11°C

Beograd

Photo: youTube, Genute Kastantinaviciene

Izvor: Blic

REČI KOJE SLAMAJU SRCA: Evo šta je imala da kaže UDOVICA DOKTORA COLIĆA!

Golden Rose ad

Poznati doktor medicine Miodrag Colić, koji je u našoj zemlji, ali i širom sveta, bio sinonim za plastičnu i estetsku hirurgiju preminuo je juče u 64. godini. Od dr Miodraga opraštaju se brojni prijatelji i poznanici, a njegova supruga Angelina Atlagić bez reči je svom suprugu uputila poslednji pozdrav na društvenim mrežama.

Angelina, inače priznata umetnica i kostimograf, podelila je fotografiju na kojoj pozira zagrljena i nasmejana sa suprugom na Šri Lanki, gde je par boravio od početka pandemije korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO BRAT MIODRAGA COLIĆA: Imao je neurološke probleme dugi niz godina!

Ova dama i Miodrag su bili veliki i strastveni zaljubljenici u putovanja, a zajedno su putovali na najneobičnije i najudaljenije tačke Zemlje.

- Poslednjih godina često je bila moj saputnik, mada joj to nije uvek lako padalo. Posle teških i zahtevnih predstava bio joj je potreban pravi odmor, a to ova moja putovanja često nisu bila. Puno je tu bilo dugih, iscrpljujućih prekookeanskih letova u trajanju od po trideset sati, presedanja po raznim aerodromima, sletanja na poljane bez piste i rizičnih letova malim avionima za samo dva putnika kroz olujne oblake, borba sa malaričnim komarcima, sedenja na krateru aktivnog vulkana, jahanje po afričkim zabitima, pa i deportacija koju smo doživeli u Svazilendu, jer nismo imali vizu - ispričao je Miodrag a njegova supruga je dodala:

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO BRAT MIODRAGA COLIĆA: Imao je neurološke probleme dugi niz godina!

- Miodrag je uvek pun planova, za njega ne postoji prazan hod, čak ni sada kada je obišao sve zemlje sveta. Često spominje Murmansk, Vladivostok, Kareliju, Foklandska ostrva. Sada sam se već navikla da putujemo na mesta za koja često nisam ni čula da postoje ili sam smatrala da tamo nema šta da se vidi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad