12°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Kutak.net

NA FRUŠKOJ GORI KAO U KOŠNICI Kolone vozila stigle iz Beograda i Novog Sada (FOTO)

Golden Rose ad

Uprkos svim zabranama i ograničenjima kretanja ko god je bio u mogućnosti, iznajmio je svoje parče prirode s namerom da organizuje tradicionalni provomajski uranak.

Potražnja za vikendicama i kućama sa dvorištem drastično je skočila, a ovog vikenda naročito, jer se slavi Praznik rada, kod nas – sinonim za roštiljanje u prirodi.

Ka pojedinim mestima na popularnom Fruškaću još u četvrtak krenule su kolone vozila iz Beograda i Novog Sada, a kako se saznaje cena iznajmljivanja vikendice po danu kreće se od 30 do 50 evra. U nju obično može da stane jedna prosečna porodica. Na nekim mestima mogu se naći i prostrane kuće sa bazenima i raznim dodatnim sadržajima, pa se cene takvih više hacijendi nego vikendica kreću od 100 do čak 300 evra po danu.

– Ove godine ima mnogo Novosađana i Beograđana koje zovu više nego inače. Mogu vam reći da je sve popunjeno vikendima, nemamo mesta. Za Prvi maj smo već izdali vikendicu. Uglavnom dolaze četvoročlane porodice iz Beograda. Sve vikendice u ovom naselju su iznajmljene za praznike. Priroda je predivna, a opet kuće nisu toliko skupe, od 20, 30 do 40 evra po danu – rekla je vlasnica jedne vikednice Jelena, za portal Mitrovica.info.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

POLICIJSKI ČAS DO SUBOTE U PET UJUTRU: Penzioneri u šetnju dva puta

Kina odbila da SZO učestvuje u istrazi o poreklu koronavirusa

I DOBRA I LOŠA VEST: Doktorka Darija o korona virusu

Merkelova kritikovala vodećeg nemačkog virusologa

TRAGEDIJA NA SREBRNOM JEZERU Policija traga za nestalim

OD PONEDELJKA NOVA PRAVILA U KAFIĆIMA: Evo ko mora da nosi masku i rukavice

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad