-2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

HIT SNIMAK NARODNOG POSLANIKA! Dok je govorio, dobio POLJUBAC od teleta (FOTO+VIDEO)

Svi se sećamo kako su snimaka kako su pojedini političari obilazili štale i ljubili krave tokom predizborne kampanje, sada se desilo nešto sasvim drugačije. 

VESTI DANA

(UŽIVO) LOKALNI IZBORI U HERCEG NOVOM: Do 10 časaova glasalo 17.36 odsto birača

SVETSKI MEDIJI ODUŠEVLJENO BRUJE O NAŠOJ ZEMLJI! PBS: Srbija pobeđuje koronu! (FOTO, VIDEO)

PARADA POBEDE ZAVRŠENA: Crvena armija pokazala koliko je MOĆNA! (FOTO, VIDEO)

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić iz Svrljiga, poznat po tome što svaki govor počinje rečima kako dolazi iz najlepše opštine je otišao korak dalje.

Miletić se bavi poljoprivredom i poznat javnosti po zalaganju za razvoj sela, veća ulaganja u poljoprivredu i stočarstvo, naročito kada je reč o nerazvijenim područjima.  

- Potrebno je ulagati u nerazvijena područja, kao što je jugoistok Srbije, ali i mnogi drugi delovi Srbije kojima je pomoć neophodna. Na jugoistoku dominira poljoprivreda, a poljoprivrede nema bez jakog stočarstva – poručuje narodni poslanik. 

Da je stočarstvo osnovni stub poljoprivrede, pokazuje ličnim primerom uzgajajući životinje na svom gazdinstvu u selu Plužina.  

Narodnog poslanika voli i podržava narod, ali sudeći po fotografijama, njega vole i domaće životinje. On je nedavno, takođe, oduševio građane video-snimkom iz štale u kome je poručio da će se boriti za stočarstvo. 

O OVOME SE PRIČA

VOZAČI, DANAS SE NAORUŽAJTE STRPLJENJEM: Pojačan saobraćaj očekuje se tokom popodneva

DUGOROČNA PROGNOZA: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje narednih dana

ZLO ĆE POBEĆI OD VAS AKO PROČITATE OVU MOLITVU: Danas se slavi SVETA NEDELJA i svetomučenik Vasilije

Miletić, koji je i predsednik Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim – nerazvijenim područjima Republike Srbije – područjima sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi, poziva poljoprivrednike da konkurišu za novčane podsticaje koje daje država u saradnji sa Svetskom bankom.  

- Po ovom konkursu, novac se dobija unapred, 50 odsto bespovratnih sredstava, 40 odsto je kreditna podrška i 10 odsto mora poljoprivrednik sam da obezbedi. Da bi se kupio traktor, ili bilo šta od mehanizacije, najmanja vrednost mora biti 20.000 evra, ne može da se kupi samo poljoprivredno zemljište – objasnio je Miletić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika (1)

Svetlana

Bravo za poslanika!


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad