11°C

Beograd

Photo: HappyBSC/kuvar

Izvor: Happy BSC

KUVAR SAŠA MIŠIĆ U EMISIJI "SAVETNIK": Ko je bolji u kuhinji - žene ili muškarci?!

Golden Rose ad

U emisiji "Savetnik" govorilo se o tajnama, greškama i zabludama u našim kuhinjama.

Gost emisije bio je Saša Mišić po zanimanju kuvar i on je govorio o tome.

- Žene imaju više iskustva od muškaraca u kuhinjama, jer dugo godina kuvaju. One su bolji kuvari, dok su pravi stručnjaci mišljenja da su muškarci bolji kuvari.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA NA KiM:Zaraženo 34 osoba korona virusom!

- Ja lično istražujem kulturu ishrane i pamtim sve. Ženske kuhinje su oduvek bile dosta čistije i urednije, a muške brže i kreativnije.  Od 2008. godine od kada se time bavim sve više vidim da ima kvalitetne i ozbiljne profesionalnosti. Za kuvanje čistoća kuhinje je početak svega.

- Najgora kuhinja koje se sećam bila je u Nemačkoj. Kod nas su sve bolji uslovi za rad u kuhinjama. Uslovi su dati, svaka zemlja treba da investira u higijenu.

PROČITAJTE JOŠGLEDAJTE NAS U EMISIJI "SAVETNIK": Tajne, greške i zablude u našim kuhinjama! HAPPY TV (13:05)

- Često se greši više se investira u interijer restorana, a na kuhinju se toliko ne obraća pažnja. U svetu se dosta manipuliše hranom, dok kod nas i ne toliko. Naše institucije koje se bave ispravnošću hrane dobro rade svoj posao- istakao je kuvar Saša Mišić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad