20°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen /RSFranceIDF

Izvor: Tanjug

JP Srbijagas radove na području Beograda završava večeras

JP „Srbijagas“, Novi Sad, obaveštava kupce prirodnog gasa, na području Beograda, da su planirani radovi na povezivanju novoizgrađene deonice gradske gasovodne mreže u Crnotravskoj ulici, usled nepredviđenih okolnosti, nastavljeni i danas, u 06.30 časova, i da se očekuje da budu završeni večeras.

PROČITAJTE JOŠ:

DODIK: Ne plašim se hapšenja - IĆI ĆU U SARAJEVO!

TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Tri vatrogasne ekipe gasile požar

VELIKE GUŽVE NA GRANICAMA: Smena turista - čeka se i do dva sata

Radovi su počeli u subotu, 31. jula u 03.00 časova i bilo je planirano da se završe istog dana u 20.00 časova.

JP „Srbijagas“ - Operator distributivnog sistema (ODS) obaveštava kupce da su zbog ovih radova, bez redovne isporuke gasa ostali: Merno regulaciona stanica „Padina“, odnosno distributer „L&P gas“, kao i Merno regulaciona stanica „Mokroluška“ - distributer „Beogas“, i da će, usled produženog trajanja predmetnih radova, danas doći do poremećaja u isporuci prirodnog gasa i za kupce široke potrošnje na sledećim lokacijama: Savski Venac, Voždovac, Zvezdara, Mirijevo, Stara Karaburma, u Rakovici samo Miljakovac i Medaković.

Završetak radova, ukoliko sve bude po planu, očekuje se večeras avgusta oko 20 časova, nakon čega će JP „Srbijagas“ otpočeti sa redovnom isporukom gasa, navodi se u saopštenju.

JP Srbijagas moli potrošače u navedenim delovima grada Beograda da imaju razumevanja za navedene radove.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar