0°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

U EMISIJI "POSLE RUČKA": Da li bezbednost hrane u Srbiji zavisi samo od savesti proizvođača? TV HAPPY(15h)

Golden Rose ad

Početak sedmice i vreme za goruće teme u emisiji "Posle ručka" kod Jovane Grgurević na TV HAPPY. 

Da li bezbednost hrane u Srbiji zavisi samo od savesti proizvođača? Šta se najviše isplati da se proizvodi?

PROČITAJTE JOŠ: PSIHOTERAPEUT TANJA TODOROVIĆ ZA EMISIJU "SAVETNIK": Bitna je komunikacija i zdrav odnos između dvoje ljudi, jer samo takvi brakovi opstaju!

Da li je teško biti proizvođač hrane u Srbiji? Kakav je kvalitet domaće hrane? Kako stočarska proizvodnja utiče na proizvodnju zimnice?

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR ŠAPIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ukoliko ojačamo ekonomiju i infrastrukturu Srbija će moći da stane u red razvijenih zemalja!

Gosti na ovu i slične teme su Prof. Dr Miladin Ševarlić, agroekonomista, Ratko Vukićević, proizvođač  krompira iz Guče, Prof. Dr Ninoslav Nikićević, Poljoprivredni fakultet u Zemunu, Slobodan Ilić, Predsednik Šabačkog udruženja govedara i Lazar Antić Big Lale, proizvođač kobasica.

Ne propustite TV HAPPY u 15h danas i emisiju "Posle ručka".

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

 

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad