0°C

Beograd

Photo: HappyBSC/ Telemaster

Izvor: Happy BSC

KONZUL SRBIJE NA KRITU U "TELEMASTERU": Svi Srbi su bezbedni nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio ostrvo!

Golden Rose ad

U emisiji "Telemaster" govorilo se o trenutnoj situaciji na Kritu posle zemljotresa.

Nikos Papadantonakis konzul Srbije na Kritu govorio je o trenutnoj situaciji na Kritu posle snažnog zemljotresa koji je pogodio ovo ostrvo.

- Svi Srbi su za sada bezbedni. Na ovom ostrvu trenutno se nalazi oko 700 ,800  Srba. Mali je broj turista, jer nema čarter letova.

PROČITAJTE JOŠSASTAJU SE GLAVNI PREGOVARAČI BEOGRADA I PRIŠTINE!

- Jedna osoba je poginula, dok je povređeno petnaestoro. Svi su evakuisani koji su se nalazili blizu epicentra. Za sada je sve ok , ali očekujemo da će biti još zemljotresa.

Drugi gost emisije "Telemaster"  bio je  Milan Marinović- poverenik za zaštitu informacija.

- Zadovoljan sam konačnim nacrtom zakona. Najvažnije za građane Srbije je to što je ovaj zakon mnogo  bolji od prethodnog. Od 2004. godine od kada ovaj zakon postoji nije bilo predviđeno kažnjavanje za organe vlasti. Sada sa ovim novim zakonom je predviđeno da poverenik čim dobije žalbu da je podnese sudu na utvrđivanje krivice.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U RASINSKOM OKRUGU: Još 89 osoba zaraženo korona virusom!

- Kazna za odgovorno lice je 30.000 dinara u vidu prekršajnog naloga. Mi želimo da se zakon i pravo sprovedu na pravi način. To je značajna novina i nadamo se da će to uspeti. Zakon je sazreo za temeljno menjanje. Nijedan zakon nije idealan, tako ni ovaj neće biti, ali smo učinili sve da bude optimalan.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad