0°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Srbija Danas

OBOGATITE VAŠU TRPEZU: "Karavan zimnice" ovog vikenda na pijaci "Palilula"

Pijaca "Palilula" biće kao i uvek  mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.  

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.  

Organizacijom "Karavana zimnice" JKP "Gradske pijace" pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku i u lancu plasmana autentičnih domaćih proizvoda. 

"Pijačni karavani na beogradskim pijacama", organizuju se od 2015. godine na centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih  proizvoda na pijaci u svom komšiluku.

Ponesite cegere i 11. i 12. decembra  od 08 do 16 sati posetite pijacu „Palilula“ ! Ulaz slobodan!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad