21°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: ALO

Usporen saobraćaj kod Straževice zbog radova!

Na Obilaznici oko Beograda, od tunela „Straževica" ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno, saopštili su Putevi Srbije.

Učesnici u saobraćaju se mole da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

PROČITAJTE JOŠ

TEŠKA NOĆ ZA DEŽURNE LEKARE: Hitna pomoć imala 118 poziva!

PET GODINA od ubistva Jelene Marijanović

Nemačka stavila Hrvatsku na listu RIZIČNIH ZEMALJA

Košarkaši Zvezde POBEDILI Makabi!

Na putu Boljevci - Obrenovac, izvode se radovi na sanaciji kolovoza, tako daj na snazi obustava saobraćaja.

Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca - auto-put Miloš Veliki.

Auto-put E-763, Surčin - Obrenovac, od 1. aprila 7. aprila od 8 do 16 časova radovi u pokretu na ispiranju kišne kanalizacije u zaustavnoj saobraćajnoj traci, u smeru ka Obrenovcu. Radovi se neće izvoditi 3. i 4. aprila.

Auto-put E-75, petlja „Grdelica“ - petlja „Vladičin Han“, u zoni petlje Vladičin Han, do 10. aprila izmena režima saobraćaja zbog završnih radova na sanaciji odvodnog kanala. Za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka u levoj kolovoznoj traci u smeru ka Grdelici, u dužini od 100 m, u zoni petlje Vladičin Han.

Auto-put E-70, u zoni petlje Ruma, od 3. aprila radovi na pojačanom održavanju, u smeru ka Beogradu. Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti