4°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

EMISIJA "SAVETNIK" U 13.45h NA HAPPY TV: Da li je tržište nepokretnosti u Srbiji doživelo ekspanziju?

Svaki problem ima rešenje, gledajte emisiju "Savetnik" na televiziji Happy TV sa početkom od 13.45h 

Ne propustite priliku da postavite pitanja i dobijete prave odgovore. Brzo, tačno, jasno, sve što vas zanima saznaćete  u emisiji "Savetnik" naše televizije, Vama na raspolaganju biće stručnjaci za pomoć u  rešavanju svakog problema. Za vašu lepšu i lakšu svakodnevicu, pomoći će vam saveti iz emisije "Savetnik".

Jovan Romanić voditelj ove emisije sprovešće vas kroz sve pravne i zakonste začkoljice koje možete očekivati u ovoj temi i rastumačiti srazmeru cene ponude i tražnje nekretnine. 

PROČITAJTE JOŠ:  OTKRIVAMO: TRAGOVI I MOTIVI- Rasvetljavanje misterije ubistva porodice Đokić!

Tema: Tržište nepokretnosti 

Gost: Milić Đoković  je magistar menadžmenta nekretnina. Trenutno radi u Institutu za nekretnine kao savetnik direktora, vodeći konsultant za procenu vrednosti nepokretnosti i investicioni konsalting.

Ne propustite da od 13.45 budete uz HappyTV 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad