1°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Tanjug

"OVO JE NAŠA REALNOST": Ćavi ne beži od odgovornosti nakon debakla, otkrio šta je rekao svojim igračima i koji je Barsin cilj

Fudbaleri Barselone doživeli su pravu noćnu moru u Nemačkoj, pošto su poraženi od moćnog Bajerna rezultatom 3:0.

Nakon ispadanja iz elitnog takmičenja, trener španskog giganta Ćavi Hernandez istakao je da je ovo realna slika, kao i da je svojim igračima rekao da od danas počinje nova faza.

- Danas su bili bolji, nadmoćniji. Pokušali smo, pritisnuli smo ih jako. U prvom delu su imali više od igre i potčinili su nas. Ovo je naša surova realnost. Danas počinje nova etapa. Moramo biti zahtevniji prema sebi, imati veća očekivanja. Mogao bi ovaj poraz biti naša prekretnica i prilika da promenimo mnoge stvari - rekao je čuveni fudbaler nakon poraza i potom dodao:

- Suočićemo se sa realnošću i bićemo dostojanstveni. Radićemo na tome da dovedemo Barselonu na nivo na kojem zaslućuje da bude, a to nije Liga Evrope. Ipak, Liga Evrope je naša realnost u ovom trenutku. Treba da se pomirimo sa tom činjenicom - oštar je novi trener Barselone.

On preuzima odgovornost na sebe.

- Različite okolnosti dovele su do ovoga večeras. Preuzimam odgovornost. Mislio sam da možemo da prođemo, a nismo. Ponavljam, radićemo naporno kako bismo postavili Barselonu na mesto gde zaslužuje da bude - rekao je Ćavi, koji veruje da njegovi puleni mogu osovjiti Ligu Evrope.

Podsetimo, prvi put od sezone 2003/2004. Barselona će igrati u Ligi Evrope.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika (1)

Bg Dex 1970

Ovo odavno nije ta Barsa koju znamo. Ne, nije odlazak Mesija toliko uticao na klub, ali činjenica je da Barsa neće imati više ono što je imala sa njim. Navijam za Barsu od Romaria pa na ovamo i nikada se nije dešavalo ovo što se trenutno dešava u Barsi. Da će biti bolje, biće, ali kada i na koji način? Ovi igrači, mlađe generacije, koji su juče igrali protiv Bajerna, nisu dostojni da nose dres, a kamoli da igraju za Barsu.


Ostavite komentar
Golden Rose ad