-1°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: HappyBSC

SAZNAJTE U "DOBRO JUTRO SRBIJO": SVE O SLUČAJU HRKALOVIĆ! ŠTA SE SVE RADI KAKO BI SE SLOMIO PREDSEDNIK? MILANOVA ISPOVEST O SEVERINI!

Probudite se uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji. 

Započnite dan emisijom "Dobro jutro Srbijo" sa Katarinom Koršom i Milomirom Marićem

Jutro počinje prelistavanjem štampe. 

Aktuelne teme i novinske naslove analiziraće  Ljuban Karan-pukovnik KOS u penziji, Đorđe Milićević-narodni poslanik i Srđan Graovac-Centar za društvenu stabilnost. 

U nastavku će biti reči  o slučaju  Hrkalović i medijima. Gosti će biti:  prof.dr Ilija Kajte-,oficir u penziji, Dražen Ostojić-urednik u Srpskom Telegrafu, Dejan Miletić-Centar za globalizaciju. 

 Dragan Jovanović-novinar,  pričaće o filozofu koji je „zalutao“ u novinarstvo i novinaru koji je prebegao u čobaniju. 

 O temi "Išli  bi na likvidaciju Andreja kako bi slomili predsednika Srbije!" govoriće advokat Vladimir Đukanović

U nastavku emisije,  predsednik skupštinskog Odbora za KiM, Milovan Drecun o temi "Srpska lista jasno dala rok za formiranje ZSO". 

“Vede iz pastirske torbe“ tema je za  Branka Franc Butolena-vojnog sudiju u penziji i advokata. 

Za kraj emisije, ekskluzivno će pričati  Milan Popović-biznismen i nekadašnji partner Severine Vučković. On će izneti svoju istinu o Severini i govoriće o borbi za sina Aleksandra. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad