20°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

ZGRABIO SAM JE MUŠKI I ODNEO NA KREVET U SOBU: Poljubio joj sam joj usne tako da sam ih skoro odgrizao!

Jedna moja bivša cura znači tek smo zakuhavali vezu, ono sex bez obaveza, al preraste u nešto drugo i tako jedne večeri u lokalnom kaficu drugovi i ja pijemo a sto preko puta moja ex. tj. tadašnja cura koja se ispred svog drušva pravi da me ne vidi jer nije nikom rekla za nas.

I tako ja isprovociran odem do nje drugi dan na stan, a živela je na 6 katu, pozvonim, ona otvori u svom kućnom ogrtaču a ispod njega samo crne tangice.  Cura je izgledala top i volela je da je muško muško, da je uhvati i izjebe do besvesti da je se nabija na kurac i istovremeno treska po licu i po dupetu, naravno u granicama normale.

Ali taj dan izrevoltiran njenim ponašanjem u kafiću odma sa vrata sam je zgrabio onako muški i odneo na krevet u sobu, poljubio joj usne tako da sam ih skoro odgrizao, bacio je na krevet i opalio lagani šamar što ju je jos više uzbudilo. Rekla mi sto je ne možes jače, no nisam je više  hteo gledati u facu nego sam je okrenuo potrbuške te poderao njene crne tangice, uzeo joj ruke od iza leđa i zabio svoj nabrekli kurac u njezino dupe, da drito u dupe, bez predigre, bez ičeg i nabijao joj ga do bezsvesti, istovremeno udarajući je po njenim čvrstim guzovima.

Naravno kako je ovo bila moja osveta njoj, nisam obraćao pažnju hoce li ona svršiti, nego sam joj ga trpao celog slušajuci kako stenje i nagovarajući je da mi govori kako je mala kurvica, tako sam se prepalio da sam joj sa gustom napunio dupe sa spermom i ispraznio se celi u nju, te se ustao obukao i krenio prema liftu.

Da bi ona istrčala gola za mnom i rekla mi šta si me sad izjebao kao neku kurvetinu i ideš ka…. Sve po zasluzi, odgovorih joj.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar