12°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

EKSKLUZIVNO ZA "VIKEND JUTRO" advokat porodice Milošević: MARIJA I MARKO NE GLEDAJU SERIJU! NIKO IH NIJE PITAO NIŠTA PRE SNIMANJA (VIDEO)

Gosti najgledanijeg jutarnjeg programa "Vikend jutro" na Happy televiziji kod Jovane Jeremić i Božidara Gutića su Slavica Đukić Dejanović članica SPS- a i Dragoljub Tomašević advokat Marka i Marije Milošević 

Kako je izgledala noć hapšenja Slobodana Miloševića priča nam svedok događaja Slavica Đukić Dejanović. O tome kako se osećaju Marko i Marija Milošević, kakve utiske imaju o seriji i da li će biti pokrenuta tužba kako je Marija najavila, priča nam advokat Dragoljub Tomašević.

O noći hapšenja Slobodana Miloševića i odnosu sa Mirom Marković:

- Dvadeset godinina nije velika distanca, ali je dovoljna da se napravi ovakva serija. Ja bi čestitala svima koji su radili na seriji. Katarina Žutić je do te mere neke moje detalje unela u ulogu, da sam ja zadovoljna i čast mi je. Mira Marković nije imala materijala da se nekako loše ponaša prema meni. Ona je imala dostojanstvo i specifičnost da napravi zid oko sebe. Nikada je nisam videla da se prenemaže, nisam joj nikada davala pomoć kao psiholog. Ja razumem da umetnička granica postoji. Ja nikada Miloševića nisam čula da psuje. Uvek je bio obučen u odelo. Nikada nije bio nepristojan. Nikda nije rekao da će presuditi porodici, i nije držao pištolj. Tražio je uslove za svoju porodicu i želeo je da suđenje bude ovde, ali je znao da će ići u Hag. Mira Marković nije imala takav odnos prema ljudima iz okruženja, ta scena oko služavke u seriji je više umetnička sloboda. Ona je uvek govorila sve u lice. Ona je imala teško detinjstvo i te poslednice ispoljavala je kasnije kroz svoje ponašanje, umela je da bude hladna i specifična. Ali je bila njvoljenija žena. Slobodan je uvek brinuo o njoj. Mislim da je za decu ova serija bolna, i da se svaka njihova reakcija mora razumeti- rekla je Slavica Đukić Dejanović.

PROČITAJTE JOŠ

TEŠKA NOĆ ZA DEŽURNE LEKARE: Hitna pomoć imala 118 poziva!

PET GODINA od ubistva Jelene Marijanović

Nemačka stavila Hrvatsku na listu RIZIČNIH ZEMALJA

Košarkaši Zvezde POBEDILI Makabi!

Advokat Tomašević o Mariji i Marku Milošević i seriji:

- Čitav jedan kontekst kroz dvadeset godina preko Marije, Marka i Mire vodio je na to da se uruši sve o Slobodanu Miloševiću. Sredinom maja prošle godine,  objavljeno je da će biti prikazana serija. ja sam u kolsutancijama sa Marijom i Markom Milošević uputio jedno pismo vezano za najavljenu seriju. Radi distance sam ispoštovao stav porodice da se oko svih dešavanja obati pažnja. Činjenica je da u vezi namere snimanja serije niko nije kontaktirao porodicu Slobodana Miloševića. Upozorenje iz pisma je bilo da će se ako dođe do snimanja serije, uslediti tužpe prema zakonu. Niko iz te produkcije nije odgoorio. Dragan Bujošević je jedini odgovorio i rekao da državna televizija ne snima seriju na tu temu. A vidimo da se emituje sada. Medijska satanizacija bi tek nastala kada bi mi njih tužili sada. Ova serija je iskrivljavanje suštine događaja svih aktera te noći. Te noći se desila otmica Slobodana Miloševića. Niko od članova porodice, čak ni ja kao punomoćnik nisu dobili prostor da kažu istinu. Milošević je bio gospodni. On nikada ne bi tako pištoljem pretio nikome. Radi se o relativizaciji te  politike kako bi se opravdao čin hapšenja i izručenja Slobodana Miloševića. Žašto su noću hapsili Sloboda? Tada su uleteli ljudi sa čarapama na glavi, pucali po vili. To nisu bili policajci, nego kriminalci, Marija i Marko neće tužiti ljude koji su pravili seriju. Oni ne gledaju seriju - rekao je advokat Tomašević.

Celo gostovanje pogledajte u videu:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti