6°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Savetnik

Izvor: Happy BSC

DR MILOMIR GAČEVIĆ U EMISIJI "SAVETNIK": Lice može izgledati čak i bolje posle pet godina ubrizgavanja dobrih hijalurona od strane pouzdanih stručnjaka!

Golden Rose ad

U emisiji "Savetnik" gost emisije bio je Dr Milomir Gačević i on je govorio o problemima estetske hirurgije.

- Rekonstruktivna hirurgija je deo estetske hirurgije i vrlo je izazovna i sjajna priča. Postoje i etičke norme koje nam nalažu da moramo da pratimo anatomske funcije organizama.

-Moramo da se bavimo kvalifikovanim i priznatim stvarima. Svaki plastični hirurg je imao te zahteve da nekome promeni identitet izgleda.

PROČITAJTE JOŠU EMISIJI "POSLE RUČKA" NA TV HAPPY: Ko je pozvan, a ko je nepozvan otišao na KiM?

-Za dve, tri godine može da se odradi estetska hirurgija da neko ne liči na sebe.

- U Engleskoj dopuna zakona nalaže  da se mlađim od osamnaest godina ne sme raditi botoks.

- Botoksni toksin prozvodi bakteriju kao svoj odbrambeni mehanizam. To je prihvaćeno od svih ustanova- rekao je Dr Milomir Gačević.

-Ukoliko se koristi botoks na odgovarajući način i u određenim količinama onda je to dobro. Postoje i drugi načini da se dođe do botoksa i hijalurona, a i onda se postavlja pitanje kakav je to način.

-Hijaluron je polasaharid koji se nalazi u hrskavicu, koži ,zglobovima i dobra je stvar za organizam, al kako godine prolaze koncentracija hijalurona pada.

- Sa starenjem stvara se veća količina heluroze,  zato imamo problem sa kožom, tkivom ,zglobovima i perifernim nervirama.

PROČITAJTE JOŠSAZNAJTE U EMISIJI "SAVETNIK": Svi problemi estetske hirurgije! HAPPY TV ( 13.O5)

- Hijaluron se koristi i u drugim oblicima medicine.

- Hijaluron koji ubrizgavamo u lice može da traje dve, tri ili čak dvanaest godina, što je više veza on je postojaniji. Koristi se za različite delove lica.

-Hijaluron koji nije stručno ubačen to se vidi. 

- Lice neće biti gore čak bude i bolje posle pet godina ubrizgavanja dobrih hijalurona od strane pouzdanih stručnjaka- istakao je dr Milomir Gačević.

PROČITAJTE JOŠNOVA EMISIJA SAMO NA HAPPY TV "BUDIMO LJUDI"! Pomozimo bližnjima - ovo su porodice koje ceo svet treba da vidi i čuje

-Botoks se već petnaest godina koristi u estetskoj hirurgiji. Posle petnaest godina mišići gube na funkciji nakon ubrizgavanja botoksa.

-Ožiljak estetski može da se namesti da bude slabo vidljiv. Jedna šprica dobrog helurona košta oko 150 evra.

- Keratoze su produkt životnog vremena, godina, ali mogu da se jave i u mladosti.

-Nema nikakvih kontraidikacija može to da se reši, ali da se vremenom pojavi i ponovo- izjavio je Dr Milomir Gačević.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad