23°C

Beograd

Photo: amss

Izvor: tanjug

AMSS! Pojačan saobraćaj na svim deonicama zbog odmora

Automoto savez Srbije upozorava vozače na povremeno pojačan intenzitet saobraćaja zbog početka letnje turističke sezone, ali i na veoma toplo vreme koje se očekuje narednih dana.

VAŽNO

VUČIĆ DOVODI INVESTITORE: Za pet godina u Medveđu uloženo više nego u poslednjih 7 DECENIJA!

LEKARI APELUJU: NE IZLAZITE NAPOLJE BEZ OVOGA!

ZAHVALNOST HEROJIMA KOJI SU ZGAZILI HITLERA: Stefanović u Rusiji: Srbija nikada ne sme da zaboravi ZAJEDNIČKO PRIJATELJSTVO (GALERIJA)

TROPSKI TALAS U SRBIJI! Tremperature preko 30 stepeni u svim gradovima

KORONA PRESEK U SRBIJI: Ovo su najnovije brojke!


Kad je reč o najaktuelnijim izmenama u režiu saobraća AMS S navodi da se još sutra čišti i pere tunel Lipak na Obilaznici oko Beograda.

Do 9. jula zbog radova na popravci kolovoza na auto-putu Novi Sad - Subotica na deonici između petlje Vrbas i petlje Feketići saobraćaj će biti preusmeren na kolovoznu traku koja vodi ka Novom Sadu, a koja je sada dvosmerna.

Takođe, saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom koja vodi ka Subotici, do isključenja sa auto-puta na petlju Feketić, kao i od uključenja na autoput sa petlje Feketić, kako bi učesnicima u saobraćaju bilo omogućeno uključenje/isključenje na petlji Feketić.

Do sutra će se izvoditi radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije, na deonici petlja Gradina - granični prelaz BUG/SRB, a tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru ka Nišu, dok se saobraćaj u zoni radova iz pravca graničnog prelaza Gradina preusmerava na paralelnu saobraćajnicu sa auto-putem. Saobraćaj u smeru ka graničnom prelazu Gradina odvija se normalno desnom kolovoznom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije nema zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima,

Na teretnim terminalima se čeka 180 minuta na izlazu iz zemlje na prelazu Šid, a isto toliko na Batrovcima i Kelebiji. Na Gradini i Horgošu se čeka 60 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar