0°C

Beograd

Photo: HAPPY TV

Izvor: Happy BSC

NATAŠA DRAKULIĆ ZA TV HAPPY O SERIJI "ZAUSTAVI VREME": Ovo je sapunica na svetskom nivou!

Golden Rose ad

Serija na koju se čekalo više od deset godina, uskoro se prikazuje na televiziji Happy. Tim povodom, gost jutarnjeg programa Dobro jutro Srbijo, bila je scenaristkinja Nataša Drakulić.

-Serija se bavi politikom. Imamo dva prijatelja, ali ministar može biti samo jedan. Ovo je sapunica. Deca od tih prijatelja su u ljubavnoj vezi. Ova serija je za mene bila jedan od najvećih izazova.

-Roman Majetić došao je u Beograd i zvao sve scenariste, on je pogledao moju ideju, negde smo se dogovorili kako to treba da izgleda, i ja sam sela to je bio posao od jutra do sutra. Serija je aktuelna, i verujem da neće izgubiti na aktuelnosti, rekla je scenaristkinja

PROČITAJTE JOŠ: ROMAN MAJETIĆ: GLUMCI S NESTRPLJENJEM OČEKUJU POČETAK EMITOVANJA SERIJE "ZAUSTAVI VREME"

Velika imena pominju se u samoj seriji. Režirali su Darko Bajić i Dušan Popović, radio je Roman Majetić. 

-Kao što su dobre sapunice za mlade glumce da se kale, tako su dobre i za pisce. One su matematika, projektuje  epizoda. Radi se o dvojici mladih prijatelja, čija se deca vole, i dolaze u situacije da izdaju jedan drugog zbog moći. Ministar može biti samo jedan. Oni ne shvataju da u jednom trenutku postaju samo marionete, njihov život se menja. Serija je pisana u periodu 2007.godine, a snimanje je završeno 2008.godine. Ovo je sapunica na svetskom nivou, rekla je Nataša.

-U ovoj seriji bila je prva uloga Petra Benčine. Drago mi je da su se ti kvaliteti i pokazali. Ovo je divno iskustvo. Sapunice treba da zabave, a i da utičete na ljude. Pre svega jedno opuštanje, i da navijamo za ljubavnu priču, rekla je scenaristkinja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad