20°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

ONA JE JAKO UZDISALA I GURALA MI GLAVU: Strgao sam joj gaćice i nabio glavu pod suknjicu i strastveno je dodirivao!

 Bila je luda za mnom ali u isto vreme jako napaljena. Cuo sam priču da voli da se j*be pa sam želeo da proverim.

Upoznali smo se i posle ne tako dugog vremena usli smo u vezu,u početku sam se razmišljao ali sam ipak prihvatio. Dogovorili smo se jedno vece da se nađemo u parku da prošetamo. Ona je nosila neki minić, majicu na bretele i sandale, a ja sam bio u trenerci jer mi je bilo lakše da je skinem.

Šetali smo parkom i ugledali napušten kafić,naravno predložio sam da odemo tamo sto ona nije htela.Ljubili smo se i posle nekoliko zavlačenja ruke u njene tange ipak je popustila. Čim smo ušli u kafić ja sam je sa vrata bacio na neku ugaonu koja je tu bila, strgao joj gaćice, nabio glavu pod suknjicu i strastveno poceo da ližem p*čku.

Ona je jako uzdisala i gurala mi glavu da joj sto jače ližem klitoris. Kad je svršila,ustala je, skinula mi trenerku, klekla i pocela da mi puši k*rac. To je radila kao porno zvezda. Nisam dugo izdrzao svršio sam joj u usta.

Kad smo se malo odmorili skinuli smo se skroz goli i nismo stajali, 14 puta za redom sam svršavao u nju, u svim pozama smo se kresali, na kraju mi je onako znojava i mokra jos jednom ispušila, opet sam joj svršio u usta i tad više ni ona ni ja nismo imali snage.

Posle toga smo nekoliko puta imali žestok s*ks ali vise nikad kao taj u parku u napuštenom kafiću. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar