23°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Happy BSC

Najgledanija kolažna emisija: PRELO U NAŠEM SOKAKU od sada i PETKOM! (12.50)

Kroz sadržajnu edukativnu i zabavnu emisiju „Prelo u našem sokaku“ do sada je predstavljeno više desetina opština, a od ovog petka gledaoci će moći da uživaju u tri epizode nedeljno! 

Uigran tim stoji iza višesatnog programa koji vas uveseljava iz nedelje u nedelju,a  ovog petka očekuje vas još jedna šarenolika priča upakovana u kolažni format emisije „Prelo u našem sokaku“ na programu Happy televizije.

Ovaj put, atraktivni plesači plesne grupe „Studio Ris“ izvešće tri neverovatne koreografije čiji je autor Nikola Korać. 

Jelena Zelinska, ruska spisateljica i autor knjige u kojoj se opisuju srpska tradicija, kultura, turizam i kulinarstvo, biće gost u studiju.

Tatjana Relić priprema tradicionalne specijalitete u kuhinji pored dramske umetnice Nade Blam koja će i petkom govoriti gledaocima kratke priče i mudrosti.

Govorićemo i na temu vazduhoplovne tehnike helikopterske jedinice, najavićemo i jedan humanitarni performans, vratićemo se i u prošlost jer ćemo predstaviti i najboljeg strelca stare Jugoslavije, Slobodana Gavrića.

Vladimir Šarenac, jedan od najuspešnijih odbojkaških trenera govoriće o afirmaciji dece u sportu.

Tu je i priča o Vladi Kaniću, autoru čuvene melodije „Ima jedan kućerak u Sremu“.

Muzički gosti su Era Ojdanić, Zorana Iđuški, irski orkestar Hard Green i dva mlada harmonikaša od po samo osam godina koja će nam odsvirati jedno kolo.

Pratite nas od 12.15 samo na televiziji Happy  jer obećavamo dobru zabavu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar