0°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Dobro jutro Srbijo

Izvor: Happy BSC

SAZNAJTE PRVI U "VIKEND JUTRU": Ko zapravo želi da nam sruši iskonske tradicionalne vrednosti? Koliko je korona zbližila porodice? Kome smeta srpski manastir na Cetinju?

Golden Rose ad

U "Vikend jutru" voditelji Božidar Gutić i Kruna Mitrović razgovaraće kao i do sada sa gostima o aktuelnim temama u zemlji i regionu.

Boro Antelj- major, Milan Kuzmanović- centar za društvenu stabilnost i Raja Rodic- bivši vlasnik novina "Kurir" i "Glas javnosti" govoriće o obrazovanju kao prioritetu kod mladih, zatim zašto Hrvati vode intenzivnu kampanju protiv Srbije i da Evropska unija mora da ispuni svoju obavezu prema Balkanu kako tvrdi austrijski kancelar.

PROČITAJTE JOŠGUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Putnička vozila na Preševu čekaju pola sata, dok na Batrovcima i do sat vremena!

U nastavku Vikend jutra Vjerica Radeta- političar i Bata Jugović- Srpska napredna stranka govoriće o tome ko posle sednice glavnog odbora SNS ide u političku istoriju, zatim da li će uskoro biti obelodanjeno ko je zaverenik protiv predsednika i kome "krtice" u vrhu vlasti polažu račune.

Milica Zavetnica, prof dr Alek Račić i Zoran Milosavljević- političar govoriće o tome ko zapravo želi da nam sruši iskonske tradicionalne vrednosti, koliko je korona zbližila porodice i može li roditelj biti moderan u duhu srpske baštine.

PROČITAJTE JOŠZavršena trka "1300 kaplara" STEFANOVIĆ ČESTITAO pobednicima

O tome kome smeta srpski manastir na Cetinju, zašto Crna Gora treba da beži od srpskih korena i kralj Nikola spevao himnu o Prizrenu i Dušanovom carstvu govoriće Vladimir Dobrosavljević- predsednik uizvršnog odbora narodne stranke i  Nebojša Medojević- političar iz Crne Gore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad