23°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: kurir

BESPLATNO KORIŠĆENJE TERETANA, SAUNE I PARKINGA: Evo pod kojim uslovima VAKCINISANI mogu po ove nagrade!

Ujedinjeni festivali Srbije pozvali su danas studente da se sutra, u petak, vakcinišu na mobilnom punktu ispred Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, i dobiju nagrade za to.

- Svi studenti koji se vakcinišu, kao i oni koji su već primili vakcinu, dobiće mesec dana besplatnog korišćenja teretane i saune, kao i parkinga u okviru Studentskog centra, koje mogu iskoristiti do kraja tekuće godine. Ujedinjeni festivali Srbije pripremili su više od 100 ulaznica i raznih nagrada za sve koji dodju na vakcinaciju, navodi se u saopštenju Ujedinjeni festivali Srbije.

VAŽNO

EKSKLUZIVNO U "NA PRAVOM MESTU": Zašto su Srbi trn u oku celom svetu?!

POČASNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA : Srbija je jedan od najvećih prijatelja i partnera Kine u Evropi

JEZIVA ISPOVEST ŽRTVE LAŽNE DOKTORKE: IZ OČIJU MI JE CURIO GNOJ!

NOVI KORONA PRESEK: Sedam pacijenata preminulo od posledica virusa

VAŽAN SASTANAK: Petković sa ambasadorom Kipra o Kosovu i Metohiji

Autobus adaptiran u mobilni punkt za vakcinaciju, biće ispred Saobraćajnog fakulteta u Beogradu u petak, 11. juna, od 10 do 16 časova. Biće dostupne vakcine "Fajzer" i "Sinofarm".

Pored studenata moći će da se vakcinišu i ostali građani.

- Ovim putem Ustanova Studentski centar 'Beograd', zajedno sa Gradom Beogradom, GSP-om i svim nadležnim zdravstvenim ustanovama, apeluje na sve studente i ostale građane da se vakcinišu, i na taj način zaštite sebe, svoje porodice i budu odgovorni prema društvu u celini, ukazuje se u saopštenju.

Akciju vakcinacije u petak podržali su i Ujedinjeni festivali Srbije koje čine EXIT, Beerfest, Lovefest, Arsenal fest i Nisville.

- Ova akcija deo je nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih kako bi se do 21. juna vakcinisalo najmanje 50 odsto punoletnog stanovništva Srbije i započelo otvaranje države, saopštili su oni.

- Zahvaljujući kampanjama proces vakcinacije se proteklih nedelja ubrzao, pa je do željenog cilja ostalo da se vakciniše svega dva odsto, dok je u isto vreme epidemiološka situacija drastično poboljšana, naglašeno je u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar