kola, tu ću ti ispuniti svaku želju. Videćeš da se nećeš pokajati.

Kad smo ušli u kola, ponovio sam joj da mi se baš sviđa ali nisam želeo ništa da preuzmem dok mi ne kaže koja li je cena za tu zabavu što nudi. Nasmejala se kad sam joj postavio pitanje i odgovorila kontrapitanjem…

- Za tebe 20 evra sigurno nije puno? Za tu cenu ja ću da ti pušim i dozvoliću ti da se igraš sa mojom pičkicom. Ako je puno samo reci? Onda ću da te častim - kazala je uz osmeh.

Samo 20 evra! Nisam mogao da verujem. Iz neke priče sa ortakom sam čuo da su cene puno veče za taj tip usluga. A da ne pominjem na to da su u Nemačkoj cene za ovaj tip usluga 2 puta veće i uz to treba da se bira oćeš li pušenje ili karanje inače su oko 40-50 evra za obe usluge. Moji ortaci iz Nemačke su često išli pa sam bio dobro obavešten a par puta sam i ja išao sa njima i snimao ribe iako nisam prelazio prag soba. Prihvatio sam ponudu, dao joj odmah 20 evra. Stavila ih je iznad volana i rekla.

- Samo ako zaslužim.

Stavio sam ruke na njene butine, imala je baš nežnu i glatku kožu. Bio sam napaljen ko konj i to već neko vreme. Jaja su počela da me bole koliko sam je želeo

Nagao sam se prema njoj i počeo da nežno ljubim njen vrat, obraz. Želeo sam i da je poljubim u usta ali ih je ona izmakla. Poštovao sam to pa više nisam pokušavao. Većina prostitutki to ne želi da radi. Ona je svoje ruke spustila prema mom šlicu i pocela da otkopčava moje bermude. Svo vreme se smeškala. Stavio sam ruku na njenu picu, i osetio kako svakim trenutnom postaje sve vlažnija dok joj ljubim vrat i mazim sike drugom rukom.

Zamolila me je da zastanem sekund i da joj pomognem da skinem bermude. Učinio sam to bez puno straha da nas neko iznenadi. Bile su baš gužve na parkingu ali sam imao baš povoljnu poziciju na vrhu garaže u samom ćošku. Bio sam okrenut ka zgradi preko puta i imao sam zamagljena stakla tako da smo mogli baš da se opustimo. Slatka Cigančica se oduševila kad je provuka ruke u moje gaće. Stekao sam naviku sa bivšom devojkom da brijem dlake sa kite i oko nje. Obožavala je da mi puši i volela je kad obrijem kitu tako da mi je to prešlo u naviku. Izvukla je kobasicu iz gaća i rekla:

- Joj, baš je lepa i velika, ti baš znaš da neguješ svoj kurac - kazala je.- Samo sa mnom je zaštita pre svega.

Uzela je kurton, stavila ga u usta i tako prislonila usta na kitu i navukla mi zaštitu. Zatim je rekla da sam spreman da uivam kao nikad do sada. Sklonio sam joj kosu rukama jer sam voleo da gledam devojke dok mi puše. Radila je to fenomenalno, uzimala ga je baš duboko i nikada nisam imao da se požalim na na dodir zuba. Devojka je bila pravi ekspert pušenja. Gutala ga je kao da joj je zadnji, menjala ritam. Uživala je u pušenju i nije se folirala. Pitao sam je da skine majicu kako bi je lakše mazio što je i učinila. Digla je minić i počela jednom rukom sebi da masira picu sve to dok je meni pušila karu. Radila je to tako dobro da je ne bi ni pitao za ništa više.

- Sviđa li ti se? - pitala je a zatim se bacila da mi liže jaja.

- Super si - uzvratio sam.

Ne sećam se da sam bio ovoliko napaljen da li zbog fenomenalne Cigančice ili samim mestom gde smo se nalazili.

- Oćeš sad da se igraš mojom pičkicom malo? - pitala je.

- Naravno - rekao sam.

Povukla je sedište maksimum pozadi i spustila ga i onda je na kolenima nasklonila pozadi. 

- Dođi iza mene, jebi me divljaku.

Više nije nosila minić i bila je samo u tangicama, pica joj je sada bila skroz mokra. To je bio dovoljan znak za mene da se napalila lepotica samo tako što mi pušila kitu. Imala je prelepu picu, takođe skroz obrijanu. To me je dodatno palilo. Ušao sam pažljivo u nju jer imam dosta debelu kitu tako da često zaboli devojke u prvom naletu. Bila je uska, tako da je uživancija bila još bolja za mene. Počeo sam lagano da se zabijam u nju da bi ritam ubrzao svakim naletom sve brže i brže i sve dublje i dublje. Rukama sam čas masirao njen klitoris, čas njene prelepe sikice koje su bile male ali prelepe.

Stenjala je sve više i više. Polako sam usporio ritam kako ne bi svršio prebrzo. Želeo sam više od svog zadovoljstva da i ona uživa

- Želiš da me namučiš lepi - rekla je.- Mnogo si dobar jebač.

Svo vreme sam joj tepao, govorio sam joj kako je lepa i video sam da joj se dopalo to. Kad sam ponovo ubrzao ritam i kad sam rukom pojačao ritam i pritisak na njen klitoris osetio sam njen orgazam. Celo telo joj se trznulo i naježilo i pustila je prijatan zvuk nesto drugačiji od onih ranije.

- Stani, molim te - preklinjala je.

Poslušao sam i bio sam baš sretan što sam uspeo da joj pružim uživanje. Povukao sam se iz nje. Sad sam ja zauzeo mesto suvozača dok je ona klečala ispred njega. Uhvatila me je za kitu i pohvalila što sam mislio i na nju. Rekla mi je da sam baš dobar i ne sebičan decko i da je drugi u ovoj situaciji uglavnom vređaju i da svršavaju za sekund.

- Na meni sada da tebe zadovoljim - rekla je, drkajući kitu i ližući mi jaja.

Skinula mi je kurton, i stavila drugi da bi ga još malo pušila. Sad sam imao još bolji pogled na njen rad jer je bila tačno ispred mene. Mogao sam lepo da vidim kako se moja kita zabija duboko u njena usta. Bio sam impresioniran time što je uspevala moj debeli kurac da primi skroz u usta. Odlično je kontrolisala moju kitu jer je tačno znala kad da smiri situaciju da ne bi tako svršio. Bila je svesna toga i svaki put kad bi to trebalo da se desi, pristajala je i bacala mi đavolski osmeh. Svidela mi se još više zbog toga jer većina prostitutki želi da svršiš što pre kako bi prešle na sledećeg. Došlo je vreme opet da posetim njenu slatku pičkicu, i hteo sam da joj ustupim mesto, što je ona odbila uz reči:

- Neee, ostani tu, sad je na meni da te zadovoljim, zaslužio si to - uspela je da se popne na isto sedište gde sam ja, čučnula je tako da je gledala prema meni i počela laganim pokretima guze da mi pruža veliko zadovoljstvo.

Ja sam je rukama pridržavao za zadnjicu pazeći tako da ne padne. Sad su joj usne bile na par centimetra od mojih. Gledli smo se pravo u oči dok je lagano primala moju kitu. Osmeha više nije bilo, oboje smo uživali u ovom laganom plesu. Uozbiljila je i svoj pogled i počela polako da primiče svoje usne ka mojim. Prvo smo se samo dodirnuli usnama, nakon čega smo se nežno poljubili pa je taj poljubac postajao sve divljiji dok nam se jezici nisu skroz ukrstili. Voleo sam taj prijatan osećaj da budem u njoj skroz. Jurio sam njen jezik mojim, stezao je za guzove. Ona ritam nije ubrzala i nije bilo potrebno za to. Osećao sam da se ekplozija priprema. Stao sam sa poljubcem i pokušao da je upozorim da svršavam. Ali pre nego što sam izgovorio te reči ona mi je začepila usta svojom rukom i sačekala da svršim u njoj. Osetio sam 6-7 trzaja iz kite, znao sam da je kurton pun sperme jer pre toga nisam svršavao oko nedelju dana što je za mene retkost jer ako nemam da jebem onda drkam bar jednom ili dvaput na dan.

PROČITAJTE JOŠ

538.373 VAKCINISANO U SRBIJI: Lider u Evropi!

POLICIJA RASTURILA KORONA ŽURKU: Više od 100 ljudi prekršilo mere!

OFANZIVNI VEZISTA IGRAĆE LIGU ŠAMPIONA: Zvezda REŠILA problem

NEVEROVATNO OTKRIĆE NAUČNIKA! Uspeli da ukrote misteriozni radioaktivni element koji NE POSTOJI U PRIRODI!

Osmehnula mi se, i ostala tako da mi sedi mirno na kiti neko vreme. Razmenili smo još koji poljubac i pohvalili jedno drugo. Povukla se sa mene, skinula kurton pun sperme i očistila mi kitu sa mokrim maramicama iz njene tašne. Poljubila ga i sela na mesto vozača pored mene. Ponudila mi je cigaru ali sam je odbio pošto ne pušim. Zapalila je i počela još par minuta razgovora na parkingu. Sve ukupno zabavljali smo se malo više od jednog sata da nisam video vreme što prolazi. Uzela je svojih deset evra i stavila u torbu, obukli smo se.

- Možeš li me sad stvarno odvesti negde? - pitala je.

Naravno bilo mi je zadovoljstvo, odvezao sam je na Novi Beograd i kad smo stigli na destinaciju, pre nego što je izašla zadržao sam je za ruku i rekao da pričeka sekund. Izvadio sam jos 50 evra iz novčanika i zamolio je da uzme jer mi je pružila ogromno zadovoljstvo koje neću nikada zaboraviti. Želeo sam nekako da je nagradim jer je stvarno bila fenomenalna. Bacao sam tonu para na poklone predhodnim devojkama koje sam imao da bi mi retko pružile ovako nezaboravan seks. Pogledala me je začuđeno, uzela pare u svoje ruke i tražila da uzmem svoj mobilni i zapišem njen broj.

- Zovi me kad hoćeš - kazala je.- Divan si dečko i za te pare će ti biti još bolje nego danas.

Otvorila je vrata izasla a zatim se nagnula ka svom sedištu i tu stavila pare.

- Ovo ćeš mi platiti sledeći put - u svom stilu se nasmejala, okrenula i nestala u mraku.

Prelepa, zgodna i ponosna Cigančica…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad