20°C

Beograd

Photo: Youtube, Printscreen/Dobro jutro Srbijo

Izvor: Happy BSC

PROFESORI DEJAN MILETIĆ I JOVAN JANJIĆ U EMISIJI "DOBRO JUTRO SRBIJO": Na Kosovu je prisutan nacizam i važno je da događaje nazovemo pravim imenom

 

Prof. Dr Jovan Janjić i prof. Dejan Miletić

Zašto su građani regiona prema mišljenju političara iz EU predviđeni za plate od 200 evra, a ne od 1000, u kakvom vremenu živimo i da li je završeno konstituisanje nacija na Balkanu, zašto je mržnja prema Srbima uslov za formiranje novih nacija.

VAŽNO:

IZBORI IZMEĐU 20. MARTA I 3. APRILA! Predsednik Vučić na međustranačkom dijalogu!

"Oluja"- zločin koji traje i danas: Obeleženo 26 godina krvavog događaja

U Zemunu autobus udario u trafiku (FOTO)

Srpski etnički prostor treba oduzeti od Srba i je  to usud našeg naroda, dokle će trajati  „crna legenda“ o Srbima. Neprekidno  poslednjih 30 godina proizvode se laži o srpskom narodu i nameće se aksiom i zabetonirana laž o Srbima koja ide u prilog drugim narodima bivše YU. Kako stati na put zlu koje se širi i ko nije predvideo jaku Srbiju  i danas otežava razvoj i napredak naše zemlje. Naša obaveza je da ojačamo ekonomsku komponentu i institucije i da vodimo računa o ljudskim resursima, a to znači centralizaciju, a ne širu demokratizaciju. Ideja „Što gore to bolje“ je u interesu rušilačkih faktora i u Srbiji i u regionu. Kosovo propada i koje su činjenice u prilog ovoj tvrdnji,  mogli ste čuti u emisiji naše televizije.

Na Kosovu je prisutan nacizam kome pribegavaju neki albanci i važno je da se događaji nazovu pravim imenom, NVO su plaćeni da raspiruju krizu i ne smemo prečutkivati ono što se Srbima na Kosovu događa. Zašto smo skloni zaboravu i gde je sada izveštaj Dika Martija, ko nas i situaciju na Kosovu ignoriše.  Zlo uvek napada, dobro se uvek brani, uspevamo li da se odbranimo i dokle će mo imati snage za defanzivu? Albanska strana opstruiše sve sporazume, sada opstruišu i Ramu, šta je cilj takve strategije Albanaca sa Kosova teme su o kojima se govorilo u emisiji „Dobro jutro Srbijo“.  Gledajte nas svakog jutra u istom terminu, eksluzivne teme i kompetentni sagovornici  u jutarnjem programu Happy televizije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar