10°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

ZAPOČNITE DAN UZ "DOBRO JUTRO SRBIJO" I SAZNAJTE PRVI: Ko kažnjava Krivokapića? Da li je država jača od Veljine ekipe? Kako je moguće da jedan stan ima tri vlasnika?

Započnite dan  omiljenim jutranjim programom na Happy TV emisijom "Dobro jutro Srbijo".  

Domaćini programa su Anđela Lakićević i Božidar Gutić

 Naši gosti razgovaraće o najaktuelnijim temama iz Srbije, regiona i sveta. 

Vladan Glišić, advokat i Đorđe Milićević, narodni poslanik prelistavaće zajedno sa Vama jutarnju štampu. 

VAŽNO:

VUČIĆ DANAS U VLADIČINOM HANU: Predsednik najavio zaposlenje preko 2500 radnika!

IN MEMORIAM: OVAKO JE ZA HAPPY TV GOVORIO LAZANSKI O SVOM POSLU: Ne postoje istraživački novinari, postoje samo DOBRI I LOŠI!

ANA BRNABIĆ OTKRIVA U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Nije važno više da zaposlimo ljude, već da oni imaju veća primanja - PROSEČNA PLATA BIĆE 900 EVRA!

Prim dr Jelisaveta Kunosić - Neuroimunolog, internista, pulmolog, sudski veštak i pisac  i Prof. Dr Violeta Stanimirović, spec kliničke farmakologije, balneklimatologije, socijalne pedijatrije odgovaraće na sva medicinska pitanja u okviru teme "Pitajte doktora!

Na temu "Ko kažnjava Krivokapića" govoriće Prof dr Vladimir Pavićević iz Društva za istraživanje politike i Branko Radun, analitičar. Preko skajpa uključiće se Marko Carević, gradonačelnik Budve.

U nastavku emisije gostovaće gradonačelnik Beograda Zoran Radojčić,  Dr Nebojša Arsićpredsednik opštine Medveđa i  gradonačeelnik opštine Jagodina, Dragan Marković Palma.  Oni će pričati na temu "Srbija kao svet".  

 O tome da li je "Država jača od Veljine ekipe" govoriće  Predrag Jeremić, urednik portal “Embargo”, Saša Milovanović, Direktor lista "Srpski telegraf" i preko skajpa će se uključiti Božo Spasić

PROČITAJTE JOŠ:

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

STAROVIĆ ISTAKAO: Suštinski problem u BIH su odnosi između bošnjačkog i hrvatskog faktora!

SAOBRAĆAJ SE ODVIJA USPORENO: Radovi na više pravaca!

BEOGRAĐANI ĆE OD SAD MOĆI NELEGALNU GRADNJU DA PRIJAVE KROZ POSEBNU PLATFORMU: U svakom drugom slučaju biće strogo kažnjeni!

RHMZ IZDAO DVA UPOZORENJA: Od ekstremnih temperatura do pljuskova i grada (FOTO)

Milica Grujić,  Snežana Pantelić, agent nekretnina i Milica Mitrović, advokat govoriće o fenomenu "Jedan stan, tri vlasnika". 

Kristina Miladinović, spasilac, govoriće o temi "Voda guta život". 

"Priča o jednoj Jevrejki" biće tema za Evu Ras, glumicu. 

Ukoliko propustite neko od gostovanja,  snimke možete pogledati na našem zvaničnom YouTube kanalu- "Jutarnji program TV Happy" - https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar