21°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

POSLE RUČKA U BEOGRADU: Saznajte na Happy televiziji da li je prestonica dovoljno velika da primi sve koji bi želeli da žive u njoj

Emisija "Posle ručka" je na programu Happy televizije danas od 15.00 časova.

Prestonica svake godine dobije 100 novih Beograđana! Kako to utiče na grad i mentalitet u njemu. Ko se danas smatra pravim Beorađaninom? Da li je Beograd dovoljno veliki da primi sve koji bi želeli da žive u njemu? 

Pored osnovnih pitanja koje pokreću svi građani prestonice, saznajte i kako se rukovotstvo grada nosi sa svim izazovima.

Ovo su samo neka od pitanja o kojima se diskutuje u emisiji.Kako opstati i ostati u Beogradu danas?

Odgovore na ova pitanja najbolje će dati gradonačelnik Beograda Prof. Dr Zoran Radojičić, koji je gost u emisiji. Pored njega, temu će obrazlagati medijski analitičar Nebojša Krstić, kao i ugostitelj, i nekadašnji maneken, Đorđe Kortina. Dok će viđenje iz perspektive građanina Beograda dati naš čuveni glumac Svetislav Bule Goncić.

Ostanite uz Happy televiziju i saznajte odgovore na pitanja koja sve više pogađaju prestonicu.

Današnja emisija POSLE RUČKA U BEOGRADU  je sufinansiran projekat od strane grada Beograda, Gradske uprave grada Beograda I Sekretarijata za informisanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar