23°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

On je nju ZVERSKI UBIO, patolog nije mogao da je sastavi za kovčeg! GLEDAJTE EMISIJU "NA PRAVOM MESTU"

Počela je emisija "Na pravom mestu" na Happy televiziji.

OVO MORATE ZNATI:

LISTA DOBITNIKA: Oni su dobili vredne nagrade u "Naslovnoj strani"!

NESREĆA KOD KNIĆA: Devojka (20) se utopila u Gružanskom jezeru

VUČIĆ SUTRA U OBRENOVCU I UBU: Predsednik kreće sa obilaskom mobilnih punktova za vakcinaciju!

NESTALA DEVOJKA (20) U BEOGRADU: Mira jutros krenula na posao i od tada od nje ni traga ni gla

U večerašnjoj emisiji tema je "Porodično nasilje".

Potresne scene iz života žrtva nasilja, kako prepoznati nasilje i kako se odbraniti saznanje "Na pravom mestu" sa gostima Snežanom Repac, psihologom, Edmund Červenko, otac ubijene devojke, Hajrija Ramadan, udruženje žrtava nasilja, Snežanom Stojanović novinarkom Alo.

Sve više možemo pročitati u medijima naslove da bi trebalo da stavimo akcenat na ovu temu i da govorimo o nasilju i o onim ljudima o kojima se piše u crnoj hronici, zašto je to baš tako, pitala je voditelja Antonela, novinarku crne hronike Snežanu Stojanović.

- Ja kao novinar crne hronike mogu to da potvrdim jer nažalost o tome svakodnevno pišemo tome, sve češće se dešava da napušteni muževi ubijaju svoje supruge, kada se malo bolje analiziraju ti slučajevi, utvrdi se da su te žene godinama trpele nasilje!  - Odgovorila je Snežana.

- Vi ste novinar crne hronike, ovih dana smo imali više ubistava u porodici, zašto mislite da je to tako? - Upitala je voditeljka emisije.

- Ljudi su zbog situacije u kojoj živimo, nezaposlenosti, teške ekonomske situacije, razni su razlozi... - odgovorila je novinarka.

- Gospodine Červenko vi ste na svojo koži osetili to, vi ste zatekli i našli svoju ćerku koja je preminula od udaraca svog dečka - rekla je voditelja Antonela Červenku, ocu devojke pretučene na smrt.

- Meni je javila moja unuka kojoj je policajac javio šta se desilo, ništa na to nije nagoveštavalo, ona se nije žalila meni, krila je jer joj je on pretio "ako ti budeš nekome rekla kako se ja ponašam prema tebi ubiću i tebe i tatu i tvog brata a i sestru", tako joj je govorio.

Patolog koji je pregledao je rekao da su se namučili i da nisu znali da je sastave i stave u kovčeg. On je nju zverski ubijao bez samilosti! Njoj se deo jetre zalepio na plafon, zamislite onda kakvi su to udarci bili! - odgovorio je Edmund.

Zatim je voditeljka emsije upitala Snežanu, poznatog psihologa, da da stručno mišljenje.

- Snežana, kakav je profil ličnosti osobe koja može ovako da ubije?

- Meni je žao što ne postoji smrtna presuda, taj neko definitivno ne zaslužuje taj tretman društva da ostane u zatvoru! Težak psihopata, obično ubice imaju mentalne poremećaje ali ne mora da znači! Ja sam za to da se mnogo veća pažnja usmeri ka toj nekoj ranoj prevenciji. Oni hoće moć oni hoće vlasništvo nad žrtvom nad kojom vrše nasilje! -

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar