16°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

DRECUN SAMO U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD - svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Milovan Drecun, predsenik skupštinskog Odbora, govorio je o dijalogu Beograda i Prištine, i osvrnuo se na izjave Kurtija u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

VAŽNO:

VESIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Kakva god kazna da bude za "bahatog" vozača - ona nikada neće vratiti malog Stefana!

VUČIĆ o kandidaturi za predsednika Srbije: POBEDIĆE NORMALNA I PRISTOJNA SRBIJA

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: OVAKVA JE ATMOSFERA U TOKIJU, naši sportisti su spremni za NOVE POBEDE NA OI

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Vraćaju se PAKLENE VRUĆINE, ali nas večeras čeka i NAGLA PROMENA!

- Kurti neće da se pripremi da se ozbiljno razgovara o dnevnom redu. Ništa nije hteo da prihvati, neće ZSO. Onda je usledila priprema drugog sastanka. Ponudio je četiri principa. Ide svesno da minira sastanak, pa onda ponudi neki svoj papir. On će kad-tad odustati od te prazne priče. Oni se boje Srbije koja nije na kolenima. Pozicioniramo se veoma dobro na međunarodnom planu. Imamo izuzetan ekonomski rast. Ko je mogao da zamisli da će ona propala Srbija sada imati najveći rast bruto društvenog proizvoda u Evropi, objasnio je Drecun.

- Preko lažne priče o genocidu pokazaju brutalan napad na celokupan srpski narod. Bio je genocid na Srbima! Hoće li Incko da uhapsi te srpske majke, hajde da vidimo, rekao je.

- On je znao da će predsednik Vučić da stavi na sto te incidente, tih 80 incidenata, pa je već došao sa spremnim odgovorom. Genocid se sprovodi na KiM, nad Srbima, naglasio je Drecun.

- Posle navodna tri genocida nad njima, njih ima mnogo više nego Srba. Onda vam je sve jasno nad kim je izvršen genocid. Cela priča usmerena je ka tome da se istina zataška, a mi tu istinu moramo da ispričamo našem narodu, rekao je za Happy tv.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar